jj 26.01.2005 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Ankalenka,Jest taka szczepionka pneumo - zapobiega bakteryjnym zapaleniom płuc, zatok i zdaje się uszu. Warto zaszczepić maluchy jak już dojdą do siebie. Trzymaj się.jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 27.01.2005 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Witajcie Chlopaki - dzieki za namiary Kiedy ta zima wreszcie sobie pojdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 27.01.2005 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Tak jak mówiłem 15 lutego, potem lato J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankalenka 27.01.2005 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Jerzysio, jeśli tak będzie, to niech Ci Bóg w dzieciach wynagrodzi! Drażni mnie już ten przestój na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 28.01.2005 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 ... wolałbym w piniądzach J Też stoję z robotą ze względu na brak takowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 28.01.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Drażni mnie już ten przestój na budowie No tak u nas ta zima i zima, snieg, mróz i zawierucha na na takiej syberii to to " tolko 9 miesiacy zimy a potem lieto i lieto" . I jak ty budowac w takim klimacie jak nasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 28.01.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Drażni mnie już ten przestój na budowie No tak u nas ta zima i zima, snieg, mróz i zawierucha na na takiej syberii to to " tolko 9 miesiacy zimy a potem lieto i lieto" . I jak ty budowac w takim klimacie jak nasz? A w Irkucku latem było cieplej niż nad naszym polskim morzem (serio!!!) Pozdrawiam jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 28.01.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Kochani serdecznie zapraszamy na spotkanie grupy warszawskiej, które odbędzie się 6 lutego (niedziela) w pubie Lolek na Polach Mokotowskich. Spotykamy się o godz. 14:00. Hasło: domek. Serdecznie zapraszamy wszystkich forumowiczów z rodzinami. Psy też mile widziane. W Lolku od godziny 15 - organizowane są konkury i gry dla dzieci. opal ps. dajcie znać w grupie warszawskiej kto będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna Zajac 28.01.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Ankalenka wydobrzałaś? Teraz ja leżę na anginę, a dzieci jakoś biegają. Oby ich nie dopadła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 28.01.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Maluszek thenkju wery muche za integracje powiatu zachodniowarszawskiego czy jak siem tam nazywamy Czy to znaczy że zakładamy Klub Wwa Zachód !?? Pozdro J Lolek - pozdrowienia - okrągłe urodziny teściowej - miłej zabawy. Kasia I profilaktycznie pić L52 !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankalenka 28.01.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Kasia, od rana bardzo boli mnie gardło i znów kaszlę, więc chyba weekend przeleżę.. Jerzysio, tak teraz mi się przypomniało - tam na Kontuszowej stoi dom na którym bardzo długo leżała dachówka przygotowana do ułożenia, aż się z mężem zastanawialiśmy czy zostanie tak na zimę - to Twój czy sąsiada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 28.01.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Sonsiad - p. Jarek od perfumów, ale już mu na dach wrzucili ... a wiecie, że nasza redakcja cenzoruje nasze wpisy ?????????? J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna Zajac 30.01.2005 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2005 Ja leżę już od wtorku może jutro wstanę, ale nigdzie się nie ruszm. Tak się zakończyło moje leczenie w domu. Od czterech lat nie byłam u lekarza. Jerzysio to który jest twój dom (lokalizuję przedszkole, ten dworek z wykończonym gararzem po przeciwnej stronie kontuszowej i ten wspaniały z aluminiowymi oknami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 30.01.2005 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2005 Jerzysio, jak cenzuruje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 31.01.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Kasia Zdrówka Po stronie przedszkola, parterówka z białą przyczepą na froncie. Joasia Zajrzyj: http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=40402&highlight= to się dowiesz. Pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrian 31.01.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Czy wiecie w jakiej postaci nasze Starostwo Powiatowe Wwa Zach. przyjmuje plan zagospodarowania działki? Tzn, czy ver. A: na oryginalnej mapce do celów projektowych jest ręcznie naniesiony projektowany budynek. ver. B: mapka jest zeskanowana i na takim skanie architekt w jakimś CADzie umieszcza obrys budynku. ver. C: mapka jest oryginalna, ale obrys budynku powstaje również w CADzie i wydrukowany na folii jest przyklejony na mapkę. Ponieważ sprawdziłem to u źródła napiszę - a nuż komuś się to jeszcze przyda. Wersja A: oczywiście najchętniej. Wersja C: cyt.: "żeby było czytelne i nie latało luzem" Wersja B: czyli najwygodniejsza dla architekta - o dziwo też jest akceptowalna, pod warunkiem, że gotowy wydruk zostanie poświadczony przez geodetę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.01.2005 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Nie wiem czy czytaliscie: http://info.onet.pl/1045930,11,item.html Brzmi bardzo sympatycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 31.01.2005 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 No to fajna prognoza U nas wylewki zrobione, ale niezbyt schna. Wynajmuje osuszacze powietrza Munters, bo nie sadze ze bez tego damy sobie rade... No i martwie sie o swoje okna, bo wilgoc na pewno im dobrze nie zrobi. goraco pozdrawiam, szczegolnie tych chorujacych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna Zajac 31.01.2005 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Ozzie a gdzie wynajmujesz, bo my kupiliśmy jeden. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 31.01.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Wynajmujemy od przedstawiciela Munters, kotakt podal mi chlopak z forum. Jak spisal sie wasz osuszacz? czy duzo pobieral pradu? Kasia postaram sie w tym tygodniu miec dla ciebie te pisma zycze zdrowka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts