KrzysiekSw 01.02.2005 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Cześć somsiady!Dawno mnie nie było.Czy ktoś może mi polecić taniego solidnego, z "dojściami, gdzie trzeba" wykonawcę przyłącza i linii gazowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.02.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Przypomnienie o spotkaniu grupy warszawskiej Spotykamy się 6 lutego (niedziela) w pubie Lolek na Polach Mokotowskich o godz. 14:00. Hasło: domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna Zajac 02.02.2005 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 iDZIECIE NA TO SPOTKANIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankalenka 03.02.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 ja nie idę - kurujemy się po chorobach.. ale u nas cicho na forum. niech ta wiosna wreszcie przyjdzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 03.02.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Też nie idę , mamy zaległości urodzinowo - rodzinne........................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.02.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 A my sie zastanawiamy nad pojsciem Kto dolacza???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.02.2005 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Moniś - nie zastanawiaj się tylko przychodź Czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 04.02.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 A ja dołączę następnym razem................ Teraz muszę zaprosić dziadków na urodziny i imieniny moich dzieciorów. Akurat na początku roku chłopcy (2) mają urodziny - 5 i 15, a córcia (12 ) imieniny. Ciężki początek roku............................. No i te prezenciska................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.02.2005 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Badi wszystkiego najlepszego dla dzieciakow w takim razie. Jeden plus, ze za jednym zamachem urzadzisz trzy uroczystosci, tylko te prezenty duzo tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.02.2005 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Moniś - nie zastanawiaj się tylko przychodź Czekamy Bedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joga 04.02.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Czy wiecie w jakiej postaci nasze Starostwo Powiatowe Wwa Zach. przyjmuje plan zagospodarowania działki? Tzn, czy ver. A: na oryginalnej mapce do celów projektowych jest ręcznie naniesiony projektowany budynek. ver. B: mapka jest zeskanowana i na takim skanie architekt w jakimś CADzie umieszcza obrys budynku. ver. C: mapka jest oryginalna, ale obrys budynku powstaje również w CADzie i wydrukowany na folii jest przyklejony na mapkę. Ponieważ sprawdziłem to u źródła napiszę - a nuż komuś się to jeszcze przyda. Wersja A: oczywiście najchętniej. Wersja C: cyt.: "żeby było czytelne i nie latało luzem" Wersja B: czyli najwygodniejsza dla architekta - o dziwo też jest akceptowalna, pod warunkiem, że gotowy wydruk zostanie poświadczony przez geodetę. Jest jeszcze wariant D, bardzo wygodny i akceptowany w powiecie Wwa-Zach i innych: Mapka jest zeskanowana i na skanie architekt w CADzie umieszcza obrys budynku i drukuje, a załącza się oryginalną mapkę i ten wydruk. Nie trzeba biegać po poświadczenia jak w wersji B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.02.2005 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Czy znacie może sklep/hurtownię,gdzie można uzyskać dobry rabat na całość wyposażenia sanitarnego do łazienki?A tak w ogóle,to ile upustu dają przy zakupie zbiorczym w takich sklepach?Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 07.02.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Ale zimno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! U mnie rano za oknem na trzecim piętrze - 16 o godzinie 7 rano. Trzymajcie się wszyscy cieplutko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 07.02.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 U mnie na parterze tyle samo tzn -16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.02.2005 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 U mnie minimalna temp w nocy to - 12 stopni, zimno jak nie wiem, szczegolnie jak trzeba pojsc z psem na spacer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 07.02.2005 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Moniś , a jakiego masz psiaka ? Ja w przyszlości też o jakimś myślę . Może Rodezjan, a może Golden ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 08.02.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 puk puk nowa jestem:) i wczesniej nie dojrzałam ,że babicka grupa tyż działa:( wypada troszke o sobie działak w Bozęcnie na tyłach kościoła a raczej to juz Wierzbin jest albo Topolin eeeeee nie pamiętam;) stan na dzis załatwianie papierologii i jeszcze na razie duuża i silna motywacja bo w domu maluskie bliźniaki i miedzy zabawkami tzreba z wciągnietym brzuchem chodzić A mieszkamy tez bliziutko Babic na wylocie bo na Pełczyńskiego. To tyle pozdrawiamy! I lece czytać na pewno coś ciekawego znajde i pouczajacego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 08.02.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 No to witaj nowa Starobabiczanko Pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 08.02.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 oj nie taka nowa znów bo działke to juz z 5 lat mamy i teraz załujemy troszke ,że nie gdzies może nie bliżej ale po 2 stronie warszawskiej. Tzn ja żałuje ale mąz jest zachwycony przyjeżdza na działke a tu cisza........ i tylko psy szczekaja:) i jak gzryby nowe domy rosna to akurat i dobrze i zle. Oświećcie mnie ile zajęło wam załatwianie papierzysk?? Bo chielibysmy wystartowąć z budową w tym roku jeszcze a dopiero zaczeliśmy 3 tyg temu załatwianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 08.02.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 ...a to zapytaj Ankalenki bo Ona to na świeżo przerabiała.J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts