ankalenka 20.09.2004 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 a propos Dachluxu - ceny sprawdziłam, faktycznie dobre i na okna i na dachówki - mam wycenę w Braasie - jest droższa niż u nich. wycenili mi razem z rynnami, też wyszło korzystnie, jak i Velux. Jedyne zastrzeżenie to to, że o wycenę trzeba było się przypominać, a i lepiej ją potem sprawdzić, bo nie była dokładnie przygotowana (braki w elementach kominiarskich). Poza tym OK. Zamierzam skorzystać. Dwa dachy dwuspadowe o pow. 300 m2 w sumie i rynny marley wyszły coś około 12 tys. czy nawet troche mniej a jest to cena dopiero wywoławcza! Dachówka Frankfurter grafit Braas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna Zajac 21.09.2004 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 A czy ktoś miał do czynienia z blachami, gdzie są najtańsze? Ankalenka u nas wisi w budzie jakieś BHP, nie czytałam. Ale jest to w obowiązkach kierownika budowy, więc tylko wymagaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankalenka 21.09.2004 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 Ankalenka u nas wisi w budzie jakieś BHP, nie czytałam. Ale jest to w obowiązkach kierownika budowy, więc tylko wymagaj. Kasia, czy możesz przeczytać ew. napisać mi co tam jest? mój wujek jest u mnie kierownikiem, ostatnie lata przede wszystkim był inspektorem nadzoru a przepisy o tym BHP się zmieniły chyba w ciągu ostatniego roku/dwóch... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 21.09.2004 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 ankalenka Zdaję się że chodzi Ci o to:http://www.lub.piib.org.pl/pliki/aktualnosci.php?id=9PozdroJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 21.09.2004 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 my naszego Euronita tez kupowalismy w Dachluxie, ceny mieli najlepsze z okolicznych a nawet i dalszych bo sprawdzilismy tez 2 czy 3 hurtownie w al. Jerozolimskich w okolicach Piastowa i pruszkowaobsluga w dachluxie generalnie ok zwazywszy ze kupowalismy w kwietniu kiedy bylo wariactwo przed podwyzka vatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 22.09.2004 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 Z czystym sumieniem polecam Michała Olszewskiego "HANBUD" z Janek, tel. 720 39 28. Ma dobre ceny, bo dużo układa ( m.in. osiedle Kampinos w Lipkowie ) a i ekipa zna się na robocie. U mnie ułożył Grecką i bez reklamacji. Jedyny zgrzyt który trafił się mojemu sąsiadowi to przy wycenie jego człowiek machnął się sporo na blachach ( materiał ) i był mały problem, ale generalnie ok.PozdroJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 23.09.2004 05:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 A czy ktoś miał do czynienia z blachami, gdzie są najtańsze? Dach Profil - Janki Paweł Rusinowski, tel. 720-44-86, kom. 501-405-967. Możesz powołać się na mnie, sprzedawał wiosną blachę na 3 dachy - Koczargi i Babice, myślę, że pamięta, dał duże rabaty, zależy mu na kliencie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 23.09.2004 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 Potrzebuję zrobić strop drewniany nad użytkowym poddaszem i ocieplić skosy. Może macie jakąś wartą polecenia ekipę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaK1 24.09.2004 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Witam cala Sasiedzka Grupe! Ja troche przycichlam, bo mialam straszne urwanie glowyi wiele stresow na budowie (pierwsza ekipa: Zdrowy Dom pan Krzysztof Pawlowski, niezle mnie urzadzila!!! Papraki, oszusci i kombinatorzy, stracilam na nich zdrowie i kase, wiec stanowczo odradzam!!!), ale teraz juz super! Do polecenia mam hydraulika (przylacza i woda oraz ogrzewanie w domu), elektryka, gazownika, instalacji alarmowej oraz ekipe gorali (mojego Taty) do murowania , tynkowania i poprawek (u mnie bylo troche)...Wszyscy naprawde solidni i niedrodzy... Dajcie znac jak bedziecie zainteresowani... Pozdrawiam,Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 24.09.2004 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 (pierwsza ekipa: Zdrowy Dom pan Krzysztof Pawlowski, niezle mnie urzadzila!!! Możesz opisać wygląd zewnętrzny tego pana? Ciekawy jestem, czy nie spotkałem go kiedyś, bo coś mi się nazwisko i imię zgadza, ale nazwisko jest dość popularne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaK1 24.09.2004 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Niewysoki, bardzo gruby, z czerwona twarza... ciemne wlosy, zakola... Pewnie mam gdzies zdjecie, rozkleje na miescie z info: OMIJAC Z DALEKA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 24.09.2004 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Też by się zgadzało, choć pewnie co piąty budowlaniec pasuje do tego opisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 24.09.2004 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 .....i gonić dziada psami ! J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 24.09.2004 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Do polecenia mam hydraulika (przylacza i woda oraz ogrzewanie w domu), elektryka, gazownika, instalacji alarmowej oraz ekipe gorali (mojego Taty) do murowania , tynkowania i poprawek (u mnie bylo troche)... Wszyscy naprawde solidni i niedrodzy... Dajcie znac jak bedziecie zainteresowani... Pozdrawiam, Ania hej Ania fajnie ze sie znalazlas widze ze budowa mimo poczatkowych trudnosci ostro idzie do przodu ja poprosze o wszystkie namiary bo co prawda nasz domek zimuje w stanie surowym ale juz trzeba sie rozejrzec za jakimis sprawdzonymi ekipami pozdrawiam karorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaK1 24.09.2004 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 24.09.2004 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 AniaK1, a ekipa Twojego taty zajmuje się też ciesielką? Mam strop do zrobienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaK1 24.09.2004 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Robia chyba wszystko, sa niezli, bo tata na miejscu i patrzy im na rece. Czesto robi z nimi. Inzynier od 30 lat, wiec wiele widzial. Jego duma to Koscioł w Bielsku. Od pierwszej lopaty do krzyza na wiezy! Ma roznych specjalistow. Ale zadzwon do Jozia i pogadaj o co konkretnie chodzi. Pojedzie na miejsce i ustalicie szczegóły. Jesli bedzie Ci pasowalo, bierz, jesli znajdziesz cos lepszego, wybierz co lepsze dla Ciebie... Powodzenia, Ania P.S. Ja zaluje, ze nie wzielam go do budowy swojego domu od poczatku, ale wtedy mial duzo pracy, dobrzy ludzie byli zajeci, mi sie spieszylo i bylo zagrozenie, ze w ogole tu nie bedzie przyjezdzal, a ekipa bez szefa, to juz taka mialam! Mozesz wejsc na stronke: http://www.kanex.bielsko.pl i sprawdzic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 24.09.2004 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Dzięki za wyczerpujące informacje . ps. wysłałem jeszcze do Ciebie jedno zapytanie na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna Zajac 24.09.2004 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 a gazownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaK1 24.09.2004 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Gazownik - 601 960 189 z gazowni na Kasprzaka. Tez pomaga wszystko zalatwic, ale ja jeszcze tego nie zrobilam, bo dopiero w poniedzialek zloze dokumenty do wykonania przylacza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts