emil_d 25.11.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Mam ok 10m2 kostki typu podwójne T z firmy Polbruk, kolor szary i czerwony W przypadku zainteresowania proszę o kontakt na prv Pozdrawiam! WItam, Dzięki za dobre chęci ale właśnie dzisiaj znalazłem to czego szukałem czyli certusa nostalit brąz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodal 25.11.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 poszukuje godnego polecenia glazurnika, macie jakies namiary ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz-s 25.11.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 poszukuje godnego polecenia glazurnika, macie jakies namiary ? Poszło na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piast 27.11.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Poszukuję ekipy do ułożenia kostki i namiarów na skład z kostką w dobrej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz-s 27.11.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Szukam, w jakiejś rozsądnej odległości od nas, sklepu z betonowymi imitacjami elementów drewnianych do położenia w ogródku. Widziałem w Casto, ale interesowałyby mnie trochę inne rozmiary. Może ktoś z Was mógłby coś podpowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emil_d 29.11.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Witam, Potrzebuję wynająć skoczka z przystawką do kostki - ma ktoś z Was może jakieś namiary gdzie w okolicach Babic mogę to zrobić? Druga sprawa to płyty ażurowe - potrzebuję 24 szt. - wiecie może gdzie sprzedają w detalu (paleta to 32 lub 40 szt.). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 30.11.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Wypożyczalnia jest np. na Warszawskiej coś ok 95 nr ( od ronda w stronę Wwy po prawej )PzdrJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malik 30.11.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Do sprzedania kibelek. Przetrwał rok na budowie mojego domu w Ożarowie Mazowieckim. Niech teraz służy komuś innemu. Deska sedesowa gratis Transport w gestii kupującego. tel: 0 500 023 933 http://img413.imageshack.us/img413/2760/835455169.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yoric 01.12.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 A ja z innej beki. Człowiek się narobił przy budowie i by coś zjadł . Czy na terenie naszej Gminy jest jakaś fajna włoska knajpa/ pizzeria ? Wszelkiej maści Telepizze i sieciówki odpadają . Ewentualnie jakieś inne fajne jadłodajnie ? Jedyne co namierzyłem to suhi (nie korzystałem ale czytałem dobrą recenzję na gastronautach), knajpa w Janowie (bez ochów i achów ale można coś przekąsić). Ale z dobrą pizzerią i fajnymi knajpkami jakiś chyba kibel jest Mam nadzieje, że się mylę. Pizzeria Fiorentina w Izabelinie - swietna pizza i dowoza (nigdy nie bylem na miejscu) http://www.fiorentina.pl/index.php?akcja=27 Dla amatorow dziczyzny - Dziupla w Truskawiu http://www.restauracja-dziupla.pl/index1.php - smaczne jedzenie - takie domowe z dziczyzny - klimatyczna knajpka - wystoj. miejsce - mila atmosfera - przyjazni wlasciciele - chyba bez dowozu ....ale warto sie przejechac na miejsce Smacznego ... Yoric Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesio-K 01.12.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Witam Poszukuje pomocy u wytrawnych Forumowiczów. Czy ktoś może ma kontakt do elektryka z okolicy ( Babice, Laski, Izabelin...) Chodzi o to by był łebski, solidny i tani. Mam problemy z oświetleniem wokół domu, coś przebija w lampach lub sama zahaczyłam kabel w ogrodzie łopatą i wywala korki. Mała robótka, ale nie każdy chce coś robić na zewnątrz i to przy tej pogodzie. Mam nadzieję, że ktoś się znajdzie, bo ta ciemnica doskwiera. Bardzo będę wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam wszystkich Polecam ekipe z Lasek - Waldek, tel. 604 131 610, możesz powiedzieć, że kontakt od Grześka z Ożarowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesio-K 01.12.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Witam, Potrzebuję wynająć skoczka z przystawką do kostki - ma ktoś z Was może jakieś namiary gdzie w okolicach Babic mogę to zrobić? Druga sprawa to płyty ażurowe - potrzebuję 24 szt. - wiecie może gdzie sprzedają w detalu (paleta to 32 lub 40 szt.). A płyty widziałem w Bricomanie na Połczyńskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emil_d 01.12.2009 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 A płyty widziałem w Bricomanie na Połczyńskiej OK. Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata Klaudyn 02.12.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Do Grzesia-K Witam i wielkie dzięki , jutro spróbuję zadzwonić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabba 04.12.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Witam, czy ma ktoś może do sprzedania niepotrzebną już kozę do ogrzania domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 05.12.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 ....koza powiadasz ...ale to chyba na mleko albo ser czy coś takiego Pzdr J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 07.12.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 ....koza powiadasz ...ale to chyba na mleko albo ser czy coś takiego jako kosiarka do trawy i kompostownik też sie nadawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
conrad67 08.12.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 witajcie sasiedzi !chcialem wyrownac teren i potrzebuje sporo ziemi oczywiscie nadajacej sie ale nie koniecznie czarnoziem.czy ktos z was ma takie namiary na niedrogiego dostawce lub kogos kto wozi ziemie ?pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
conrad67 08.12.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 witam,pozostal mi po budowie protherm 30 okolo 180szt oddam poldarmo(za 300zl)transport wlasny ; lokalozacja Blizne Jasinskiegotel 607460986 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BENEDYKT III 10.12.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Witam wszystkich rodaków...(?) A właśnie jak się nazywa mieszkaniec gminy Stare Babice? To jest mój pierwszy wpis na forum Muratora. Jejku mam tyle pytań.Na które mam nadzieję uzyskać pomocne odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BENEDYKT III 10.12.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Jak się można zorientować mam zamiar budować w Naszej pięknej gminie. Mam tu działkę budowlaną i projekt BENEDYKTa III po przeróbkach (i pewnie coś jeszcze przerobię) i pozwolenie na budowę.Z mediami nie przewiduję kłopotów. Więc jak się nie trudno domyślić szykuję się do budowy.Więc na początek poszukuję sprawdzonych ekip budowlanych. Oczywiście nie muszę pisać jakiej, bo każdy chyba poszukuje podobnej: profesjonalnej, solidnej, punktualnej, niepijącej, itd. Oczywiście sam już szukałem i z tego co polecacie kontaktowłem się z:- p. Arturem Wójcikiem (możliwe, że z tego coś wyjdzie)- p. Wiesławem Kawęckim (już nie robi w tej okolicy)- oraz jestem umówiony z p. Janem. Niestety nazwiska jeszcze nie znam tylko tel. 504009293 (polecany w grupie warszawskiej) Poszukuję również świetnego kierownika budowy. Kogoś kto nie tylko wszystkiego dopilnuje i poprowadzi, ale również obali wszystkie "mądre" rady. Interesują mnie również ceny jakie Wy płaciliście za wykonanie, puki co głównie stanu surowego otwartego. Ja mam pierwszą ofertę z więźbą dachową - 471,45PLN/m2 za robociznę.Pytanie oczywiście kieruję głównie do osób, które budowały podobny dom, np. do p. RenataS, która chwali się budową Benedykta II. Tak przy okazji moje główne modernizację to adaptacja poddasza właśnie z Benedykta II. To tyle chyba na początek wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts