Karorka 07.09.2004 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 mam kosztorys w komputerze ale ogolna suma pewnie nic Ci nie powie, sprawdze jak wroce w domu ile tego bylo i dam znac na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yoric 07.09.2004 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 mbz, a to Ty nie Stara Babiczanka ? ...kto wymyslil taka okropna nazwe ...tym bardziej ze Laski pod bokiem ) pozdro, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 07.09.2004 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Yoric - jam z chwilowego zamieszkania Starobabiczanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 08.09.2004 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 I co chcesz zamienić na .........Ożarowianka !? Jeszcze ktoś pomyli z Nałęczowianką i Cię wypije Pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 08.09.2004 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Jerzysio - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 08.09.2004 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 ....i co, i tylko smutek i żal pozostanie !!? Stanowcze NIE ! J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 08.09.2004 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 ruch w przyrodzie musi byc ja z ozarowianki stane sie starobabiczanka a moze i lepiej byloby byc ta laska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 08.09.2004 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 To znaczy ma wyjść na zero ? Wymiana 1 : 1 ? A jak to....gdzie do Lasek, przeca to Jizabelin. Stan osobowy ma sie zgadzać - Starababiczanka i koniec I miłego popołudnia grupie J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 08.09.2004 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 No, i dzieki Karorce bilans wyjdzie na zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 08.09.2004 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 ...no to zaśpiewajmy razem z Jankiem Kaczmarkiem ".....pero, perooooo bilans musi wyjść na zero....no nie ma innego wyjścia"J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 09.09.2004 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 to ja juz jestem Truskawa a moze dodatkowo bede Koczarg Stary tylko nie wiem czy na drugie czy tez secundo voto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 09.09.2004 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 noi i Karorka tez Starobabiczanka nie bedzie , no chyba jako gmina liczac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 10.09.2004 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 ...liczy się, liczy bo to nasza gmina !Każdy jest Koczarg Stary albo Lipkowianka albo Parcelowany Zielonek, ale my wszyscy Starebabiczanki i Starebabicze !I tak ma być, coby rachunek się zgadzał !I miłego weekendu J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 10.09.2004 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 jezeli ktos pala sympatia nie tylko do naszej starobabickiej gminy ale rowniez do sasiednich gmin to w niedziele w Kampinosie jest Eko- piknik, chyba zaczyna sie o 14.00 milego weekendu wszystkim przyszla starobabiczanka z koczarg starych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 10.09.2004 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 A ja mam pytanko : nie macie moze jakiegoś namiaru na rolnika z traktorem który by miał pług, glebogryzarke , brone i dojechał z tym do Truskawia? Mam 2500m do zaorania , zglebogryzowania i wyrównania i szukam kogoś kto by chciał to zrobić i zarobić ( oczywiscie bez przesady).Z góry dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga75 10.09.2004 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 Ja też jestem chętna na kogoś z traktorem - w celu przeorania pola rzecz jasna Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 13.09.2004 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 witam sąsiadów ! mam takie pytanie sąsiedzkie - czy jest wam znana hurtownia materiałów budowlanych położona na zakręcie drogi prowadzącej z babic do mościsk (izabelina, łomianek). tuż przy fabryce eka (sorry ale nazw ulic nie znam). wywiesił tam gość ogłoszenie, że ma cement po 296 zł/tonę. Ja płacę w łomiankach ok. 340 zł więc pomyślałem, że chyba się opłaca podjechać. podjeżdżam do hurtowni i widzę ogłoszenie nadal jest więc się upewniam ile kosztuje worek i wychodzi mi, ze tona to 330 zł. więc pytam się co to za nieścisłość a gość (starszawy grubasek) na to, że rzeczywiście promocja była ale się skończyła wziąłem trochę cementu i gość wystwawił mi fakturę. to było jakieś 2 tygodnie temu. kilka dni temu przejeżdżam przypadkowo i widzę, że ogłoszenie cement - 296 zł/tonę nadal wisi na ogrodzeniu. pytam więc o co chodzi z tą firmą - promocję od wyglądu/domicylu uprawiają czy co ??? btw, czy w waszych okolicach są jakieś solidniejsze i tańsze składy ? pzdr: lagerfeld (z grupy łomiankowskiej - obecnie w stanie nieczynnym ) PS> trochę prywaty - przesyłam pozdrowienia dla joasi - o ile jest to osoba z którą bawiłem się na pewnym weselu pod radomiem w ubiegłym miesiącu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 13.09.2004 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 Cześć, Lagerfeld, pozdrowienia dla calej rodziny - ode mnie i mojego Męża Kiedy się spotkamy? Ta hurtownia, o ktorej piszesz, jest dla mnie nowa - wiem, że mieli tam tanią stal, ale może też tylko sie chwalili. Jesli chodzi o tanie sklady, to właściwie dwa: PIOTR w Lesznie (daleko, ale nawet z dowozem wychodzą zwykle taniej niz inni) i NORMA w Babicach na Pohulance. Jest jeszcze\SKŁAD w Izabelinie, ale ci w tym roku sa strasznie drodzy. Joasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGI I JARO 13.09.2004 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 Witam sąsiadów. Jam jest co prawda z gminy obok (Ożarów) ale u nas w gmninie jakoś mało sie buduje albo mało na forum siedzi. Potrzebowałabym namiary na ekipy budowlane z naszych stron. Nie muszę dodawać że chodzi o: szybko tanio i solidnie. Acha ... nie umiem gotować więc obiadki dla ekipy nie wchodzą w grę.... (Bo podobno są takie ekipy, że bez obiadków ani rusz ) Zamierzam budować co prawda dopiero w przyszłym roku ale mały ranking już bym rozpoczęła.... Jęśli coś wiecie to dajcie znać ... proszę .... Agi od Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 13.09.2004 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 cześć Joasia ! miło zaklikać - jak możesz prześlij mi na priva namiary (adres, ewentualnie telefon) do tych hurtowni - coś mi się widzi, że jak człowiek (czytaj inwestor) sam się nie weźmie do roboty to będą go naciągać ile wlezie agi - mam namiary na dwie firmy budowlane z łomianek - jeśli jesteś zainteresowana to daj znać na prive. swojej jeszcze nie mogą odstąpić pozdr: lagerfeld PS> Joasia - nadal poszukujesz kierownika budowy ?? PS 2> życzenia zdrowia dla dzieciaków !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts