ozzie 31.08.2004 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Witam, a kiedy w wrzesniu mialoby byc to spotkanie? Nas nie bedzie w kraju pomiedzy 23-29 wrzesnia, wiec moze troche wczesniej? PS- u nas stan surowy otwarty zbliza sie ku koncowi. Teraz robia wiezbe, za tydzien wchodza dekarze. Ale ten czas leci pozdrawiam ozzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yoric 31.08.2004 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 CZeść! Tak, grupka jakoś zamarła. Rozumiem, że straszny ruch na budowach i nikt nie ma czasu na siedzenie przed komputerem i pisanie jakichś pierduł... Taaaak... widzę, że ze spotkania w najbliższym terminie też nici. Krzysiek, Jako Gospodarz ustal termin spotkania. Autorytarnie, autorytatywnie autonomicznie i automatycznie, bo jak bedziesz sie tak ogladac na wszystkich ...to szybko spotkanie nie nastapi - jesli w ogole. Uklonen, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 01.09.2004 05:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Gospodarz - to za dużo powiedziane, organizator - to by lepiej zabrzmiało Na imprezy zorganizowane na mojej działce szczególnie z udziałem dzieci na tym etapie budowy nie zapraszam, bo nie jest tam jeszcze bezpiecznie - deski z gwoździami, brak barierek itd. itp. Wygenerujemy jakiś termin do końca tygodnia, spróbuję też odnaleźć Mańka, bo coś nas przestał odwiedzać, a to był zawsze pierwszy organizator imprez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 01.09.2004 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Wygenerujemy jakiś termin do końca tygodnia, spróbuję też odnaleźć Mańka, bo coś nas przestał odwiedzać, a to był zawsze pierwszy organizator imprez. Wczoraj zajrzał na moją działkę, czyli jednak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 01.09.2004 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 ManieQ poprostu szykuje wejscie smoka jak ostatnio hej Ozziepodziwialam dzis rano wiezbe - Twoj domek zaczyna wygladac b. ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 01.09.2004 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 No, ja tez obserwuje codziennie domek Ozzie. I nie moge sie doczekac, jak juz bedzie dach Ozzie, co to bedzie - dachowka, blacha??? Poza tym garaz tez jakos tak szybko urosl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yoric 01.09.2004 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Gospodarz - to za dużo powiedziane, organizator - to by lepiej zabrzmiało Na imprezy zorganizowane na mojej działce szczególnie z udziałem dzieci na tym etapie budowy nie zapraszam, bo nie jest tam jeszcze bezpiecznie - deski z gwoździami, brak barierek itd. itp. Wygenerujemy jakiś termin do końca tygodnia, spróbuję też odnaleźć Mańka, bo coś nas przestał odwiedzać, a to był zawsze pierwszy organizator imprez. hej, gospodarza forum mialem na mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ManieQ 01.09.2004 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Siemanko!!! Jestem jestem, i bywam tu czasem, choć nie za często. Tyle że u mnie się (prawie) nic nie dzieje (w porównaniu z Wami) i tyle. Czemuście rok temu tyle nie pisali, co? Ja byłem chętny do dyskusji. Co do spotkania: czy ja wiem, może jednak wprowadzić kadencyjność stanowiska orgranizatora? Chociaż coś na powiedzmy 3-ci weekend września mógłbym spróbować skleić. Jeśli byliby jacyś chętni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna Zajac 01.09.2004 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Hej, chcielibyśmy Was w końcu poznać. Ale ok. 13 nie możemy. Proszę o wzięcie tego pod uwagę i miejsce dziecio-lubne.Posłałam pierwsze dziecko do szkoły. Najpierw wybrałam katolicką na Smoleńskiego, potem publiczną na Kochanowskiego, a potem w ostatnim tygodniu do Babic, za rok zdam relację o szkole. Oby dobrą.Ozzie, gdzie ta budowa dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 01.09.2004 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Witam wszystkich Wyglada na to, ze znowu beda trudnosci ze znalezieniem terminu na spotkanie. Kasiu, nasza budowa jest na ulicy Poludniowej 8, Parcele Zielonki, za stawami jakies 300m po prawej stronie ulicy. Nasz dom widac od Poludniowej, narazie ksztaltem przypomina czerwona kostke z prawie skonczona wiezba. Raz dziennie bywam na budowie, jezeli bedziecie w okolicy i akurat bede (mam zielonego VW Sharan na angielskich numerach, ktorego parkuje na wewnetrznej drodze na dzialce), to zapraszam. Teraz kiedy wiezba juz prawie skonczona, dom nabiera "zgrabniejszych" ksztaltow. Dachowke bedziemy mieli ceramiczna, grafitowo-szara, plaska, model HP 10 francuskiej firmy Huguenot. Moj brat pokryl swoj dach dachowka tej samej firmy, takiego samego koloru (tylko troche inny model) i bardzo nam sie podoba. Dekarze maja u nas byc od 6 wrzesnia i robic do konca miesiaca, mam nadzieje, ze sie sprawdza (poleceni przez kogos z grupy kampinoskiej). To na tyle, pozdrawiam i ide w koncu spac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 02.09.2004 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Manieq - reaktywacja? Maniuś, każdy, ale to każdy termin, byle nie 18-19 wrz. (rocznica ślubu, ostatnie dwa razy ze względów zawodowych się wykpiłem, żona by mnie zabiła, a tego chyba nie chcę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankalenka 02.09.2004 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Cześć!przejeżdżałam dzisiaj przez Koczargi i omało nie spowodowałam wypadku. mój wzrok przykuł intensywnie żółty domek z błyszczącym czarnym dachem, czy to któregoś z szanownych forumowiczów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaK1 02.09.2004 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Ja tez sie ostatnio zastanawialam na tym domkiem.... Przyznac sie, czyj to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 02.09.2004 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Dziewczyny, a w ktorym miejscu Koczarg? No i ktorych - Starych czy Nowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaK1 02.09.2004 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Tak kojarze, ze jakies 200-300 m za skrzyzowaniem kolo cmentarza..... po prawej stronie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 02.09.2004 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Dalej nie wiem ,a gdzie w Koczargach jest cmentarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 02.09.2004 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 a moze to byl Kwirynow a nie Koczargi ?- bo nie przypominam sobie zeby w koczargach byl cmentarz i zadnego zoltego domu tez a w koncu bywam tam dosc czesto - w kwirynowie jest taki zarowiasty domek po prawej stronie jadac z babic kolo cmentarza w strone janowa i klaudyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankalenka 02.09.2004 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 tak, sorry, chodziło mi o Kwirynów. z wrażenia pomieszały mi się nazwy! swoją drogą, odważni ludzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 02.09.2004 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 No to teraz to i ja kojarze ten domek. I mnie on sie podoba, tylko ten zolty kolor - rzeczywiscie zwraca uwage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga75 02.09.2004 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 No teraz to i ja wiem o który chodzi a już myślałam że to mój wzbudził takie emocje (mój jest kremowy ale myślałam że tylko mnie się tak wydaje) Właśnie robią elewację (tzn robią częściami bo jeszcze nie ma okien). Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts