ankalenka 11.12.2004 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2004 można powiedzieć "mandata".... cena wywoławcza 5 tys od pracującego łba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 12.12.2004 01:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2004 Ło matko!5 TYSIĘCY?!OD ŁBA?!!!Mam nadzieję, że odpuścili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 12.12.2004 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2004 Ludzie kochaniste toć to rozbój w biały dzień. Chyba trzeba drut kolczasty i ze dwa ostre psy przysposobić ???? J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankalenka 12.12.2004 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2004 można powiedzieć, że zeszli z ceny, a raczej zszedł.... zastanawiam się czy to był prawdziwy PIPowiec, czy pomysłowy rodak napędzany potrzebą przedświąteczną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 12.12.2004 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2004 a u nas byla policja naslana przez "zyczliwego" sasiada - sam sie potem do tego przyznalsprawdzili dokmenty ekipie i tyle - powiedzieli ze szukaja Ukraincow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 13.12.2004 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2004 ...z tym rodakiem to trzeba uważać, niektórzy mają odlotowe pomysły !J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 14.12.2004 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Jerzysio, umówiłem się w końcu wstępnie na piątek z 'Twoimi' szpecami od okien na obmiar, tylko nie przyjedzie Pażuchowski, ale ktoś inny. Jak mi coś naliczą, to się odezwę na konsultacje, ile można urwać z ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peilin 14.12.2004 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 W galerii zamiescilam link do zdjec mojego w domu w stanie obecnym (tj stan surowy) . Zapraszam do ogladania. (dom Peilin) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankalenka 14.12.2004 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 a u nas byla policja naslana przez "zyczliwego" sasiada - sam sie potem do tego przyznal sprawdzili dokmenty ekipie i tyle - powiedzieli ze szukaja Ukraincow Karorka - to dla mnie bardzo ważne: kiedy byli ci policjanci? Wogóle do wszystkich: kiedy mieliście te naloty? Anka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 14.12.2004 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 bylo to juz dosc dawno, o ile dobrze pamietam to gdzies w polowie budowy a wiec na przelomie maja i czerwcawiec chyba raczej nie ma to zwiazku z obecnymi nalotami moze u Ciebie tez jakis "zyczliwy" sasiad zadzialal ale u Ciebie to pip a nie policja policja generalnie robila w tym roku naloty na budowy, gospodartwa rolne itp. w poszukiwaniu wlasnie Ukraincow - czytalam o tym chyba w Polityce jakies 2-3 miesiace temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 14.12.2004 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Krzysiek Z Pażuchowskim to jakaś dziwna sprawa, w robocie go nie ma, może jakieś rodzinne problemy Służę konsultacjami cenowymi. Pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 14.12.2004 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Cześć wszystkim. Wleźli mi jacyś na budowę i zdemolowali licznik od wody. To okropne uczucie, że ktoś mi się szwendał po domu... Chyba jednak trzeba podpisać umowę z ochroną. Mam tylko nadzieję, że ten wodomierz to nie była delikatna sugestia z ich strony, żeby się z tą umową wreszcie zdecydować... Joasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 15.12.2004 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2004 Jerzysio - no właśnie pani z biura mówiła, że straciła z nim ostatnio kontakt i nie wie co sie dzieje. Jak zadzwoniłem i się powołałem na namiary od Ciebie, spytała, czy chodzi o pana Jerzego T...... - nazwiska nie znam, ale przytaknąłem, mam nadzieję, że zrobiłem przody właściwej osobie Joasia, wyrazy współczucia. Może miałaś na pieńku z jakąś byłą ekipą i przejeżdżając, postanowili sobie ulżyć? A ochrona bardziej pewnie odstraszy niż zabezpieczy przed aktami wandalizmu. Niemniej faktycznie, trzeba się będzie za tym zakręcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 15.12.2004 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2004 Jesli ktoschce skorzystac z Solidu to podaje namiar na goscia z którym ja zalatwialem. Przyjechał na miejsce obejrzał, zaproponował czego i ile i po krótkich targach dobiliśmy interesu.Artur Wardzyński tel 608444056 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 15.12.2004 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2004 Krzysiek - widze ze jeszcze masz mnostwo energii w tym roku na szukanie okien bo ja juz oklaplam - mam kilka ofert ale jakos nie mam juz do tego serca zeby cos wybrac - czekam na przyplyw energii w nowym roku no bo w styczniu to juz trzeba cos zdecydowac za to zaczelismy juz walke cenowa na wykonczeniowke ale na razie to sami jestesmy wykonczeni Peilin - obejrzalam zdjecia - bryla b. nowoczesna - juz widze oczami wyobrazni jak bedzie fajnie wygladal z tymi duzymi oknami i jakas oryginalna elewacja w niedziele zrobilam sobie wycieczke po naszej okolicy i obejrzalam znajome budowy Marsjanka - u Ciebie mialam najwieksze zaniedbania a tu taki sympatyczny domek wyrosl u Kasi pojawil sie dach a u niektorych zabraklo juz energii na wiezbe pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna Zajac 15.12.2004 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2004 Jesli ktoschce skorzystac z Solidu to podaje namiar na goscia z którym ja zalatwialem. Przyjechał na miejsce obejrzał, zaproponował czego i ile i po krótkich targach dobiliśmy interesu. Artur Wardzyński tel 608444056 Właśnie podpisałam z nim umowę. U mnie już montują okna -kończą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marsjanka 15.12.2004 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2004 Karorka, dzieki za mile slowa Kasi gratuluje (i troche zazdroszcze), widzialam dzis koparke u niej - widac ze, jest z mediami do przodu. (P.S. prawie codziennie ogladam jej domek odwozac Marsjanke-juniorke do przedszkola). Moje media caly czas na etapie projektow i pozwolen. W samym ZUDzie papiery przelezaly prawie 2 miesiace Na dodatek wciaz czekam na zamontowanie ostatniego okna... Acha, i jeszcze podpisalismy umowe na monitoring i patrole z SMA (do patroli wybralismy na razie SOLIDa, ale to zawsze mozemy zmienic). Rbit -> co do samego pana Wardzynskiego mam mieszane uczucia - pojawil sie u nas oferta dokladnie kwadrans po odjezdzie ekipy policyjnej sporzadzajacej protokol po kradziezy okien dachowych. Tym niemniej SOLIDa jest ich w okolicy najwiecej, wiec padlo na nich. pzdr Marsjanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 15.12.2004 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2004 Był dziś zdemontować wodomierz pan z EkoBabic i powiedział, że tej dewastacji mógł dokonać... mróz. Wprawdzie nie zanotowałam mrozu w ostatnich dniach, ale chyba wolę przyjąć tę wersję - jest o wiele bardziej przyjazna niz jacyś wandale Mam dylemat: jutro musimy ostatecznie zdecydować, z czego dać obróbki blacharskie: Siba (szwedzka blacha powlekana), tytan cynk czy miedź. Różnica Siby do miedzi wynosi aż 8 tys; tytan-cynk gdzieś pomiędzy nimii. Chyba damy sobie spokój z wielowiecznymi rozwiązaniami... A co Wy daliście u siebie? Czy jest ktoś, kto ma doświadczenia z tytan-cynkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.12.2004 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2004 Dzis ostatni dzień licytacji, kończymy licytować o godzinie 20.00Jeśli nie masz jeszcze przezentów świątecznych, zastanów się czy nie przydałoby Ci się coś z naszej licytacji. Stan licytacji na 16.12.2004 godz. 08:00 1. Obrazek namalowany przez Osowę - 100 zł2. Obrazek 'Anioły Dobroci' wyszyty przez Tolę - 260 zł3. Obrazek 'Bluszcz' namalowany kredką przez Osowę - 50 zł4. Butelka legendarnego 'kompociku' od Emems - 125 zł5. Koszulka z emblematem osoby która wylicytuje tą koszulkę, przekazne przez Emems - 79 zł6. Kubek nr 1 z logo Muratora - 50 zł7. Kubek nr 2 z logo Muratora - 30 zł8. Kask budowlany nr 1 z logo Muratora - 140 zł9. Nowy kalendarz na 2005 z reprodukcjami obrazów malarza Thomasa Kinkade od Ewak39 - 130 zł10. Piękne czerwone pudełko od Preev - 50 zł11. Obrazek od Engi - 60 zł12. Eliksir rozweselający od Edzi - 75 zł13. Serwetka od Marii - 45 zł14. Świeca - rzeźba od Mari - 40 zł15. Wielofunkcyjny scyzoryk Muratora - 100 zł16. Kask budowlany nr 2 z logo Muratora - 110 zł17. Kask budowlany nr 3 z logo Muratora - 80 zł18. Kubek nr 3 z logo Muratora - 20 zł19. Płyta: 'Cegiełka na rzecz ofiar powodzi. Moja i twoja nadzieja' od Pattaya - 40 zł20. Płyta Elli Fitzgerald - 10 zł21. Piękne czerwone pudełko nr 2 - 25 zł Oferta specjalna:Fotel z podnóżkiem od firmy Yanomebel - 300 złFotel naprawdę jest fajny, a obecnie wylicytowana cena jest poprostu śmiesznie niska, fotel możesz obejrzeć pod linkiem W sumie: - 1919 zł z licytacji internetowej - 770 zł z licytacji i zbiórki na spotkaniu grupy szczecińskiej - 255 zł z licytacji spotkaniu grupy łódzkiej - 200 zł zebrane przez Ewak39 łącznie 3144 zł Licytacja internetowa kończy się 16 grudnia o godz. 20.00 Serdecznie zapraszamy do wsparcia zbiórki pieniędzy dla Nikoli, zarówno poprzez licytacje jak i dobrowolne wpłaty na konto. licytacja internetowa http://www.dlanikoli.prv.pl Przypominamy nr konta: KONTO: Stowarzyszenie Przyjaciół Osób Niesłyszących i Niedosłyszących „Człowiek - Człowiekowi” ul. Pstrowskiego 1; 01-943 Warszawa PKO S.A. IV O/W-wa 47 1240 1053 1111 0000 0443 2036 koniecznie z dopiskiem: Na zakup implantu ślimakowego dla Nikoli Żybury Edzia&Maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 16.12.2004 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2004 Joasiu, u nas blacha jest wlasnie tytan-cynk, takie tez beda rynny. Dekarze, bardzo chwalili te blache, teraz po pol roku od ulozenia widze, ze bardzo ladnie sie spatynowala (chyba tak to sie mowi ). Powodzenia w dokonaniu wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts