Rbit 17.01.2005 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 A ja mam pytanko z innej beczki ( bynajmniej nie tytanowo cynkowej ani kamionkowej). Nie wiecie jak odbywa sie przyjmowanie nowego plany zagospodarowania przestrzennego ? Bo wlasnie uchwała rady gminy SB XXIV/177/4 przystapiono do zmiany czesciowego planu zagospodarowaniu terenu pomiedzy rowem zwany struga ul, Akacjowa itd.Ciekawi mnie kiedy nowy plan ma szanse być uchwalony i kiedy zmieni mi sie grunt z rolnego na budowlany? Czy to trwa kilka lat czy jest szansa np zacząć budowe w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 17.01.2005 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 to jeszcze jeden mały poscik. chcialem sobie 500 w tak miłym gronie sąsiadów zafunfowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yoric 17.01.2005 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Podgrupa klaudynska rosnie w sile ...tylko ludziom sie dostatniej nie zyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 17.01.2005 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 czy tez tak macie zeby obejrzec teraz watki w klubie budujacych a wiec i nasza grupke to musicie sie zalogowac ? czyzby Redakcja zaczela ograniczanie dostepnosci do forum co prawda na stronie glownej zawsze bylo to zdanie - "wstep do klubu za rejestracja" ale do tej pory to nie dzialalo i bez logowania mozna bylo sledzic watki klubowe to chyba jakies echo "afery" pt. miriam pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 17.01.2005 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Też mi coś dziwnego z tym logowaniem wyszło.............................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 17.01.2005 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 witam sąsiadów, czy w ramach sąsiedzkiej współpracy moglibyście mi polecić solidnego i rozsądnego elektryka. Oczywiście dobrze by było aby był też niedrogi u mnie nic już nie pójdzie w górę (dach położony) więc czas najwyższy aby pomyśleć o rozprowadzeniu elektryki przed tynkami. z góry dziękuję: lagerfeld ps> za namiary na hydraulika do rozprowadzenia kanalizy pod wylewki także będę zobowiązany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 17.01.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 z tym logowaniem to chyba zeby zmusic gosci do zarejstrowania i statystyke sobie podbić bo innego zwiazku nie widze, ale moze sie myle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
P.e.t.e. 17.01.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Witam serdecznie Ponieważ szukam działki w Waszych rejonach mam pytanie do zadomowionych już >starobabiczan< Czy nad terenami Starych Babic/Zielonki/Koczarg latają może samoloty z Okęcia? A jeśli tak, to czy jest to uciążliwe, szczególnie w okresie lotów czarterowych? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 18.01.2005 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Samoloty z Okęcia owszem latają, czasem nawet co kilka minut, nie jest to uciążliwe (przynajmniej dla mnie).Karorka, wybraliście już okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 18.01.2005 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Samolotki są już wtedy dosyć wysoko i można przywyknąć, ale często na Bemowo latają małe samoloty i śmigłowce na dosyć małych wysokościachPozdroJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 18.01.2005 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Samoloty z Okęcia owszem latają, czasem nawet co kilka minut, nie jest to uciążliwe (przynajmniej dla mnie). Karorka, wybraliście już okna? jeszcze nie - a Ty? za to na dole coraz bardziej zmniejsza sie liczba okien otwieranych co nie bedzie bez znaczenia dla kosztow P.e.t.e. co do samolotow to w tej odleglosci od okecia chyba sa juz albo jeszcze na tyle wysoko ze nie sa uciazliwe od zawsze mieszkam w ozarowie a to w koncu troche blizej od okecia i nigdy samoloty mi nie przeszkadzaly to raczej nie ten kierunek natezenia ruchu lotniczego , poza tym do ladowania i tak podchodza od pd. - przynajmniej ja innego kierunku nie pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 18.01.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Może być gorzej, jeżeli zrobią lotnisko w Modlinie........................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 18.01.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 ... ale w Modlinie pasy startowe to są w osi wsch.-zach., albo lekko pn.zach. - pd.wsch. A Wy się lepiej martwcie o te śmigłowce co to czasem w gminie spadają ! Pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 18.01.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 To nawet nie kwestia korytarzy powietrznych, tylko wzmożonego ruchu na trasie gdańskiej.......................................................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 18.01.2005 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Samoloty z Okęcia owszem latają, czasem nawet co kilka minut, nie jest to uciążliwe (przynajmniej dla mnie). Karorka, wybraliście już okna? jeszcze nie - a Ty? za to na dole coraz bardziej zmniejsza sie liczba okien otwieranych co nie bedzie bez znaczenia dla kosztow : Zbieram jeszcze oferty, rozbieżność narazie pomiędzy 9 a 15 tys. Ale też i różne profile, okucia itd. Myślę, że do końca miesiąca podejmę decyzję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
P.e.t.e. 18.01.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Może być gorzej, jeżeli zrobią lotnisko w Modlinie........................ Hmm... Skoro samoloty startujące z Okęcia nie przeszkadzają, bo są już na tyle wysoko - to te latające z Modlina (jeśli w ogóle kiedyś będą) też raczej nie powinny latać dużo niżej... chyba W każdym razie jestem już coraz bliżej zakupu działki w Koczargach... uff, uff A powiedzcie mi jeszcze, drodzy Babiczanie czy Warszawska bardzo korkuje się w godzinach szczytu? Ile rano trzeba liczyć na dojazd do centrum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 18.01.2005 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Może być gorzej, jeżeli zrobią lotnisko w Modlinie........................ Hmm... Skoro samoloty startujące z Okęcia nie przeszkadzają, bo są już na tyle wysoko - to te latające z Modlina (jeśli w ogóle kiedyś będą) też raczej nie powinny latać dużo niżej... chyba W każdym razie jestem już coraz bliżej zakupu działki w Koczargach... uff, uff A powiedzcie mi jeszcze, drodzy Babiczanie czy Warszawska bardzo korkuje się w godzinach szczytu? Ile rano trzeba liczyć na dojazd do centrum? Jeżdżę przed szczytem, ale korki na Warszawskiej/Górczewskiej można ominąć np. Obozową (Babice za cmentarzem, przy kortach w lewo i wyjazd koło WAT-u) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 18.01.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 mozna tez ominac przez piotrkowek i szeligi zalezy gdzie sie jedzie chociaz ten skrot juz za duzo osob zna i tez sie korkuje przed lazurowa a koczargi to dobra lokalizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yoric 18.01.2005 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 do koczowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrian 18.01.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Mam do Was (bardziej ode mnie zaawansowanych klubowiczów) pytanie.Czy wiecie w jakiej postaci nasze Starostwo Powiatowe Wwa Zach. przyjmuje plan zagospodarowania działki?Tzn, czyver. A: na oryginalnej mapce do celów projektowych jest ręcznie naniesiony projektowany budynek.ver. B: mapka jest zeskanowana i na takim skanie architekt w jakimś CADzie umieszcza obrys budynku.ver. C: mapka jest oryginalna, ale obrys budynku powstaje również w CADzie i wydrukowany na folii jest przyklejony na mapkę. Mój architekt poprosił mnie o sprawdzenie tego zanim zabierze się do roboty. Ucieszyłby się, gdyby akceptowana była wersja B. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts