Jerzysio 17.11.2004 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Okna założone cudnistej urody na Kontuszowej dom z bannerem producenta.Karorka mam kłopoty z wysyłaniem odpowiedzi, ale okna jak wyżej.A i mam balkonowe okno harmonijkowe.PozdroJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 17.11.2004 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Qrcze, jak szybko tego ronda w Piotrkowku nie zrobia, to mnie trafi cos Gorszej drogi od tej Piotrkowek-Stare Babice, to chyba w okolicy nie ma. Za kazdym razem jak tam jade, to wydaje mi sie, ze urwe kolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 17.11.2004 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Okna założone cudnistej urody na Kontuszowej dom z bannerem producenta. Karorka mam kłopoty z wysyłaniem odpowiedzi, ale okna jak wyżej. A i mam balkonowe okno harmonijkowe. Pozdro J A można by kiedyś się wprosić na 10 minut i popatrzeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 17.11.2004 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Jerzysio wiadomosc dotarla ale wlasnie chcielibysmy obejrzec blizej mozemy razem z KrzyskiemSw bo juz na ten temat rozmawialismy zeby nie robic Ci kilku wycieczek tylko daj znac kiedy Ci pasuje - nie ukrywam ze najlepszy bylby weeknend bo wiadomo ludzie pracy Ty zreszta pewnie tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 17.11.2004 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Szur że off corse.... ale jestem trochę uziemiony i nie wiem jak to zorganizować ( tzn. od zewnątrz można zobaczyć bo na posesję można wejść bez problemu ), chyba, że dasz telefon i jak będę jechał na kilka godzin dam znać ..... Pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 17.11.2004 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Qrcze, jak szybko tego ronda w Piotrkowku nie zrobia, to mnie trafi cos Gorszej drogi od tej Piotrkowek-Stare Babice, to chyba w okolicy nie ma. Za kazdym razem jak tam jade, to wydaje mi sie, ze urwe kolo chyba musisz uzbroic sie w cierpliwosc bo jakos nie widac zeby prace byly zbyt intensywne - przynajmniej do soboty kiedy ostatni raz tam jechalam nic sie nie dzialo - a tu zaraz zima wiec zanosi sie na to ze rondo zobaczymy moze na wiosne ja tez sie wkurzam bo jednak objazd poznanskiej do ozarowa przez babice to lekka przesada a teraz korek zaczyna sie juz w broniszach omijam poznanska z drugiej strony przez konotope ale tez specjalnie mnie to nie zadowala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 17.11.2004 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Szur że off corse.... ale jestem trochę uziemiony i nie wiem jak to zorganizować ( tzn. od zewnątrz można zobaczyć bo na posesję można wejść bez problemu ), chyba, że dasz telefon i jak będę jechał na kilka godzin dam znać ..... Pozdro J wyslalam tel. na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 17.11.2004 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Jak będę się na dłużej wybierał podczas weekendu to dryndne... może wtedy i Krzyśka wydzwonisz ?PozdroJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 17.11.2004 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 pewnie ze wydzwonie dzieki i czekamy na sygnal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna Zajac 17.11.2004 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Może i ja się zaczepię na obejżenie okien. Ale chyba drewniane. Dryndnijcie i do mnie. Jeśli można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna Zajac 17.11.2004 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 musimy robiś instalacje, a tu takie ceny śpiewają, że hej. Poradźcie jakiegoś elektryka i może hydraulika. I jakie ceny maja, bo zaczęłam wątpić w tych, których wybrałam. Ozzie ty już kończysz z tym, może masz kiogoś taniego. Elektrykę robić z puszkami tradycyjnie, czy inaczej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 17.11.2004 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Witam, Kasiu, postaram sie przeslac namiary na naszego elektryka. Wysle na priva, tylko pewnie jutro, bo telefon ma moj maz, a on jeszcze siedzi w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 17.11.2004 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Może i ja się zaczepię na obejżenie okien. Ale chyba drewniane. Dryndnijcie i do mnie. Jeśli można. a tu Cie zaskocze Kasiu bo nasze silne postanowienie co do okien drewnianych nieco zelzalo pod cisnieniem finansowym i chyba zakonczy sie na plastikach i wlasnie takie chcemy obejrzec - wiec jak wycieczka bedzie sie organizowac to na pewno damy znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 18.11.2004 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Gdyby ktos chcial skorzystac z usług kólka rolniczego w Babicach to stanowczo nie polecam. Próbuje juz od póltora miesiaca zeby sie z nimi umówić ale ciagle maja jak nie kukurydze to inne prace i nijak nie sa w stanie niczego zrobić. jednak pomysł z sołtysem jest chyba lepszy. I tak a propos ma ktoś moze namiar (tel) na sołtysa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankalenka 18.11.2004 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 ja mam tel do sołtysa w Lipkowie. wszystkie telefony do okolicznych sołtysów dostaniesz w urzędzie gminy w Babicach.jakie prace chcesz wykonać? mam namiar na gościa z Izabelina który ma przeróżny sprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 18.11.2004 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 ja mam tel do sołtysa w Lipkowie. wszystkie telefony do okolicznych sołtysów dostaniesz w urzędzie gminy w Babicach. jakie prace chcesz wykonać? mam namiar na gościa z Izabelina który ma przeróżny sprzęt. jesli mozesz sie podzielić namiarami to pls zwlaszcza do tego goscia ze sprzetem. Mam w Truskawiu dzialke z rozplanatowana ziemia musze to przeorac i wyrównac . Jest tego ok 2500m kwadrat. Z góry dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek. 19.11.2004 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Witam sąsiadów rozglądam się po tym Forum i dziwię się, że wcześniej tu do Was nie trafiłem! Budujemy domek na Placu Kwirynowskim, po prawej stronie jak się jedzie od szkoły, z Ytonga. Jak wszystko dobrze pójdzie, to może na wiosnę bedziemy już na swoim (już mnie kciuki bolą od zaciskania ). Pozdrawiam Yacek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 19.11.2004 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Witam,To ten dom, który jakiś czas stał sobie, a teraz niedawno "ruszyło"?Najbliższym Twoim sąsiadem jest w takim razie ManieQ (po drugiej stronie placu, duży dom bez okien, pokryty papą, miejscami klinkierowa elewacja. Mapkę widziałeś? Jeśli nie, poszukaj jego postów w tej grupie - gdzieś jest link do mapki, którą zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek. 19.11.2004 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Zgadza się! W tym roku prace były głównie od środka, więc "ruszyło się" oznacza wstawienie okien, a to było niedawno. Niemniej jeszcze duuuużo przed nami Yacek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 20.11.2004 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2004 Witam Grupę Informujemy, że w II licytacji na rzecz Nikoli zebraliśmy na dzień : 20 listopada godz. prawie 10-ta ....625 zł + pieniążki grupy szczecińskiej 770 zł RAZEM 1395 zł. Czy powtórzymy wynik I Licytacji / 3410 zł/ ? Wierzę, że tak , że mimo obecnego, trudnego okresu finansowego uda nam się!!! . Pozdrawiamy i zapraszamy do wzięcia udziału w licytacji Edzia&Maksiu http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=36615 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts