peilin 20.12.2004 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Rbit, dzieki za dyplomatyczna wypowiedz . Szkoda, ze nie wszedles do srodka, bo elewacja od frontu nie nalezy obecnie do moich ulubionych. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ManieQ 20.12.2004 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Hey, Niewiele się u mnie na budowie działo, więc i pisać nie było o czym (choć czasem zaglądałem poczytać). Statystyki w trakcie uaktualniania (pewnie jutro pokażę) Na razie mam dla Was prezent świąteczno - noworoczny. No, nie do końca mam, bo... musicie (tego, możecie) go sobie sami kupić. Taka mała pamiątka grupowa: http://www.butik.pl/im/printout_image_bigger/6/a/6a6cc.png. Ale od razu kawa lepiej smakuje... Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankalenka 20.12.2004 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Hey, ... musicie (tego, możecie) go sobie sami kupić. zamówiłam już dwie sztuki, będę wdzięczna jeśli dojdą przed gwiazdką. super pomysł ManieQ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 20.12.2004 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Rbit, dzieki za dyplomatyczna wypowiedz . Szkoda, ze nie wszedles do srodka, bo elewacja od frontu nie nalezy obecnie do moich ulubionych. Pozdrawiam wiesz ta tabliczka o osobach nieupowaznionych mnie powstrzymała przed wtargnieciem choć mialem duza ochote. Moge nastepnym razem rzucić okiem od zachodu ? zrobił bym to z przyjemnoscia . Pozdrawiam PS a propos elewacji to w ostatnim muratorze ten ceglany , nie powiem ma swój urok choć okien w nim zdecydowanie mnej niz u Ciebie, dlatego mnie ta elewacja nurtuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 20.12.2004 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 A ja chciałem się pochwalić ! Ekipa "rzutem na taśmę" w dniu dzisiejszym skończyła ocieplać dom z zewnątrz ( zasypali ściany fundamentowe ! Oczywiście zostaje elewacja na wiosnę, ale zawsze coś do przodu Pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 20.12.2004 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 ManieQ jak zwykle wrocil w wielkim stylu tez zamowilam kubeczki Rbit - nigdy bym nie pomyslala ze kiedys bede jakas awangarda bo raczej nie lezy to w mojej naturze a jesli chodzi o stonowana architekture okolicy to nie wiem czy czasem nie jest odwrotnie Jerzysio - gratuluje pierzynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ManieQ 20.12.2004 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 [...]będę wdzięczna jeśli dojdą przed gwiazdką.[...] No niestety, ale nie mam żadnego wpływu na terminy - to poprostu taki serwis, w którym można przygotować własne kubeczki, koszulki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peilin 20.12.2004 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Rbit, dzieki za dyplomatyczna wypowiedz . Szkoda, ze nie wszedles do srodka, bo elewacja od frontu nie nalezy obecnie do moich ulubionych. Pozdrawiam wiesz ta tabliczka o osobach nieupowaznionych mnie powstrzymała przed wtargnieciem choć mialem duza ochote. Moge nastepnym razem rzucić okiem od zachodu ? zrobił bym to z przyjemnoscia . Pozdrawiam PS a propos elewacji to w ostatnim muratorze ten ceglany , nie powiem ma swój urok choć okien w nim zdecydowanie mnej niz u Ciebie, dlatego mnie ta elewacja nurtuje Oczywiscie mozesz wchodzic do srodka, podajac adres na forum nie sadzilam, ze talbliczka kogos powstrzyma . Zostala zawieszona przez wykonawce, z powodow, sadze, prawnych. Co do domu w Muratorze, to go nie widzialam, co w nim takiego specjalnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ManieQ 20.12.2004 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Aha, jaby ktoś jeszcze chciał pojawić się na mapce (vide: stopka), to służę pomocą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 20.12.2004 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Witaj Maniuś! Spytam prymitywnie - "po wiela te kubki"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ManieQ 20.12.2004 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Kubek Forumowicza "Grupy Stare Babice" Kubek Premium 33,95 zł Hint: kliknąć na obrazek kubka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna Zajac 20.12.2004 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 2. czy juniorka chodzi do "słonecznego domku" w Lipkowie? jeśli tak, to napisz coś więcej o tym przedszkolu... pozdrawiam, Anka Anka Moje dzieciaki chodziły w wakacje do Słonecznego domku. Były bardzo zadowolone. Krzyś marzy aby jak najszybciej zacząc znów chodzic do "jego przedszkola". Muszę powiedziec, że p. Gosia jest osobą uczciwą, może aż za dużo. Więc już mam miejsce w tym przedszkolu. Mam nadzieję że nasze pociechy tam się poznają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 21.12.2004 04:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 Ajak mogę kupić ten kubek? Strasznie chcę go mieć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 21.12.2004 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 Co do domu w Muratorze, to go nie widzialam, co w nim takiego specjalnego? Podobna wysoka sciana tyle ze bez okien ( co powinno być trudniejsze w aranazacji) a po wykonczeniu cegła wyglada ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 21.12.2004 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 Joasiu - kliknij na zdjecie kubka i wszystko bedzie jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 21.12.2004 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 Może ktoś ma już za sobą montaż kominka i mógłby polecic kominkarzy? Dzięki z góry za wszelkie namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna Zajac 21.12.2004 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 ankalenka 1. nad ranem 2 listopada - ukradli jedno okno dachowe i 3 obróbki (niezamontowane). Notabene - już 7.11 policja wysłała do prokuratury wniosek o umorzenie z powodu niewykrycia sprawców, a 20.11 przychylono się do tego wniosku 2. Nie, ale napiszę mimo tego cos więcej. Juniorka chodzi do przedszkola w Zielonkach-Parcelach na Wieruchowskiej. Ogladałam Słoneczny Domek podczas poszukiwań przedszkola i spodobał mi się tak srednio. Tzn. inaczej - najbardziej niespodobało mi sie przedszkole Krasnal na Bliznem (ciasno i koszmarnie mały ogródek), Montessori okazało się za drogie, Słoneczny Domek odpadł głównie z powodu godzin otwarcia (maks. do 17) i takiej dziwnej atmosfery (nie umiem wytłumaczyć - to było moje czysto subiektywne odczucie). Poza tym wydaje się za mały (w stosunku do ilosci dzieci). Przedszkole na Wieruchowskiej wydało mi sie najbardziej przestronne i ma duży ogród (hmm... muszę brać pod uwagę temperament i niespożyte siły juniorki Jest czynne do 18 (co nie jest bez znaczenia jesli chodzi o godziny pracy). Juniorka chodzi do tego przedszkola już czwarty miesišc i obie jestesmy z niego zadowolone. pzdr Marsjanka Jeszcze sprawa przedszkoli. Z tego, co wiem to przedszkole może prowadzi działalnoś gospodarczą nie będąc zarejestrowane w gminie w oświacie. Poszukując przedszkola warto sprawdzic tam, czy spełnia wymogi. Była taka afera z jednym z przedszkoli z basenem jakiś czas temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 22.12.2004 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 to już chyba czas na życzenia „Życzenia wysłane i serca rozgrzane A choinka stoi sama – smutna, choć na czas ubrana… Wiem, Tęskni za bielą, więc lśni ta nadzieją, Że się zjawi świąt korona – ta osoba… wymarzona… Anioł, Anioł w naszym domu. Anioł – dzieciak! Dzieciak, a chce pomóc, Żeby dom … był szczęśliwy, tak jak on. Bledną przy nim i prezenty, gdy jest z nami ktoś, jak święty, Dzieciak – anioł. Z nim … masz w domu – dom. Prawdziwy dom.” Moi Drodzy życzę Wam żeby w Waszych nowych domach zamieszkał Aniołek i czuwał nad spełnianiem Waszych marzeń. świąteczne pozdrowienia karorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ManieQ 22.12.2004 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 http://www.rzeczpospolita.pl/teksty/warszawa_041222/warszawa_a_1-1.F.gif CZYTALIŚCIE??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna Zajac 22.12.2004 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 Przeczytałam. U nas w bloku obecnie ( Chomiczówka) walczy się o odsunięcie tej trasy. Choc kilka lat temu wiedziano o niej. Blok jest przygotowany na to poprzez dodatkowe szyby w balkonach. A teraz taka wiadomośc dla mieszkanców Bliznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts