Karorka 27.12.2004 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 Witam po swietach I melduje, ze dziś rano spotkała mnie miła niespodzianka - pierwszy raz jechałam nowym rondem ja tez juz wyprobowalam - fajny prezent na swieta - dobrze ze nie sprawdzilo sie moje czarnowidztwo ze na rondo poczekamy do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 27.12.2004 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 Karorka, cale szczescie, bo juz naprawde mam dosc jazdy po tych dziurach i po tych plytach zreszta tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.12.2004 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 ManieQ mam nadzieje, ze ta wskazowka Ci odrobine pomoze pomiedzy Lutoslawskiego a Ciecwierza, pod samym KPN, dokladnie na przedluzenia pasa startowego lotniska na Bemowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ManieQ 28.12.2004 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 wies Klaudyn I, jezeli z rezerwatu Kalinowa Laka (piktogramu!)pociagniesz prosta prostopadla do ulicy Sikorskiego ??( ta do Ciebie ) to moja dzialka bedzie na tej linii prostej po drugiej stronie Sikorskiego dwa razy blizej od Sikorskiego niz Kalinowa Laka. To chyba o to chodziło ManieQ mam nadzieje, ze ta wskazowka Ci odrobine pomoze pomiedzy Lutoslawskiego a Ciecwierza, pod samym KPN, dokladnie na przedluzenia pasa startowego lotniska na Bemowie. Obawiam się, że moja znajomość nazw ulic w Klaudynie nie odbiega znacząco od średniej krajowej . Bazując jedynie na pod samym KPN kropkę przesunąłem w lewo, ale czy w dobre miejsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.12.2004 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 wies Klaudyn I, jezeli z rezerwatu Kalinowa Laka (piktogramu!)pociagniesz prosta prostopadla do ulicy Sikorskiego ??( ta do Ciebie ) to moja dzialka bedzie na tej linii prostej po drugiej stronie Sikorskiego dwa razy blizej od Sikorskiego niz Kalinowa Laka. To chyba o to chodziło ManieQ mam nadzieje, ze ta wskazowka Ci odrobine pomoze pomiedzy Lutoslawskiego a Ciecwierza, pod samym KPN, dokladnie na przedluzenia pasa startowego lotniska na Bemowie. Obawiam się, że moja znajomość nazw ulic w Klaudynie nie odbiega znacząco od średniej krajowej . Bazując jedynie na pod samym KPN kropkę przesunąłem w lewo, ale czy w dobre miejsce? jeszcze tylko jakies 7 mm w dol i bedzie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yoric 28.12.2004 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 Manieq, Prawie dobrze teraz moja kropa jest dwa razy dalej od Sikorskiego niz kalinowa laka ...a miala byc 2 razy blizej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankalenka 28.12.2004 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 zamęczycie chłopaka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 28.12.2004 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 Yoric jeszcze troche i bedziesz miał kreche zamiast kropki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 28.12.2004 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 Yoric jeszcze troche i bedziesz miał kreche zamiast kropki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yoric 28.12.2004 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 Rbit, U niektorych od poczatku mialem kreche ...ale oni/one * nie od kropek na szczescie * niepotrzebne skreslic ...kreska Pozdro, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 29.12.2004 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2004 ... no sam widzisz człowiek się stara jak może, a tu jeszcze krzyczą na niego ...... nic tylko jechać na wywczasy i odpocząć Pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ManieQ 29.12.2004 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2004 No dobra, macie te swoje krechy^H^H^H^Hopki. Czy teraz lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankalenka 29.12.2004 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2004 a tak zmieniając temat: czy ktoś coś jeszcze buduje? ja czekam na ekipę żeby w przyszłym tygodniu wylała strop. głęboko wierzę, że zimy nie będzie. max 2 tygodnie śniegów w drugiej połowie stycznia. Czy wiecie może jak załatwić żeby MPO (czy ktokolwiek inny podobny) zajeżdżał raz na jakiś czas zabrać parę worków śmieci z działki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 29.12.2004 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2004 Z prognoz wynika, że po czwartkowopiątkowych przymrozkach, temperatura do 10 stycznia będzie powoli rosła ... do ok. 7-8 stopni ....wygląda na to że śmiało możesz lać ! a o tych śmieciach to była u nas mowa chyba w październiku, musisz się troszkę cofnąć. Pozdro J A ja już teraz tylko w środku będę działał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 29.12.2004 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2004 Jerzysio, jezeli te twoje prognozy sie sprawdza, to bedzie super. U mnie wlasnie schna tynki, dogrzewamy nagrzewnica, kominkiem, wietrzymy i generalnie modllimy sie o ciepla zime U nas problem smieci zalatwilismy zamowieniem kontenera, zebralismy tych smieci caly pojemnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 29.12.2004 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2004 ozzie ...wew niedzielę, we wieczornych Faktach TVN prognozę na 2 tygodnie obglondam to i wiem J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 29.12.2004 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2004 Czy wiecie może jak załatwić żeby MPO (czy ktokolwiek inny podobny) zajeżdżał raz na jakiś czas zabrać parę worków śmieci z działki? Chyba lepiej zbierać te worki i zamówić kontener zbiorczy. Może wyjdzie taniej. Tu masz przykładowe ceny "drobnicy": http://www.bys.com.pl/index_uslugi.htm A kontener polecam tel: 602 673 049 (200zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yoric 29.12.2004 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2004 No dobra, macie te swoje krechy^H^H^H^Hopki. Czy teraz lepiej? teraz mniodzio malyna;-) mala kropeczka a cieszy dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izela 29.12.2004 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2004 jak ta trasa szybkiego ruchu ma przebiegać w okolicy Klaudynu? Czy warto podejmować budowę przy autostradzie? Izela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ManieQ 30.12.2004 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 Witaj, jak ta trasa szybkiego ruchu ma przebiegać w okolicy Klaudynu? Czy warto podejmować budowę przy autostradzie? Rzuć okiem na mapkę forum - naniosłem na nią przewidywaną trasę tej obwodnicy. W którym miejscu planujesz budowę? Porównaj sobie np. Yoric-iem i Joasią - będziesz bliżej? Dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts