mwnn 04.05.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Zachęcam do komentowania i dzielenie się swoimi spostrzeżeniami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jadwiga_w 13.05.2008 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Na zdjęciu Waszej działeczki, w tle, to same nowe domki wyrastają. Trzeba było się dostosować, prawda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwnn 13.05.2008 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Dokładnie. Mieliśmy w planach zupełnie inny domek postawić. Doperio jak zobaczyliśmy jak wygladają domki w okolicy, a potem jakie już są warunki zabudowy wybraliśmy Guliwera. Wg mnie projekt całkiem przyjemny.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwnn 18.05.2008 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Witam wszystkich, który czasem przez przypadek tu zaglądają. Dostaliśmy wycenę więźby: 8400 pln netto. Deska 25mm do stropu - 1 kubik 550 pln netto. Wstępnie też elektryk wycenił swoją pracę i materiały. Około 10k pln. Kładą też kable pod alarm i anteny. Na dniach mamy dostać wycenę za całą hydraulikę (woda, CO, podłogówka). Znając życie też będzie "ładna" sumka. W czasie ostatniej sesji zdjęciowej po zdjęciu humusa, pojawili się ludzie z ENEI, żeby naprawić skrzynki elektryczne co mnie bardzo ucieszyło . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ola_i_szymon 16.06.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Witam!! W zeszłym roku kupiliśmy niedużą działkę, w tym roku wybieramy projekt i załatwiamy pozwolenia no a w przyszłym ruszamy z budową! Nam również najbardziej podoba się Guliwer (odbicie lustrzane). Bardzo fajny rozkład pomieszczeń, no i ta duża łazienka na piętrze Prawdopodobnie na ten właśnie projekt się zdecydujemy. Musimy przyznać, że jak na razie szybko Wam to wszystko idzie. Trzymamy kciuki. Fajnie że wrzucacie sporo zdjęć, czekamy na kolejne Przyznajemy że info o kosztach też ma dla nas duże znaczenie bo tak naprawdę jesteśmy na etapie czy będzie nas stać na ten projekt a sami nie za bardzo wiemy co i w jakich kosztach policzyć do kredytu który zbliża sie duuuużymi krokami Czekamy na dalsze wieści, powodzenia. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kmgrucha 16.06.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Witam Jesteśmy na etapie kupowania działki (podpisana umowa przedwstępna i czekamy na kredyt) i gdy przeglądaliśmy projekty to bardzo spodobał nam się Guliwer. Szukaliśmy jakiś realizacji tego projektu i trafiliśmy na to forum. Jesteśmy pod wrażeniem szczegółowej relacji, z zaciekawieniem oglądamy kolejne zdjęcia. Widać, że dużo przyjemności sprawia Wam budowa własnego domku. Cieszymy się z tego, że możemy śledzić kolejne etapy powstawania Guliwera. Życzymy bezproblemowej realizacji projektu i czekamy na kolejne informacje z budowy. Pozdrawiamy serdecznie Jola i Krzyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gtwk 17.07.2008 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Witamy, my też właśnie zakupiliśmy ten projekcik tylko w wersji 2G . Cały czas jednakże dręczy nas to, ze salon może być troszkę przymały... Gdzie dokładnie budujecie ten domek? Bardzo byśmy chcieli zobaczyć Guliwerka w oryginale (jeśli oczywiście byście się na to zgodzili ) pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwnn 17.07.2008 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 gryfice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 27.08.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Witam, gratulujemy postepow. Juz od pewnego czasu sledzimy Wasz dziennik... My kupilismy projekt miesiac temu i od pazdziernika ruszamy z budowa. Jak tylko ruszymy to zalozymy nasz dziennik! Pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 01.09.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 widze ze ocieplacie domek. Mozna zapytac jakiego koloru chcecie robic elewacje???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwnn 02.09.2008 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Najprawdopodobniej będzie to tynk silikonowy Armasil T produkcji KABE kolor F1050 / F1080. Ale tynkować będziemy dopiero na wiosnę. Najgosze jest to, że zabrakło nam styropianu i czekamy na dostawę. A ocieplamy tak: fundament 10 cm, a ściany 15 Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Salix 04.09.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Witam serdecznie, dwa tygodnie temu wystartowaliśmy z budową Guliwera 2G dlatego z dużym zainteresowaniem podglądam Wasz dziennik. I kiedy zobaczyłam zdjęcia i przeczytałam kwestie "zaczątki tarasu" oraz "udało się z tego nawet wylać taras" zamarłam... Otóż jesteśmy na etapie fundamenty + płyta, a zaczątków tarasu zero?!Natychmiast tel. do majstra, a ten surprise! w projekcie nie ma tarasów, a on trzyma się ściśle projektu. Znaczy podpisaliśmy umowę na dom bez tarasów! Buuu:-( Jesteśmy z mężem totalnymi laikami w temacie budowy, zdaliśmy się całkowicie na kierownika bud. Oczywiście omówimy z nim pierwszą drażliwą kwestię, ale zastanawiam się , jakie jeszcze niespodzianki nas czekają??? Pozdrowienia, jesteśmy z Wami a.a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 23.09.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Dwie sprawy na dziś. Pierwsza: Wczoraj okazało się, że okna które mamy wstawione to nie są okna Jezierskiego, jak mi się wydawało i jakie zamówiłem. Sprawę wykrył Pan Piotr Jezierski, który po obejrzeniu fotek stwierdził, że nie są to okna, które produkuje. Dostałem dokładny opis jak powinny wyglądać te okna co jeszcze bardziej utwierdziło mnie w przekonaniu, że zostałem oszukany. Okazało się, że przedstawiciel okien PPH Jezierski sprzedaje również okna produkowane przez Euro-color i to te okna mi "zafundował" w cenie okien PPH Jezierski. Na szczęście dzięki interwencji Pana Piotra będziemy mieć okna które zamawialiśmy i to na koszt dilera, który prawdopodobnie nie jest już przedstawicielem PPH Jezierski. Czekam zatem na finish tej akcji, która jest pilotowana przez Pana Piotra Jezierskiego, któremu bardzo serdecznie dziękuję za okazaną pomoc. Pozdrawiam. No to niezly numer wyszedl z Waszymi oknami. Dobrze, że w pore sie zorientowaliscie hehe Pozdrawiamy i zyczymy dalszych sukcesow! My ruszamy od pazdziernika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwnn 23.09.2008 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Powiem szczerze, że gdyby nie Pan Piotr Jezierski byłbym przekonany, że mam okna Jezierskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 29.09.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 ladnie sie prezentuje jak juz ocieplony domek jest...... szkoda ze nasz nadal swieci ceglami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwnn 29.09.2008 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Dokładnie. Ciekawe jak z tynkiem będzie Dziś swoje boje zaczął elektryk, który położy nam również instalacje TV i alarmową. Później zapodam fotek kilka. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Salix 05.10.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 niezły odjazd z tymi oknami... daj znać jak się sprawa dalej potoczy. Drzwi garażowe super i rzeczywiście idealnie zgrane z wejściowymi. Możesz napisać jakiej firmy masz rynny, fajnie pasują do dachówek, ja szukam teraz rynien do dachówki Balance w kolorze łupka i czarne okazują się za ciemne, a grafitowe za jasne, potrzebuję czegoś pośredniego pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwnn 05.10.2008 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Rynna to czarny Wavin. Co do okien to z tego co wiem zamówienie już w tamtym tygodniu poszło do Jezierskiego. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 21.11.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Gratulujemy postępów, życzymy dalszej wytrwalosci i powodzenia! Wybraliscie bardzo ladny wzor drzwi, my bedziemy miec bardzo podobne. Ale u nas do drzwi to jeszcze uhuhu daleko. Kiedy sie wprowadzacie Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwnn 21.11.2008 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 planujemy zamieszkać w styczniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts