jj 22.12.2004 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 Karorka,Bardzo ładne życzenia. Ja już mam swojego aniołka (przynajmniej tak wygląda kiedy śpi). A domek się zbuduje. Byle tylko zdrowie było. Czego sobie i wszystkim po staropolsku winszujemy.jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 22.12.2004 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 A propos trasy,Trasa miała iść przez Blizne Łaszczyńskiego - planowano to już kilka lat temu. Chodziło jednak o trasę łączącą Armii Krajowej z Trasą Poznańską. Także nie od dziś wiadomo, że lepiej tam nie inwestować. Trasa ekspresowa na Łomianki to jakaś nowość i nie bardzo jestem przekonana czy rzeczywiście jest potrzebna. Pozdrawiam,jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 23.12.2004 04:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 Rany Boskie, ta trasa, to tuż koło mnie! Oczywiście, wiedzialam o przebiegu trasy w stronę Bemowa - sprawdziliśmy to w planach, działkę kupiliśmy w bezpiecznej, jak się nam wydawało, odległości... A teraz taki horror! AAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 23.12.2004 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 Cóż moje życzenia nie będą tak piękne, jak Karorki - naprawdę, byłem pod wrażeniem. Drodzy Przyszli sąsiedzi, życzę Wam zdrowia, spokoju i Ciepła rodzinnego ogniska. Niech wszystkie kłopoty i zmartwienia chociaż na tych kilka dni opuszczą Was, a w Waszych sercach zapanuje niczym niezmącona radość z narodzin Dzieciątka Jezus Wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 23.12.2004 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 ....i Tobie również Wesołej Choinki i Wszystkim Innym J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 23.12.2004 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 Wszystkim sasiadom zycze spokojnych Swiat, oraz nowych sil i entuzjazmu potrzebnych do ukonczenia naszych wymarzonych domkow! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ManieQ 23.12.2004 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 Heya! Na naszej mapce naniosłem (mam nadzieję, że prawidłowo, niestety) przebieg trasy w/g rysunku z Rzeczpospolitej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 23.12.2004 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 ManieQ, czy mozesz prosze poprawic moje miejsce na mapce? Nasz dom znajduje sie na ulicy Poludniowej, ale po przeciwnej stronie niz teraz jest naniesiony, za ulica Zachodnia (jadac od Warszawskiej)Dzieki! ozzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ManieQ 23.12.2004 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 Nasz dom znajduje sie na ulicy Poludniowej, ale po przeciwnej stronie niz teraz jest naniesiony, za ulica Zachodnia (jadac od Warszawskiej) Poprawiłem. Dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yoric 23.12.2004 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 Joasiu, Jakie "tuz kolo mnie" ?? jesli Twoja "kropeczka" na mapce jest umieszczona precyzyjnie to do planowanej trasy bedziesz miala ponad kilometr. To chyba optymalna odleglosc od trasy szybkiego ruchu. Jesli trasa pobiegnie czerwona linia ja bede mial najblizej do obwodnicy (okolo 1 km). NIe stresuje sie tym zbytnio, gdyz ze teraz mieszkam 100 m od wislostrady i .....w ogole nie slychac ruchu gdyz skutecznie zaglusza to tramwaj i pociag biegnace nieopodal Chociaz raz na cos przydala sie stacja ORLENU bo jak pojdzie pomaranczowym wariantem to nie bede mogl usnac - taka cisza Pozdrawiam wszystkich swiatecznie cieplutko i cichutko (to tych, ktorzy obwodnicy sie boja ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 23.12.2004 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 Gdy przyjdą Święta w srebrnej bieli, Gdy Stary Rok się w Nowy zmieni, Przyjmijcie gorące życzenia, Niech się spełnią wszystkie Wasze marzenia! Wszystkiego dobrego kochani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.12.2004 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 Drodzy Sąsiedzi Niech Wasze domy staną sie miejscem cudownych Świąt Bożego Narodzenia i wspaniałej Sylwestrowej zabawy............... Niech przez cały rok goszczą w nich zdrowie, szczęście, radość i wszelka pomyślność.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.12.2004 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 ManieQ czy moglbys i nas naniesc na mapke??? Klaudyn ul. Ravela Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 24.12.2004 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2004 a ja wlasnie dostalam forumowe kubeczki - to pierwszy prezent dzis i czekam na jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 27.12.2004 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 Witam po swietach I melduje, ze dziś rano spotkała mnie miła niespodzianka - pierwszy raz jechałam nowym rondem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ManieQ 27.12.2004 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 ManieQ czy moglbys i nas naniesc na mapke??? Klaudyn ul. Ravela Z przyjemnością, tylko.. nie wiem, gdzie jest Ravela w Klaudynie . Poprosiłbym o wskazówki w milimetrach względem kropki Yoric-a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 27.12.2004 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 ManieQ, dzieki za poprawienie mapki, teraz wszytko sie zgadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yoric 27.12.2004 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 SWIETA SWIETA I ...po swietach byliscie grzeczni ? Mikolaj spisal sie w tym roku ? Ja pod choinka znalazlem szpadel i takie tam inne drobiazgi ... szpadel fajny ...niestety nie jest bezobslugowy ;( pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrian 27.12.2004 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 Hej Mi Mikołaj podrzucił piękną, w kolorze srebrny metallic... ...taczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yoric 27.12.2004 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 adrian, heh ....chyba byles grzeczniejszy ode mnie Manieq, Poniewaz moja kropeczke na mapie potraktowales jako punkt odniesienia ...to moze i moja przesuniesz we wlasciwe miejsce. PRZEPIS: wies Klaudyn I, jezeli z rezerwatu Kalinowa Laka (piktogramu!)pociagniesz prosta prostopadla do ulicy Sikorskiego ??( ta do Ciebie ) to moja dzialka bedzie na tej linii prostej po drugiej stronie Sikorskiego dwa razy blizej od Sikorskiego niz Kalinowa Laka. uuuuuufffffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts