ankalenka 02.09.2004 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 nie sposób pomylić TAKI żółty z kremowym...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga75 02.09.2004 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Po tym jak już wiem co który chodzi zgadzam się w zupełności . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 03.09.2004 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 Hmm jak ja pomalowalem swoja elewacje na zielono to przez kolejne pół roku z calej okolicy zjezdzali sie "wszyscy" zatrzymujac i cmokajac i drapiac po głowie a na koniec sasiad na przeciwko odnowił swój dom i tez pomalował na podobny odcień. na szczescie potem w okolicy pojawił sie niebieski , potem zólty , pomarańczowy dom i kolory stały sie czescia otoczenia nie budzaca emocji . A dzialo sie to raptem jakieś 6 lat temu i wychodzi ze w mojej okolicy byłem tym który przecierał szlaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 03.09.2004 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 Hmm jak ja pomalowalem swoja elewacje na zielono to przez kolejne pół roku z calej okolicy zjezdzali sie "wszyscy" zatrzymujac i cmokajac i drapiac po głowie a na koniec sasiad na przeciwko odnowił swój dom i tez pomalował na podobny odcień. na szczescie potem w okolicy pojawił sie niebieski , potem zólty , pomarańczowy dom i kolory stały sie czescia otoczenia nie budzaca emocji . A dzialo sie to raptem jakieś 6 lat temu i wychodzi ze w mojej okolicy byłem tym który przecierał szlaki To ja już wiem, dlaczego podpisujesz się "zielonym do góry" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 03.09.2004 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 To ja już wiem, dlaczego podpisujesz się "zielonym do góry" Rozszyfrowałes mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 03.09.2004 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 Mili moi, tu tez sie pochwale - otzrymalam dzis warunki zabudowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 03.09.2004 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 mbz No to HURA, HURA, HURANo i gratulka i tak 3maćPozdroJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 03.09.2004 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 Jerzysio - dziekuje bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 03.09.2004 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 Mbz, gratulacje Kiedy ruszacie z budowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 03.09.2004 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 Ozzie - dzieki W tym roku juz pewnie nie zdazymy, wiec chyba zaczniemy na wiosne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankalenka 03.09.2004 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 odebrałam właśnie pozwolenie na budowę (już uprawomocnione) i dziennik budowy. Czas od złożenia wniosku: 5 tyg i 2 dni, w tym 1 tydz na uzupełnienie Telefonów wykonanych do starostwa: 24. wkład przyspieszający 0 zł. wniosek: da się w miesiąc! Yoric, dzięki za radę. metoda "na upierdliwego klienta" odniosła sukces! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 03.09.2004 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 Ankalenka - gratuluje dajesz mi nadzieje, ze moze jeszcze cosik w tym roku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna Zajac 03.09.2004 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 Ankalenka gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 03.09.2004 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 Ankalenka, dostanie pozwolenia na budowe poszlo u ciebie szybko, gratuluje U nas zajelo to troche wiecej czasu i bardzo duzo telefonow. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yoric 06.09.2004 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 mbz, a co to sa warunki zabudowy ?? ankalenka, fajnie, ze sie udalo podziekowania na forum sa najmilsze reszta, pisze , zebyscie nie czuli sie dyskryminowani. wszyscy, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz 06.09.2004 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Witam, po sąsiedzku z gr. grodzisko-nadarzyńskiej,czy może ktoś z Was ma zbędną sławojkę? Jeżeli tak proszę o info na priva. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 06.09.2004 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Yoric, chyba mnie podpuszczasz chociaz wiem, ze w gminie Stare Babice jest plan i nie trzeba ubiegac sie o warunki zabudowy. Niestety, tam, gdzie planu nie ma, trzeba na nie czekac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 07.09.2004 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 .....ach, Yoric takie podpuchy robić Pozdro J I oby mury waszych przyszłych domostw rosły szybko i PROSTO ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 07.09.2004 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Ankalenka gratulacje i do boju jak dobrze ze my zalatwialismy pozwolenie jeszcze w gminie - nie trwalo to dluzej niz 2 tyg. pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankalenka 07.09.2004 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Karorka, mam do Ciebie pytanie - ile płaciłaś za Ytonga (najchętniej w przeliczeniu na m3) 36,5 cm? mam wycenę ale wydaje mi się że niezbyt atrakcyjną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts