Yoric 22.10.2004 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 anka, wyluzowalem, przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yoric 22.10.2004 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 Pieczara Moze bedziesz wpadal/a nie tylko po to, zeby tradycje nowa podtrzymac . Bardzo milo jest u nas ...jak w rodzinie ...nieraz sie troche posprzeczamy ..siekiery swiszcza i znowu spokojnie. lykend sie zbliiiiiiza!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justme 22.10.2004 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 ciagle mam nadzieje, ze sie wprowadze na przelomie wrzesnia i pazdziernika Widzę, że się udało, bo firanki wiszą! To chyba rekord gminy! Cztery miesiące!!! Witam wszystkich serdecznie Przez to tempo i nagly wzrost ilosci godzin spedzonych w pracy nie starczylo mi juz czasu na czynne sledzenie forum. Rzeczywiscie udalo mi sie wprowadzic - dokladnie 6.10.2004, 4 miesiace i 4 dni po terminie rozpoczecia budowy. Nie chcialby tego traktowac w kategoriach rekordow, mam tylko nadzieje, ze konsekwencje tak szybkiego cyklu budowlanego nie wyjda mi na scianach w przyszlym roku.... Jak sie troche pozbieram to zapraszam na opicie podlog i parapetow justme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 22.10.2004 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 Justme, jakie tempo Gratujuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justme 22.10.2004 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 Justme, jakie tempo Gratujuje! Dziekuje bardzo zeby bylo smieszniej zakonczylem budowe dokladnie 6 miesiecy od daty zakupu dzialki to byl naprawde szalony okres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 22.10.2004 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 Justme, wow!!!!!!!! To jest absoltny rekord. Podziwiam - i gratuluję!Też bym już chciała mieszkać w swoim domu...Pzdr. Joasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna Zajac 22.10.2004 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 Justme, Gratulacje. Też chcemy tak Podajcie jakieś namiary na te okna, telefony dojazd. Ja przymierzam się do okien z lubuskiego tam tata ma firmę i swoich dostawców, ale może bez transportu będzie taniej. Jeszcze pytanie o folie dachową jaka dobra i gdzie najtaniej. Dzięki za pomoc i podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 24.10.2004 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2004 Tina i Henio,Ten grunt to chyba lepiej sprawdzić. U znajomych na Janowie pękają mury. Dom ma kilkadziesiąt lat, budowali rodzice, a teraz następne pokolenie boryka się z problemem. Dom stoi jednym rogiem na kurzawce.Nie muszę dodawać, że nie było robionych żadnych badań. Pozdrowionka,jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marsjanka 24.10.2004 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2004 Witam znowu po przerwie Chetnie i szybko sprzedam stemple ponad 300 szt. dl. od 2,7 do 3 m, wielka kupa desek po szalunkach. Do odbioru w Zielonkach. Ceny do ustalenia. Ponadto chetnie pozbede sie gruzu - oddam za friko Tylko sprawa jest pilna - jesli do wtorku nie odezwie sie jakis chetny - sama niechetnie wywioze. Mam tez do sprzedania barak, calkiem solidny - z lozkami. Cena startowa 1200. Ale oczywiscie do negocjacji. pzdr Marsjanka [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 25.10.2004 04:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 ŚmieciNie szukałem już za dużo - pytałem jeszcze w dwóch miejscach.Najtaniej, z tego co znalazłem - wywozi śmieci Byś (tel. 835-40-48): - 5,5m3 - 240PLN netto - 7m3 - 290PLN netto. Są to kontenery na śmieci wszelakie - bo tańsze kontenery są na segregowane śmieci, ale to raczej na budowie w grę nie wchodzi.W cenie 3-dniowe przetrzymanie pojemnika.Ja reflektowałbym na 5,5m3. Jeszcze raz prosiłbym o potwierdzenie, ew. kto i jaki kontener. Jak będę miał wszystkich chętnych to jeszcze potarguję, i czekam jeszcze napewno do czwartku - bo może uda mi się wywalczyć jakąś ekstra cenę u jeszcze jednej firmy.Jak wszystko już będę wiedział, to byśmy się jakoś skontaktowali i zamówimy chyba już po Wszystkich Świętych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 25.10.2004 05:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Proszę bardzo : INTER-BUD OKNA Kraków, odd. Zielonka ul. Poniatowskiego 91 tel. 799 7437, p. Marcin Pażuchowski 0 888 380 520. Okna mają być za 2-3 tygodnie, zapraszam do obejrzenia. Pozdro J Jerzysio, mają jakąś stronkę internetową? Natomiast oczywiście, chętnie bym obejrzał - jeśli to nie byłby problem. Z innych namiarów (PCV), ponoć dobre firmy: http://www.jarbetal.com.pl/in/index.php?ID=ofirmie&logo=O%20Firmie http://thermoplast-warszawa.webpark.pl/ http://www.oknoplast.com.pl - chociaż Oknoplast ostatnio ponoć troszkę schodzi na psy Widziałem realizacje Oknoplastu sprzed roku, dwóch, było O.K. Kręciłem się koło Wacławka - jprzedworski, rozumiem, że ty z montażu i ceny jesteś zadowolony? Bo używasz zbyt krótko, żeby powiedzieć cos o eksploatacji Ja zamierzam zamówić zimą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 25.10.2004 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Krzysiek http://www.okna-inter-bud.pl PozdroJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 25.10.2004 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Dzięki Jerzysio, a jeszcze jedno pytanie: miałeś kogoś, kto użytkował okna tej firmy dajmy na to 2-3 lata? Dobrze byłoby wiedzieć, że ktoś się nie naciął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 25.10.2004 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Jako referencje podają : TP SA, Poczta Polska, Orlen, UJ.... nie znalazłem wśród znajomych kogoś kto ma ich okna....no cóż, pożyjemy, zobaczymy... PozdroJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 25.10.2004 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Kręciłem się koło Wacławka - jprzedworski, rozumiem, że ty z montażu i ceny jesteś zadowolony? Bo używasz zbyt krótko, żeby powiedzieć cos o eksploatacji Zadowolony jestem, choć co do ceny (dobrej oczywiście), mam nieco nietypową systuację, ale to nie temat na forum, a raczej na priva. To co wiem sam i od innych, szef jest bardzo solidny, punktualny i wymagający od pracowników, a to już połowa sukcesu. O eksploatacji rzeczywiście trudno powiedzieć. To są profile Rehau, czyli raczej sprawdzone. Nie powinno być niespodzianek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaK1 25.10.2004 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Krzysiek, Ja wywozilam smieci/gruz juz kilka razy i wynegocjowalam niezla cene: 200 PLN za 7-8m3 autko. Pan wychodzi od 250 ale warto go troche pomeczyc. Powodzenia, jesli jeszcze nie wywiozles... 602 673 049 Pozdrawiam,Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 25.10.2004 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Ania, dzięki, sprawdzę dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaK1 25.10.2004 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 I jeszcze potrzebuje porady o inwestycje w kotlownie... Marza mi sie kolektory: myslalam o Hewalexie, cala inwestycja to ok 6 tys PLN i do tego oczywiscie piec, ale jaki?... Byl u mnie Pan z Vaillanata.... Fajne cacka, calosc (tzn bez kolektorow)... 28 tys plus montaz ok 1500zl... Serce mi stanelo... Dajcie prosze znac kto ma jakies informacje w tym temacie, co zrobic, moze znacie firme co doradzi i zrobi instalacje... Bede bardzo wdzieczna. Pozdrawiam,Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 25.10.2004 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Ania Zadzwoń do Ewy z firmy "BOST" 603 702 227 ona ma Vaillanta. Powołaj się na mnie i poproś o dobrą cenę. Pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
takajedna 25.10.2004 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Alez sie ciesze, ze tu trafilam. Wlasnie podjelismy z mezem decyzje, ze szukamy dzialki pod nasz wymarzony domek. Wczoraj zrobilismy samochodowy rekonesans wlasnie tej okolicy (Babice- Koczargi) i bardzo nam sie tam spodobalo. Moze macie namiary na kogos kto chce sprzedac dzialke w Koczargach, moze byc rolna ( nie zamierzamy teraz rozpoczynac budowy). Bede wdzieczna za pomoc.Jakie sa tam ceny za metr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts