tusiekdit 23.03.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Do oddania za symboliczną kwotę mam Piec akumulacyjny w bardzo dobrym stanie na 220V , w środku dwie grzałki i cegły szamotowe ,kolor brązowy. Więcej info i zdjęcia mogę wysłać na privaOdbiór w Izabelinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plewy27 23.03.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Witam, możecie podac namiary na firmy z okolicy, które wywożą szambo i śmieci? W starostwie mówią, że do pozwolenia na budowę potrzebne jest zapewnienie o wywozie nieczystości Tydzien temu odebralem pozwolenie na budowe (tez Koczargi Stare ). Nic takiego nie bylo potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
P.e.t.e. 23.03.2010 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Do oddania za symboliczną kwotę mam Piec akumulacyjny w bardzo dobrym stanie na 220V , w środku dwie grzałki i cegły szamotowe ,kolor brązowy. Więcej info i zdjęcia mogę wysłać na priva Odbiór w Izabelinie Heh... ale piec akumulacyjny to chyba w Izabelinie działa? A antena - szkoda, że wcześniej nie okazała się niepotrzebna, bo kupiłem dokładnie taką samą... Tak z ciekawości - instalujesz większą czaszę, czy w ogóle rezygnujesz z SAT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tusiekdit 24.03.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Heh... ale piec akumulacyjny to chyba w Izabelinie działa? A antena - szkoda, że wcześniej nie okazała się niepotrzebna, bo kupiłem dokładnie taką samą... Tak z ciekawości - instalujesz większą czaszę, czy w ogóle rezygnujesz z SAT? Piec działa jak najbardziej Z SAT zrezygnowałem w ogóle, ile więcej czasu teraz mamy, czas na SAT zamieniliśmy na spacer z psem Wielkość tu niewiele zmienia.Musiałbym wyciąć dużo drzew a to nie wchodzi w rachubę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 24.03.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Witam sąsiadów Mam pytanie - czy w waszych okolicach jest jakaś wypożyczalnia sprzętu, która ma w swojej ofercie wertykulator. Byłabym wdzięczna za namiar. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 24.03.2010 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Ano jestem pod wrażeniem. Gmina na dwie nurtujące mnie wątpliwości odpisała (i to w czasie poniżej 24 godzin) a ja na swoje pytanie odpowiedzi nie dostałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesio-K 25.03.2010 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Witajcie, polecam p. Dionizego Jannasza z Zielonek (501 677 493) Robi ogrodzenia metalowe (pewnie łączenie z drewnem też), we własnym warsztacie, wg indywidualnych zamówień - solidnie w terminie i za rozsądne pieniądze. Dla mnie wykonywał bramę suwaną, bramę gospodarczą, przęsła do murków klinkierowych i furtki - można przyjechać i obejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxi_Kaz 26.03.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Witajcie, Czy macie jakieś namiary na godne polecenia ekipy od tynków gipsowych z agregatu (najlepiej działających w okolicy)?+ jeśli możliwe prośba o podanie cen jakich sobie życzą. Z góry dzięki pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan761 27.03.2010 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Witam,Jeżeli macie namiary na odpowiedzialnego dekarza który umie uszczelnić i ocieplić strop (to będzie stropodach) będę wdzięczny za namiary. Druga sprawa nie mam lokalu dla ekipy jak rozwiązywaliście ten problem?Dziękuje z góryJan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlodzimierzk 29.03.2010 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Witam , mam do oddania już wyjęty z ziemi słup do prądu budowlanego. Swego czasu musiałem za niego słono zapłacić ale teraz cieszę się że mogę się go pozbyć. Jeżeli ktoś potrzebuje to proszę - cena 100 zł , lub najlepsza oferta . tel 510-867-866 ( ma fotki - wyśle zainteresowanym na mail) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxi_Kaz 29.03.2010 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Witajcie, Macie może jakiś patent na szybkie przyłączenie do sieci energetycznej? Umowę z PGE (Pruszków) już podpisałem, ale wskazany termin (do 19 miesięcy) na realizację robi wrażenie. Złożyłem pismo o przyśpieszenie instalacji, ale może są jeszcze jakieś inne metody przyśpieszenia sprawy? Może macie jakieś namiary na prawdopodobnego wykonawcę, który wykona zlecenie z PGE? Z góry dziękuję za podpowiedzi + prośba o info jak długo czekaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 30.03.2010 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 był ktos na spotkaniach z sprawie umów o solary? o czym była dyskusja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 30.03.2010 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 był ktos na spotkaniach z sprawie umów o solary? o czym była dyskusja? przyłączam się do pytania, bo żaden z terminów mi nie pasował, a na moje pytania bezpośrednio na maila, nie odpowiedzieli. a ja już odpis z sadu wyrwałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedar31 30.03.2010 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 witam Szanownych Sąsiadów, możecie się podzielić namiarami na firmę od szamba! Niestety na kanalizację chyba się nie doczekamy... k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 30.03.2010 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 witam Szanownych Sąsiadów, możecie się podzielić namiarami na firmę od szamba! Niestety na kanalizację chyba się nie doczekamy... k. http://www.budmar-kucharski.pl/ Robili u mnie, sąsiada, znajomych. Szybko i profesjonalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxi_Kaz 30.03.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Na spotkaniu dot. Solarów było o:- umowach - czemu takie a nie inne- kolektorach (płaskich) - j.w.- kosztach - że na razie są policzone z duża zakładką, aby w razie mniejszej dotacji nie trzeba było aneksować umów- terminach - do 15 maja podpisywanie umów, potem gmina wysła wniosek (okres oczekiwania na decyzje o dotacji od kliku do kilkunastu miesięcy - decyzja może być również negatywna)- jeśli decyzja będzie o.k. to montaż najszybiej I/II Q 2011, a jak bedziemy długo czekac na decyzję (ale będzie pozytywna) to montaż nawet w 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztof III 30.03.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Czesc 1. Własnie odprowadzam wode z rynien - a poniewaz dach spory - wody tez powinno byc duzo. Czy znacie kogos kto zwiezie kilka kręgów betonowych i wykopie mi taka studnie??? 2. Ile za takie cos sie placi?? k3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BMS 30.03.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Witam, Jeżeli macie namiary na odpowiedzialnego dekarza który umie uszczelnić i ocieplić strop (to będzie stropodach) będę wdzięczny za namiary. Myślę, że nie potrzebny jest tu dekarz tylko wylewkarz http://www.wylewka.com/_files/gallery_pictures/id131/image/image.jpg Druga sprawa nie mam lokalu dla ekipy jak rozwiązywaliście ten problem? Dziękuje z góry Jan A no tak, że mieszkamy na terenie Babic i mamy gdzie mieszkać . Posadzkami także możemy się zająć. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz-s 30.03.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Czesc 1. Właśnie odprowadzam wodę z rynien - a ponieważ dach spory - wody tez powinno być dużo. Czy znacie kogoś kto zwiezie kilka kręgów betonowych i wykopie mi taka studnie??? W zeszłym roku najtaniej wychodziło w MD beton, można od razu zamówić z otworami na wprowadzenie rur - tylko trzeba poczekać. Koparkę załatwiałem sam. Musi być zgrane tak, żeby od razu kręgi ci wstawił gość HDSem w gotowy dół, bo zwykłą koparko-spycharką nie da rady (chyba że niższe kręgi, ja brałem takie metrowej wysokości i ledwo dał radę, ale blisko było katastrofy lub duża kopara). Koniecznie weź na górę pokrywę z włazem. Z rynien najwygodniej doprowadzić wodę rurami chłonnymi w otulinie = dodatkowa powierzchnia rozsączająca. Jakieś dalsze pytania - pisz śmiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawsie 31.03.2010 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Witam, Czy braliście beton z Girs-Bud? Ceny mają raczej konkurencyjne. Jaka jest wasza opinia o betonie z tej firmy? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts