Marsjanka 12.12.2003 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 Kochani, gdzie się zaopatrujecie w materiały budowlane? chciałam przejechać się jutro po hurtowniach i składach w okolicy, ale nie za bardzo znam okolice (tzn. okolicę Zielonek, gdzie będziemy się budować). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ManieQ 13.12.2003 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2003 Witamy na Ziemi! Ostatnio temat materiałów budowlanych pojawił się na wątku Grupa Kampinoska za sprawą Joasi... Sugeruję mały rekonesans w tamtą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ManieQ 13.12.2003 00:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2003 A tak przy okazji: nie mieścimy się już na dwóch stronach! To jednak Babice mają trochę do powiedzenia (tego, napisania...). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marsjanka 15.12.2003 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 dziekuje, skorzystalam - znalazlam namiary - chociaz przekopanie sie przez grupe kampinoska zajelo mi troche czasu jestem na etapie wyceny, tym bardziej ze czesc materialow chcemy kupic teraz - chcemy sobie zrobic prezent na gwiazke czytaj, wykorzystac jak najwiecej ulgi budowlanej. a swoja droga - zauwazylam, ze niektore sklady budowlane maja takie podejscie do klienta, jakby nic nie chcialy sprzedac... pzdr Marsjanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ManieQ 16.12.2003 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2003 Hey! http://www.manieq.neostrada.pl/images/2003-08-27/A-03ss.jpg Uaktualniłem częściowo mój dziennik budowy. Co prawda nadal jest sporo do tyłu, ale już widać ściany . Jak będę miał czas, to jeszcze w tym tygodniu dociągnę do stropów . Przypominam też o mapce naszego Forum. Są może jeszcze nowi chętni? Jak dobrze pójdzie to jutro podmienię mapkę na dokładniejszą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 17.12.2003 05:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2003 Nie szukałem Manieq tych dokładniejszych mapek, bo i nie miałem kiedy. Aha Mariusz, prześlij mi jakiegoś e-maila, bo Cię niechcący skasowałem z książki adresowej, a nie jestem pewien, czy dobrze pamiętałem Twój adres. Wiecie, że wczoraj dostałem kartkę z życzeniami świątecznymi ........ od hurtowni Skład w Izabelinie - no, no - chyba też im wyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 23.12.2003 05:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2003 Dzisiaj po południu wyłączam komputer i obiecuję (sobie), że już go w tym roku nie włączę. Tak więc życzę wam mili Forumowicze zdrowia, pogody ducha i wiele radości z powodu nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia. Niechaj się wasze mury pną do góry, abyście kupowali tylko nieprzemakalnne wełny i niepalne styropiany, mnóstwa promocji w składach budowlanych i czego sobie tylko wasze budowlane duszyczki zapragną. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 23.12.2003 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2003 Dolaczam sie z zyczeniami do Krzyska, zdrowych, spokojnych swiat, a w Nowym Roku spelnienia marzen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 23.12.2003 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2003 Wszystkim budującym z Klubu Babickego życzę wspaniałych Świąt i owocnego Nowego Roku. Żeby przyszły rok był finiszem Waszych budów, a kredyty same się spłacały. A jeśli ktoś lub coś stanie na przeszkodzie, wspomnijcie sobie Wołodyjowskiego, który w Lipkowie usiekł Bohuna. No, szczerze mówiąc może nie do końca mu się to udało, ale przykład dał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ManieQ 24.12.2003 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2003 http://www.manieq.neostrada.pl/images/mikolaj.gifCiepło Świąt Bożego Narodzenia - niech zagości w Waszych sercachhttp://www.manieq.neostrada.pl/images/mikolaj.gifNadzieja zmian wniesionych przez Nowy Rok - doda energii i pasji do spełnienia marzeńhttp://www.manieq.neostrada.pl/images/mikolaj.gifTego i jeszcze wiele więcej życzy formumowiczom ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marsjanka 30.12.2003 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2003 oj pospala sie po swietach grupa Babicka, pospala a ja tu pracowicie spedzam czas: znalazlam sensowna (chyba) hurtownie i kupilam materialy na fundament, sciany i troche ocieplen w zwiazku z tym i ulga budowlana oczywiscie najpozniej w marcu wroci do nas troche pieniedzy poza tym zaliczylam niezwykle mile spotkanie grupy warszawsko-kampinowskiej wiec zbudzcie sie spiochy i hop do gory pzdr Marsjanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 14.01.2004 05:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2004 a u mnie FS15=118 i FS20=160 Marsjanka, znalazłem Twój post w wątku o cenach styropianu, a w której hurtowni kupiłaś? Trzeba było rzucić hasło, ja znalazłem w Pruszkowie FS15 - 108, FS-20 138, do tego treba doliczyć VAT, ale cena z dowozem na budowę. 15-tka w podobnej cenie, ale na 20-ce już spora różnica. Jeśli jeszcze potrzebujesz, to mogę dać Ci na priva namiar na firmę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marsjanka 16.01.2004 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2004 Czesc Krzysku Styropian (i troche innych materialow) kupilam w MARSANie w Ozarowie Maz. Dali mi dobre ceny na BK i na dodatek sa tylko o 6 km od miejsca budowy. FS 20 kupilam tylko 3,5 m3 (na ocieplanie fundamentow). Ale zawsze chetnie przyjme namiar na sensowna hurtownie pzdr Marsjanka A tak przy okazji - szukam namiarow na solidnego kierownika budowy i takaz sama ekipe (wolna na wiosne) marzycielka ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 17.01.2004 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2004 Marsjanka, wysłałem Ci namiary na priv, bo przecież obiecałem na spotkaniu i zapomniałem . Jeśli chcesz ruszyć wiosną, musisz umawiać się z nimi już teraz. Kierowników znam 2 (w tym swojego) ale nie mogę z czystym sercem polecić ani jednego ani drugiego... Serdeczne pozdrowienia dla sąsiedniej gminy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 02.02.2004 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2004 A w Babicach wszyscy zapadli w sen zimowy Co tam u was słychać, bo ja np zamówiłem właśnie styropian ze Zduńskiej Woli i po cichutku liczę że w marcu mury zaczną się piąć do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 02.02.2004 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2004 Niedźwiedzie śpią, zające biegają. Ostatnio widziałem bardzo dorodnego w samym środku wsi Kwirynów. Pobudzą się wszyscy, pobudzą. Tylko słoneczko pójdzie wyżej. A może jeszcze ktoś dołączy, bo ciągle szukam kogoś do spółki na media. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 09.02.2004 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2004 Hey, zapisuje sie do tej grupy. W kwietniu rozpoczynamy budowe w Parcelach Zielonki (po lewej stronie jadac z Warszawy ul. Warszawska), na ul. Poludniowej. Czy ktos z was juz mieszka w tej gminie i ma jakies spostrzezenia? My budujemy sie na dzialce, ktora jeszcze przed wojna kupila babcia mojego meza, jest to teren troche rolny, ale sa tam piekne zachody slonca pozdrawiam wszystkich budujacych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 10.02.2004 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 Cześć Ozzie! Ja mieszkam, spostrzeżenia? - mieszka mi się całkiem dobrze, ale u rodziców , więc też się buduję. Urząd Gminy raczej przyjazny mieszkańcom, z Powiatem nie miałem jeszcze większej styczności. Nie wiem, czy się już dogrzebałeś do mapy forumowiczów grupy warszawskiej - tam zobaczysz, kto jeszcze buduje się w naszych okolicach http://www.szalega.com/Forum/mapa.html Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 10.02.2004 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 Czesc Krzysiek, dzieki za mape, czy mozesz mi powiedzic w jaki sposob mozna dodac nasza budowe na mape? Czy znasz kogos kto buduje w Zielonkach? pozdrawiam ozzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 10.02.2004 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 Witam kolejnego sąsiada (trochę dalekiego, ale zawsze). Mapą zawiaduje Maco - znajdź gdzieś jego post, będziesz miał do niego namiary. Tam jest pewnie mail, albo wyślij wiadomość w ramach forum. Ale, jak widzę, jest teraz mocno zajęty - walczy z budową i przyrodą. Może trzeba będzie poczekać na aktualizację. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts