kgb 07.01.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Witam,minimum 800 m2Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.01.2005 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Witam, minimum 800 m2 Pozdrawiam kgb tak jak juz pisalam - moge Ci dac namiary na dzialki w Klaudynie. Z tego co wiem, to najmniejsze maja 1000 m2, najwieksze 1800 m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ManieQ 07.01.2005 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Czołem! Co do działki: zaproponowałbym biuro Olimp przy zdaje się Księcia Janusza. Mają chyba reklamę przy zjeździe z Połczyńskiej w Dźwigową - przed samym tunelem. Co do składu: ja chyba większość materiałów brałem w PSB-HMB - Blizne Jasieńskiecho chyba, obok stacji z gazem (Warszawska? - przedłużenie Górczewskiej w każdym razie) - także polecam (choć to było w 2003r, więc trochę się mogło u nich zmienić). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgb 07.01.2005 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Mariusz, Dzięki za namiary. Zaczynam oglądać Twój dziennik.. Jaką powierzchnię ma ta piękna działeczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 07.01.2005 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 kgb, a chodzi o same Stare Babice, czy o całą gminę? Bo jeśli o gminę - to wiem, że "mój" pan rolnik będzie sprzedawał następne działki, tylko doczekuje jeszcze parę miesięcy, żeby minęło mu 5 lat od odrolnienia, to nie będzie musiał płacić renty planistycznej. Gdybyś był zainteresowany, to pisz na priva.Joasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 08.01.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2005 Joasia, a w którym miejscu ten rolnik ?Miłego weekenduJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgb 08.01.2005 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2005 Joasia, daj znać jeśli dostałaś mailaPozdrawiamKasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna Zajac 08.01.2005 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2005 Czy ktoś z Was miał robioną instalację pod rolety i inne dodatkowe okablowania typu fax, telefon, komputer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 09.01.2005 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 Kasiu,u nas nie ma rolet, ale byla wykonana instalacja pod TV, domofon, komputer, kino domowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 09.01.2005 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 Mam pod centralkę telefoniczną.Centralka 1 lub 2 linie zew. i 6 wew. w wersji podstawowej koszt ok 600,- pln. Sporo różnych funkcji, włącznie z otwieraniem furtki z każdego telefonu,intercom, dzwonienie na konkretny wew. numer, etc.I nic więcejMiłej niedzieliJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 09.01.2005 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 Jerzysio,działki są we wsi Blizne Jasińskiego naprzeciwko osiedla Groty; kgb,nie dostałam maila, ale dotarła info na priva - już odpisałam. Pozdrawiam. Joasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 09.01.2005 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 ... a wiela chce ? ... ładnie położona ? ... do mediów blisko ? .... 2500 m2 może być ? .... Sąsiedztwo przyjemne, bo Ty już tam masz działkę Pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.01.2005 01:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 A ja znowu mam do Was pytanie: gdzie kupowaliscie swoje dachowki, czy mozecie polecic mi jakies miejsce??? Chodzi o dachowki cementowe.No i czy macie jakies sprawdzone ekipy dekarskie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 10.01.2005 06:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Kupowałem blachodachówkę w Dach Profilu w Jankach, tel. 720-44-86, kom. 501-405-967. Mają też dachówkę, polecają swoich dekarzy, ja jestem b. zadowolony i z ceny i z jakości. Tyle, że cena wywoławcza u nich jest wysoka, trochę z nimi negocjowałem, na koniec okazali się najtańsi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 10.01.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Michał Olszewski ( m.in. osiedle Kampinos w Lipkowie )Ekipa sprawna, aż miło patrzeć.720 39 28, 720 39 30, 601 616113PozdroJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Kowalczyk 10.01.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Drodzy Forumowicze, Zwracam sie do Was z prośba o radę w pewnym dylemacie. Otóż w ciągu kilku dni muszę podjąć decyzję czy jestem zainteresowany zakupem działki na terenie gm. Stare Babice. Mam do wyboru dwie oferty, obie ładnie połozone w spokojnej i jeszcze niezbyt gesto zabudowanej okolicy. Jedna z nich położona jest w Zielonkach, po lewej stronie jadąc ulica Warszawska z W-wy, druga to Koczargi tuż przed Wojcieszynem. Obie maja po 1000 m2 i obie są w kształcie kwadratu. Cena pierwszej to 100 tyś. drugiej 140 tyś. W obu przypadkach wszystkie media są w ulicy przy działce. Co radzicie wybrać? Obie bardzo nam sie podobają, no i bardzo istotna jest cena, co skłania nas raczej ku Zielonkom, ale z drugiej strony Koczargi to chyba bardziej perspektywiczna lokalizacja, bliżej Kampinosu itd. Co jeszcze powinienem wziąć pod uwagę rozważając obie opcje? Czy te ceny wydają Wam sie rozsądne, czy tez może warto poczekać na "okazję"? Będe bardzo wdzięczny za Wasze opinie. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 10.01.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Witaj Tomku, My budujemy sie wlasnie w Zielonkach (Zielonki Parcela), to jest po lewej stronie jadac Warszawska z Warszawy. Rozmawialam w zeszlym tygodniu z agentem nieruchomosci, moim znajomym, pilnie szuka dzialek wlasnie w Zielonkach, bo ma chetnych. Wydaje mi sie, ze jest to miejsce, ktore szybko sie zmienia, okolice stawu zostaly juz uporzadkowane przez gmine, prace nad nowym boiskiem i placem zabaw zostaly ropoczete w zeszlym roku, gmina zrobila tez nowy chodnik/droge rowerowa. Nasza dzialka zostala kupiona przez babcie mojego meza w 1935 roku, takze w rodzinie jest przez kope lat My budujemy sie na ulicy Poludniowej, Aga75 buduje sie na ulicy Zachodniej. Ja jestem zadowolona, ze buduje sie w Zielonkach, jak narazie to ta czesc jest mniej zabudowana niz Zielonki po prawej stronie Warszawskiej. Watpie, ze za mniejsze pieniadze uda ci sie kupic dzialke w tej okolicy. Zycze powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankalenka 10.01.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 mnie za to bardziej podoba się okolica Koczarg, właśnie ze względu na las i wogóle zadrzewienie okolicy. Lewa strona Warszawskiej jest przeraźliwie pusta. weź pod uwagę jeszcze komunikację - jak daleko masz do autobusu, to ważne, nawet gdy się ma samochody. Z drugiej strony patrząc, Zielonki są kapkę bliżej Warszawy, dla niektórych ma to znaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yoric 10.01.2005 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Tomku, co nagle to po diable ... jesli zdecydujesz sie na ktorakolwiek z dzialek - wielokrotnie bedziesz w przyszlosci dochodzil do wniosku, ze to byl dobry lub zly wybor ... zaleznie od okolicznosci. Na okazje w tych okolicach juz bym nie liczyl - dzisiaj w dobie przeplywu informacji, internetu, industrializacji i innych nacji nie pojedziesz do "cimnego chlopa" z Lipkowa i nie przekonasz go, zeby Ci dzialke oddal za pol darmo. Paradoksalnie teraz ...najkorzytniejsze oferty sa w agencjach, gdyz im zalezy na obrocie ..a gospodarze ustala sobie jakas cene i ..sprzedaja dzialki latami. po czym jak chca naprawde sprzedac - ida do agencji, ktora to ustali cene rynkowa. A teraz analiza doktora Yorica Trudno cos powiedziec nie bedac w zadnym miejscu ani nie znajac Twojego wieku, stanu spolecznego, upodoban itepe. Napisales, ze wazna cena - musisz rozwazyc, czy ta dzialka w Koczargach jest warta tych dodatkowych 40 tysiecy. ZALETY ZIELONEK + blizej do Warszawy + taniej ZALETY KOCZARG + blizej do lasu Wybralbym ZIELONKI gdyz do Warszawy jezdzic musze codziennie a do lasu niekoniecznie. W Zielonkach jest .... pusto ale to moze okazac sie zaleta - powstana same ladne domy tak jak mowila Ozzie. Chociaz babcia musiala troszke poczekac ... Zielony to moj ulubiony kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 10.01.2005 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Tomek jesli obie dzialki tak samo Ci sie podobaja to chyba jednak ta roznica 40 tys. jest tu istotna sama buduje w koczargach - ale wcale nie dlatego ze zielonki mi sie nie podobaja - tak wyszlo a 40 tys to naprawde niezla sumka a to ze z zielonek jest km czy 2 blizej do w-wy a z koczarg do lasu to chyba naprawde nieistotna roznica a na okazje to raczej nie licz - obie ceny sa raczej rozsadne szczegolnie jesli media sa przy dzialce powodzenia w wyborze las tez jest ZIELONY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts