Gość 03.01.2005 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Wzajemnie, wzajemnie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.01.2005 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Widze, ze cisza u nas A ja mam do Was pytanie: z ktorych skladow budowlanych korzystaliscie, ktore polecacie???? U nas wlasnie zaczela sie budowlana goraczka...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 04.01.2005 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Mimo wszystko najlepszy okazał się skład u Piotra w Lesznie. Mimo wszystko - bo chociaż omsknęli sie o "jedyne" 4 tys. na pustakach stropowych , oczywiście na naszą niekorzyść - to po zwróceniu uwagi przez majstra (Panie, toż z tego byłby trzeci strop!) - przyjechali (w ciągu dwóch tygodni ), policzyli - i zwrócili naszą nadpłatę. Poza ta wpadką - same zalety: terminowi, i z reguły najtańsi. Poza Piotrem - Norma na Pohulance w Babicach. Skład w Izabelinie - w ostateczności: wprawdzie zawsze mają to, co potrzeba, ale są najdrożsi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 05.01.2005 05:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 U Piotra nie kupowałem, ale Norma na Pohulance w Babicach - potwierdzam, układni, skłonni do negocjacji, płatności - bez problemu, zabiorą nadwyżki towaru, jedyny minus - zdarzały im się obsuwy w terminach dostawy, np cement miał być rano, a po interwencji dotarł na 17.00.Jest jeszcze mały składzik na rogu Sienkiewicza w Babicach i skrętu na Izabelin, część towarów naprawdę w dobrych cenach, szybkie dostawy.No i Karopol w Nowych Koczargach, np. ceny tub były prawie 30% niższe niż u konkurencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankalenka 05.01.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 potwierdzam Normę - wysłałam wcześniej zapytanie ofertowe - wymieniłam materiały których będę potrzebować. takie samo poszło do Składu w Izabelinie. potem mając dwie oferty w ręku zbijałam ceny. Jak czasem czegoś brak w Normie, to faktycznie prawie na pewno jest w Izabelinie, ale cena mocno zawyżona. z drugiej strony, czasem lepiej na jakichś pojedynczych produktach przepłacić niż ściągać z drugiego końca Warszawy i czekać parę dni.Tylko styropian ekstrudowany w okolicy jest beznadziejny. kupiłam u importera, zupełnie inna jakość. za to doskonała papa jest w tym składzie na skrzyżowaniu z Babic przed Lipkowem (ul. Sienkiewicza) z innej beczki:czy macie namiary na wypożyczalnię sprzętu budowlanego? potrzebuję wibrator do betonu. do tej pory wypożyczaliśmy w Ramirencie, ale to strasznie daleko (pod ursusem) i nie chce się nam już tam jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 05.01.2005 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 z innej beczki: czy macie namiary na wypożyczalnię sprzętu budowlanego? potrzebuję wibrator do betonu. do tej pory wypożyczaliśmy w Ramirencie, ale to strasznie daleko (pod ursusem) i nie chce się nam już tam jeździć. Babice, ul. Sikorskiego. Tel: 0-606-348-100 Albo Platforma, ale to też Ursus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 05.01.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Skład budowlany z Łomianek, ale to troszkę za daleko dla okolic Babic.Mój pan budowlaniec korzysta też ze składu w Babicach i chwali go sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yoric 05.01.2005 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Zaslyszane: Hurtownia NORMA przenosi sie pod gore "ekologiczna" na ulice Estrady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 05.01.2005 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Zaslyszane: Hurtownia NORMA przenosi sie pod gore "ekologiczna" na ulice Estrady. Może i lepiej, bo ten parking u nich..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 05.01.2005 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Mam do sprzedania trochę styropianu :FS 15 wym. 118x49x20 cm - 72 szt. ( 41,63 m2, 8,32 m3 ) po 120,-/m3FS 20 wym. 118x49x15 cm - 15 szt. ( 8,67 m2, 1,30 m3 ) po 145,-/m3Lipków.PozdroJ A wynajem maszyn jest też przy drodze poznańskiej przed Broniszami( od Wwy ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.01.2005 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Bardzo dziekuje za te informacje. Teraz pozbieramy oferty......... Eh, byle do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.01.2005 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Zaslyszane: Hurtownia NORMA przenosi sie pod gore "ekologiczna" na ulice Estrady. No to byloby do nich blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 05.01.2005 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Pytanie do wszystkich,Czy ktoś sporządzał kosztorys budowlany - ślepy lub z cenami i mógłby polecić kogoś kto robi to rzetelnie.Pozdrawiam,jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna Zajac 06.01.2005 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 I ja dołączam się do życzeń na ten rok, mam nadzieję przełomowy dla nas wszystkich.Pomyślałam że zakonczył się rok w którym mieszkaliśmy w mieszkaniach na x-piętrze.A rozpocząl się ten w którym większoś z nas zasiadzie w fotelu przed komnkiem i popatrzy na ogród przez okno tarasowe. Czego w nowym roku życzę wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgb 06.01.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Szukam działki w Starych Babicach, jeśli ktoś coś słyszał lub widział, to bardzo proszę o informację. Pozdrawiam Wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 07.01.2005 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 kgb Proponuje wycicieczkę w okolice, znajdziesz ogłoszenia na kołkach, a najlepiej zajrzyj do agencji : - w Babicach przy urzędzie gminy, - w drodze do Lipkowa ( przed skrętem do oczyszczalni ) Tam dostaniesz w miarę dokładne info o możliwościach. Pozdro J Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankalenka 07.01.2005 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 kgb a najlepiej zajrzyj do agencji : - w Babicach przy urzędzie gminy, szczerze polecam agencję Ranczo w Babicach przy urzędzie. wielokrotnie bardzo mi pomogli uruchamiając "kanały nieoficjalne". stanowczo warto było zapłacić prowizję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 07.01.2005 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Bardzo profesjonalny jest Lebiedź. Siedziba chyba na Estrady. Ja ich męczyłam przez rok .Co prawda działkę kupiłam gdzie indziej, ale się nawet nie obrazili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgb 07.01.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Bardzo dziękuję Wszystkim i czekam oczywiście, jeśli można na jeszcze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 07.01.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 ... a jakiej wielkości działki szukasz ?J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts