Danka z Poznania 03.05.2008 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Z pomieszczenia na garaż zrobiliśmy pokój .Drzwi garażowe zostały tylko podmurowane od dołu. Wyszedł z tego duży otwór na okno. Proszę o inspiracje i fotki takiego okna. Mam trochę własnych pomysłów Myślę o oknie oryginalnym , może być stałe nie otwierane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.05.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 W salonie będę miała okno 3,00 x 2,40 + kawałek na dachu (70 cm). Czyli 3,00 x 3,11. Jak wstawię to będzie w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danka z Poznania 03.05.2008 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Tylko kiedy wstawiasz , ja w środę muszę podjąć decyzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.05.2008 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Hahaha - ja dopiero 20 czerwca Chwilę sie czeka na takie ustroństwo :)Lubię duże okna i zawsze chciałam mieć. Jesli masz ładny widok to wstawiaj ściane i już A jak je zrobić to też kwestia wymiarów - nie wszystko sie da w dużej skali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danka z Poznania 03.05.2008 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Ściana to nie to Widok mam bardzo ładny i właśnie dlatego to okno też ma być niezwykłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.05.2008 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Ściana to nie to Widok mam bardzo ładny i właśnie dlatego to okno też ma być niezwykłe Wstawiaj okno zamiast ściany - to mam na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekpt 04.05.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 ja tez z garazu zrobilem pokoj ale otwor na brame juz w fazie murowania zmniejszylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danka z Poznania 04.05.2008 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 ---- Ja też nie myślałam o ścianie tylko o szybie w jednym kawałku ----- Teraz jest rano niedziela , mam nadzieję , że ci co mają te wypasione okna już wstali i zaczną je wklejać Kawa może być przy kąputerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaura 04.05.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 U nas miało byc pierwotnie duże okno... a wyszło tak: http://lh4.ggpht.com/kasiaura7/SAzes5_gwgI/AAAAAAAAA_I/xr5l67DjckY/s288/DSC00249.JPG Pytaj producentów jakie mogą zastosować maksymalne wymiary szyby. Na pewno PCV najbardziej ogranicza wielkość szyby, wieksze są możliwe w konstrukcjach drewnianych i aluminiowych. Najbardziej ogranicza cena , ale jak masz widoki to warto!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danka z Poznania 04.05.2008 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Rozmiar nie jest aż tak duży. Myślę o owalu w górnej części okna, może jeden szpros i do tego jakiś bajer Mam nadzieję ,że z pośród tak wielu budujących coś znajdę.Moja wyobrażnia dziła dopiero wtedy jak zobaczę to naturalnie, czylo osadzone okno. Dzięki za posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 05.05.2008 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 jeśli ten owal pasuje do reszty okien to rób- samotny może wyglądać dziwnie- ale o gustach się nie dyskutuje. Nasze okno tarasowe ma 3mx2,4 dzielone na 2 system HS zobacz w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danka z Poznania 05.05.2008 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Tarasowe też będzie przesuwane tylko 4m na 2,40 MS, już do odbioru. Jak wam się sprawdza to okno , czy warto było.? Jest naprawdę piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 06.05.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 A ja z mojego garazu zamierzam zrobic kuchnie. W miejsce drzwi garazowych wstawie duze okno i przeszklone drzwi a podjazd wyrownam i zrobie tarasik :0 postawie tam stolik i krzesla i bede pila poranna herbate na dworze Tyle, ze ja mam garaz troche ponizej poziomu (stara kostka) wiec do kuchni beda 2-3 stopnie zejscia z ogrodu (tak garaz mam od strony ogrodu, poprzedni wlasciciel ogrocil konstrukcje, co mi bardzo pasuje, wiec z kuchni bede miala widok na dzialke ) Pozdrawiam kreatywnych ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts