adinek 03.05.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Witam, czy można orientacyjnie powiedzieć o ile tansza bedzie wąska działka budowlana o szerokosci 14m o powierzchni 10ar od innych przy średniej cenie 10 tys. zł. za ar w tej okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 03.05.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Witam,a co wybudujesz na tej działce, 14 metrów minus 3 po każdej stronie tj. 8 metrów szerokość bądź długość domku, porażka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.05.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Czyli trzeba znaleźć amatora ( zawsze można coś tam zrobić - np. strzelnicę ) I dopiero zobaczysz ile jest w stanie zapłacić Negocjacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.Aguśka. 09.05.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Witam. Jesteśmy na etapie umowy przedwstępnej z właścicelem długiej a waskiej działki.Mam pytanie do znawców.Działka ma na poczatku około 12 matrów potem rozszerza sie do około 21 matrów i na końcu ma 6 metrów. Długa jest w przybliżenieu na jakieś 160 -180m. Przy poczatku działki przebiega polna droga która ktoś przez lata zdążył tak wyjeździć ze ją nieźle widać. Jakiś skrót czy cho... wie co. Czy jest sens wogóle inwesteowć w coś takiego. Czy postawimy na tym magazyny i biuro a na górze mieszkanie?Na ta chwile dzialka jest nie uzbrojona ale transformator jest przy działace a wodociagi napewno są za droga asfaltową.Co do tej droga (tj polnej) to zajrzalam do ksiag wieczystych i słowa nie ma o slużebności czy czym innym wogóle slowa nie ma ze tam ma byc droga. Ale na planie miasta jest pokazana linia przerywaną.I tez jestem w kropce co z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 09.05.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 do Agusi, lepiej rozejrzyj się za inną działką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.Aguśka. 09.05.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 do Agusi, lepiej rozejrzyj się za inną działką tyle ze cena za metr przemawia bardzo... na a chwile nie kupie 800 metrów taka cane ja ta calość. A gdzieś te magazyny musze umieścić. Zastanawima sie tylko co z ta drogą... bo to mnie najbardzej nutruje. Pozdrawiam Aguśka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 09.05.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Witam, a co wybudujesz na tej działce, 14 metrów minus 3 po każdej stronie tj. 8 metrów szerokość bądź długość domku, porażka Wybudować można wszystko co się zmieści. Pierwszy lepszy projekt pasujący na działkę o szerokości 14m: http://www.archigraph.pl/projekt/alseno.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 04.09.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 moja działka ma 13,5 m, też słyszałam że to tylko kręgielnię czy tramwaj można postawić a dom stoi i ma 155m2 powierzchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 13.11.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 e tam , jak dobrze poszukasz na necie to znajdziesz taki projekt , może bliźniak ? albo projekt indywidualny.Nie wolno sie zniechęcać ,zawsze jest wyjscie .Dla jednych taka działka to masakra a dla innych to okazja wiec uważam ,że cel jest do osiągnięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lis81 15.11.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 My mamy działke 16 metrów i na niej na wiosnę zaczynamy stawiać dom na wzór apisa (troszkę zwężony i z jedną ślepą ścianą):http://projekty.budujemydom.pl/projekty.php?id=3226 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts