Jerzysio 19.01.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Nie mam pojęcia jak u "nas", ale powinno być na orginalnej mapie, czyli A lub C wchodzi w rachubę.PozdroJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 19.01.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Witajcie, ponawiam prosbe. poszukuje tanich! : - skladow, gdzie mozna kupic wiezbe dachowa - ludzi, ktorzy ta wiezbe ustawia na moim dachu, - miejsc, gdzie mozna kupic tania blache dachowkowa Wiem, ze pewnie bylo, ale bardzo prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 19.01.2005 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 mbz Ja kupiłem w Impregnacji Drewna sp. z o.o.w Antoninowie 797 30 16http://www.impregnacja-drewna.pl , włącznie z ciśnieniową impregnacją,a dach układał ( Braas ) Olszewski z Hanbudu 720 39 30 ( układał m.in. Kampinos w Lipkowie - ma również blachęNie wiem jakie ceny, ale zapytać warto, bo jakościowo ok.pozdroJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 20.01.2005 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 mbz,ja z moich ludzi od dachu byłem bardzo zadowolony - jest równo, fachowo i szanowali materiał. Namiar wysyłam na priv. Prośba do forumowiczów - czy macie godną polecenia ekipę od tynków wew i zewnętrznych, wykańczania poddasza płytą g-k, glazury i terakoty? Będę wdzięczny za namiary na fachowców , z których byliście zadowoleni.Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 20.01.2005 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Marcin Tynki gipsowe z maszyny ?J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 21.01.2005 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Jerzysio,gips lub cementowo - wapienne, kończę właśnie zbierać opinie użytkowników obu rodzajów tynków. Więc proszę o namiary na oba rodzaje.PozdrawiamMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 21.01.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Gips z maszyny - Jarek Langiewicz 605 600 782PozdroJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 21.01.2005 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Mam do Was (bardziej ode mnie zaawansowanych klubowiczów) pytanie. Czy wiecie w jakiej postaci nasze Starostwo Powiatowe Wwa Zach. przyjmuje plan zagospodarowania działki? Najlepiej zadzwoń. Tu masz wszystkie namiary: http://bip.pwz.pl/pl/bip/Urzad_Powiatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna Zajac 21.01.2005 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Coś znowu ucichło.Mało piszecie. Ale i mi siły opadły. A tak wspaniale szło. Teraz trzeba zakończy całą inwestycję.Karorka Ja też mam problemy z logowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankalenka 22.01.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 u mnie strop wylany, pogoda nie sprzyja więc wykonawca pojechał. Poza tym mam dwójkę dzieci w szpitalu z zapaleniem płuc a ja z zapaleniem oskrzeli w domu, więc priorytety z budowlanych zmieniły się na zdrowotne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 22.01.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 Ankalenka, wspolczuje z powodu chorych dzieci, zycze wam wszystkim duzo zdrowia i nie zalamujcie sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna Zajac 22.01.2005 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 Ankalnka Moje współczucie. Nie ma nic smutniejszego jak chore dzieci. Wytrzymaj moje starsze już wyszły z chorób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 22.01.2005 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 No to duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo zdrówka !!!3maj się !J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankalenka 22.01.2005 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 bardzo Wam dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 22.01.2005 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 Ankalenka, życzę Wam wszystkim jak najszybszego powrotu do zdrowia.To okropne, ale jesteś juz trzecią osobą wśród moich znajomych, których dzieci tej zimy trafiły do szpitala z zapaleniem płuc. Co za wirus jakiś?Trzymajcie się, pozdrawiam gorąco.Joasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 22.01.2005 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 Ankalenka,Wczoraj rozmawiałam ze znajomym - jego czteroletni synek dostał właśnie zapalenia płuc. Mój synek przechodził to w maju. Teraz jest zdrowy.Jest ciężko ale wszystko się wyprostuje. Trzymam mocno kciuki.Coś za dużo tych zachorowań - myślicie, że mamy epidemię?jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.01.2005 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Ankalenka przylaczam sie i zcze zdrowka i Tobie i dzieciakom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankalenka 25.01.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 to jakaś paskudna bakteria. bardzo szybko przechodzi "do rzeczy" i zabiera się za płuca lub oskrzela. dzieci już mają się lepiej, ja też czuję się już jak człowiek. w szpitalu było dziecko 4 tygodniowe z zapaleniem płuc ! i mnóstwo kilku miesięcznych do roku. Moje dwa chyba jedyne z tych już biegających. trzeba uważać, choć jest nadzieja że zapowiadane mrozy wykoszą bakterie i wirusy.Ja już z nadzieją patrzę na drugi tydzień lutego - ma być znowu wiosennie. Może ruszą znowu nasze budowy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 26.01.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 I zasypało znów wszystko na biało...... Ankalenka zeby mróz wykosił wszystkie wirusy i szbkiego powrótu do zdrowia i do domu dla twoich dzieci i dla Cie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marsjanka 26.01.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Hej, a ja mam teorię dlaczego wróciła zima moja sąsiadka zaczeła w listopadzie budowe - zrobiła wykopy, a w trakcie zalewania ław sypnęło śniegiem. No to przerwała roboty. W zeszłym tygodniu znów się zebrała do budowania - przywiozła bloczki fundamentowe - zaczęli murowanie - i co? i znowu śnieg i zima pzdr Marsjanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts