AniaK1 25.10.2004 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Dzieki Jerzysio,Zadzwonie zaraz... Pozdrawiam,Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga75 25.10.2004 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Cześć Takajedna, odpowiadajac na pytanie: o działki to trzeba popytać " po domach" lub w agencjach nieruchomości specjalizujących sie w Babicach (np. Olimp - był już numer na tym forum). Cena po mojej stronie Babic (czyli Zielonki Parcele to teraz 25 -30 Euro za m2, ale ograniczeniem jest wielkosc działki - min. 2700 m2). pozdrawiamAga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
takajedna 25.10.2004 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Dzieki Aga75, zaraz sobie poszukam tego numeru, a wielkosc dzialki jak dla mnie w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 25.10.2004 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Alez sie ciesze, ze tu trafilam. Wlasnie podjelismy z mezem decyzje, ze szukamy dzialki pod nasz wymarzony domek. Wczoraj zrobilismy samochodowy rekonesans wlasnie tej okolicy (Babice- Koczargi) i bardzo nam sie tam spodobalo. Moze macie namiary na kogos kto chce sprzedac dzialke w Koczargach, moze byc rolna ( nie zamierzamy teraz rozpoczynac budowy). Bede wdzieczna za pomoc. Jakie sa tam ceny za metr? hej witamy u nas w koczargach podobno jest teraz problem - chyba ze szybko pojdzie odralnianie - ludzie od ktorych kupilismy maja jeszcze kawal ziemi za nami ale to jest na razie rolna wiec chyba nie spiesza sie ze sprzedaza mozesz zadzwonic do Rancza 722 95 82 0502 36 11 96 0602 533 059 ostatnio wdzialam ich ogloszenie w gazetce "wokol trasy poznanskiej" o dzialce bud-uslug w koczargach ale troche malej bo tylko 700 m2 - 82 tys. ale moze maja tez cos innego, bylo tez ogloszenie o klaudynie 1200 m2 za 35 $/m2 i kwirynowie 969 m2 za 139 tys. pozdrawiam karorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
takajedna 25.10.2004 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Karorka, dzieki jutro zadzwonie, moze cos sie znajdzie w jakiejs sensownej cenie. Jak dla mnie moze tez byc grunt rolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 26.10.2004 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 Krzysiek, Ja wywozilam smieci/gruz juz kilka razy i wynegocjowalam niezla cene: 200 PLN za 7-8m3 autko. Pan wychodzi od 250 ale warto go troche pomeczyc. Powodzenia, jesli jeszcze nie wywiozles... 602 673 049 Pozdrawiam, Ania Jeszcze raz dzięki Ania, pan wyszedł od razu z ceną 200 PLN + ew. VAT. W powyższej sytuacji chyba rozwiązujemy spółkę, ponieważ rabat daje powyżej 10-ciu samochodów i powiedział, że najlepiej umawiać się indywidualnie - cena dla Babic j.w. 200. W cenie 2 doby przetrzymania kontenera, kontenery 4-7m3. Jak dużo gruzu, to mniejsze, jak pomieszane śmieci, to większe, ja umówiłem się w tej cenie na 6m3. Kasia, proponuję zadzwoń pod ten numer, ponoć na dzisiaj nie da rady, na jutro może podstawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 26.10.2004 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 ... jest firma Aminex 755 5857, 755 5075, 755 50 73 która ma kontenery4 i 7 m3 oraz worki 1m3, nie znam cen ale może są konkurencyjni?PozdroJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 26.10.2004 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 ... jest firma Aminex 755 5857, 755 5075, 755 50 73 która ma kontenery 4 i 7 m3 oraz worki 1m3, nie znam cen ale może są konkurencyjni? Pozdro J A i owszem - sprawdziłem , są drodzy - 7m3, 2 dni, 280PLN Mimo wszystko, dzięki Jerzysio za dobre chęci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 26.10.2004 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 ...dobrze wiedzieć że są drodzy Pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 26.10.2004 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 Witajcie Skopiuje sie z grupy kampinoskiej. Jak mowia - kosci zostaly rzucone, a moj wniosek o pozwolenie na budowe wlasnie dzis zostal zlozony w Starostwie. Uprzejmie prosze o trzymanie kciukow za pomyslne zalatwienie sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 26.10.2004 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 z tematu smieci czytam ze zamawiacie kontenery na smieci i zastanawiam sie jak to sie stalo ze u nas nie bylo problemu smieci ale tak - caly gruz poszedl w taras i schody zewnetrzne, to co sie dalo spalic ekipa palila na biezaco, z reszta nie wiem co zrobili ale smieci nie ma sterty folii z palet zabral sasiad - wszystko mu sie przydaje , wczesniej dalismy mu tez palety (jakies 60 szt.) ktore nie byly europaletami ani tez troche do nich podobnymi wiec nie bylo mozliwosci ich sprzedazy, sasiad zrobil tez porzadek ze sterta desek wywiezlismy w niedziele troche drobnych smieci i to wszystko - dzialka czysciutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna Zajac 26.10.2004 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 Karolka. A co z wiaderkami po Visbicie czy dysperbice? U nas są jako ławki przy ognisku. Narazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 27.10.2004 05:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Karorka, a gdzie ty byłaś, jak Cię nie było. Wiesz, najwięcej śmieci u mnie zaczęło sie produkować na etapie wykończeniówki - gruz z suporku przy kuciu bruzd przez hydraulików, ścinki z blachodachówki (nie ma to jak dachówka ), troszkę gruzu po elektryku (z którego jestem bardzo zadowolony - dla niewtajemniczonych, robiłem sam), odpady ze styropianu (podłogi), resztki folii itd. Tak więc wszystko jeszcze przed Tobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 27.10.2004 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 wiem wiem ze wszytsko przede mna - szkoda ze nie za mna a wiaderka sami wywiezlismy Krzysiek czy udalo Ci sie namierzyc jakas ziemie bo my mielismy na oku super ziemie - w Ozarowie poszerzaja droge kosztem pola na ktorym rosly do tej pory warzywka itp. wiec naprawde super - no ale wczoraj okazalo sie ze niestety jest nie do sprzedania albo raczej nie do sprzedania wszystkim tylko blizej nieokreslonym wybrancom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 27.10.2004 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Krzysiek czy udalo Ci sie namierzyc jakas ziemie Zadzwonię do niego w tym tygodniu i popytam, czy coś jest w stanie załatwić i ew. za ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaK1 27.10.2004 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Ja tez bym byla zaintersowana dobra ziemia Z gory dziekuje za kontakt... Buzka A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 29.10.2004 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Karorka,Jak tam tynki - zdecydowaliście się już na jakiegoś wykonawcę? Pozdrowionka,jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jonas 29.10.2004 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Witam babiczan!Czy macie jakieś przemyślenia i doświadczenia związane z firmą Jack-bud z Koczarg Nowych. Robią docieplenia i elewacje. Warto sie z nimi zadawać czy trzymac z daleka. Dzieki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 29.10.2004 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Karorka, Jak tam tynki - zdecydowaliście się już na jakiegoś wykonawcę? Pozdrowionka, jj jeszcze nie wybralismy, czekamy na dwie oferty a na razie bardziej zajelismy sie oknami bo to niestety b. kosztowny element naszego domu a u Was jak idzie przeglad wykonawcow? a moze juz kogos wybraliscie? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 29.10.2004 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Witam babiczan! Czy macie jakieś przemyślenia i doświadczenia związane z firmą Jack-bud z Koczarg Nowych. Robią docieplenia i elewacje. Warto sie z nimi zadawać czy trzymac z daleka. Dzieki za pomoc. Ja słyszałem parę dobrych opinii o nich - jeśli chodzi o wykonawstwo, natomiast - sprawdzaliśmy ich ofertę cenową i mimo, że nie są najdrożsi - to uważam - można trochę taniej przy porównywalnej jakości i równie dobrych materiałach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts