KrzysiekSw 09.08.2004 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Drzewo zza Sokołowa Podlaskiego - sporo taniej, namiary, jak nie zapomnę, podam Ci jutro, wizytówkę mam w domu.Zresztą - chyba Ci już przesyłałem na e-mail??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga75 09.08.2004 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Ja też poproszę o namiar. Co prawda więźbę juz mam ale potrzeba mi dużych ilości kory - w tartaku powinni mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 09.08.2004 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 my zamawialismy gdzies kolo Ostrowca Swietokrzyskiego0692 617 562 pani Ula chyba nie wyszlo specjalnie tanio nie rzucil mi sie w oczy zaden tartak za Koczargami ale moze i jestw Koczargach to na pewno jest sklad drewna i tam pewnie wiezbe tez mozna zamowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yoric 09.08.2004 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Witam wszystkich w ten sloneczny poniedzialek Za dwa tygodnie beda u mnie robic wiezbe i dlatego mam prosbe o podanie namiarow skad braliscie drewno na wiezbe. Ozzie WIEZBA: - zastanawiam sie nad sprowadzeniem JODLY z Bieszczad - ponoc piekne drewno za 600 zl / m3 - trzeba sprowadzic minimum 20 m3 - na moja chalupke na kurzej lapce potrzeba okolo 12 m3 - bede zamawial pod koniec wrzesnia 2004 (jesli znajde wspolnika) Nie wiem czy to drogo czy tanio, czy w ogole jodla lepsza od sosny ... - hurtownia - droga na nieporet wzdluz kanalu zeranskiego tel. 814 56 08 ; 0 607 659 116 sosna wiezba - 500 zl / m3 sosna dechy - 420 zl / m3 impregnacja zanurzeniowa - 40 zl /m3 dowoz w cenie Pani ula z ostrowca swietokrzyskiego 0692 617 562 sosna wiezba - 530 zl / m3 - w zaleznosci od przekrojow impregnacja zanurzeniowa - 60 zl /m3 dowoz w cenie pod warunkiem, ze zamawiamy laty kontrlaty i usluge - wtedy wszystko jest na 7% pzdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 09.08.2004 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 I dobrze mieć ze sobą ksero pozwolenia na budowę, bo firmy biorą na podkładkę na 7%. PozdroJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 09.08.2004 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Yoric,wlasnie rozmawialam z naszym wykonawca, on poleca jodle na wiezbe zamiast sosny. My zamawiamy jodle z tartaku w Kamionce Wielkiej (okolice Nowego Sacza), cena jodly z impregnacja wynosi 580zl/m3 netto, transport ( u nas okolo 16m3) 1200 zl.pozdrawiamozzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cezarr 09.08.2004 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 WitamRównież poszukuję dobrego drewna na więźbę.Krzysiek SWczy możesz podać namiary na ten tartak, jakość drewna jest ok?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 10.08.2004 04:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 Jak dla mnie drzewo jest O.K., tylko kolor zabezpieczenia "zszedł" po jakimś czasie - było kiedyś zielone, może trochę przy krótko impregnował. Namiary postaram się przynieść jutro, bo dziś... zapomniałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna Zajac 10.08.2004 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 bede zamawial pod koniec wrzesnia 2004 (jesli znajde wspolnika) Możliwe, że i my się dołączymy, ale nam niewiele potrzeba, bo w połowie będziemy mieć gotową więżbę z płytkami kolczastymi. Marsjanka miło mi, też czuję sympatię do wszystkich Kasiek i Zająców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 10.08.2004 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 Nic nie chcę mówić, ale jeden z moich sąsiadów nazywa się Niedźwiedź, a dowcipów o niedźwiedziu i zajączku jest co niemiara. Oczywiście takim głupim dowcipom dajemy na tym forum odpór! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna Zajac 10.08.2004 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 Lubimy dowcipy o zającach. A z budowy. Jak projektowałam to szukałam produktów itd. Teraz jadę do hurtowni i biorę to co mają...i mam problem ze stosowaniem, bo do hydroizolacji w internecie jest pełno produktów a o VISBIcie nic. Może znacie ich stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 10.08.2004 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 http://www.visla.com.pl/http://www.visla.com.pl/pl/?SID=1092174469&UID=&action=kategoria&index=2Dużo tam nie znajdziesz, ale więcej i tak chyba nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 11.08.2004 04:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 Dzisiaj już pamiętałem....Namiary na tartak:Osiński Piotr, Nieciecz k. Sokołowa Podlaskiego, tel. 0-507-293-505,tel/fax 025 781-17-63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cezarr 11.08.2004 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 bardzo dziękuję,mam nadzieję, że cenę mają dość atrakcyjną.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankalenka 11.08.2004 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 Kasia, przejeżdżałam specjalnie w niedzielę koło Twojej działki (mam nadzieję, że dobrze zidentyfikowałam: raczej wąska, bezpośrednio przy asfalcie, wykopane pod fundamenty)?Kurczę, ja też już chce zacząć... póki co myślimy o ogrodzeniu, to plan na sierpień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 11.08.2004 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 Kto już dochodzi do dachu, może będzie wkrótce zainteresowany. Działa u mnie dekarz, którego chyba będę mógł polecać. Zrobił dach i elewację (ocieplenie, tynk zewnętrzny) u kuzyna mojej żony. Wszystko równo, ściany jak pupcia niemowlęcia. Teraz jest u nas. Takiego porządku dawno na żadnej budowie nie widziałem. Nawet w kuchni postawili "stół" (z desek) przykryty obrusem, żeby sobie w przerwie zjeść śniadanie. Ekipa murarsko - ciesielska zrobiła stanowisko pod chmurką (jeszcze wtedy ścian nie było), mam więc teraz komplet na każdą pogodę. Dach też robią solidnie, za jakieś dwa tygodnie skończą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna Zajac 11.08.2004 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 Ankalenka Pewnie ja wkrótce będę zazdrościć Wam ogrodzenia. Ale radzę front zostawić na potem bo te pompy, betoniary itp. muszą jakoś wjechać i ustawić się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 11.08.2004 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 Ankalenka Pewnie ja wkrótce będę zazdrościć Wam ogrodzenia. Ale radzę front zostawić na potem bo te pompy, betoniary itp. muszą jakoś wjechać i ustawić się. I spychacz do wyrównania terenu też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 12.08.2004 03:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 Zmiana kierownika. Cokół pomalowany dysperbitem od zewnątrz przebrał miarę. Och, a taki był sympatyczny... Może ktoś ma namiary na nowego? Nie mogę się budować bez kierownika. Joasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankalenka 12.08.2004 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 Joasia, wysłałam Ci na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts