Tyson 24.11.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 No to super! Trzymamy kciuki aby wszystko poszlo zgodnie z planem i czekamy na parapetowke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 24.11.2008 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 ze tak zapytam w tym najblizszym styczniu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwnn 24.11.2008 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 no taki mam plan. wprowadzić się i robić dalej wykończeniówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 24.11.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 a to trzymam kciuki.my myslimy o marcu....tak juz na gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 25.11.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 ze tak zapytam w tym najblizszym styczniu?? Do nastepnego stycznia to by jeszcze jednego Guliwerka zbudowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 25.11.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Pytalam bo patrząc na etap budowy plan wprwadzki w styczniu wydal mi sie zaskakujaco szybki. Ale w sumie wszystko jest mozliwe. Zalezy kto na co stawia Jesli pogoda bedzie ok, wylewki wyschna to styczen jest calkiem realny - no moze nie na calej powierzchni domu... w kazdym razie sledze z uwaga dziennik... fajnie patrzyc jak podobny domek rosnie. My chwilowo wstrzymalismy prace, dzis wlaczylismy ogrzewanie i postanowilismy podsuszyc dom od srodka nim zaczniemy klasc podloge i reszte.... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwnn 25.11.2008 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Wszystko jeszcze zależy na kiedy będziemy mieć meble do kuchni zrobione. Szwagierka czekała prawie 3miesiące :/ Liczę, że na przeprowadzkę już będą. W związku z tym, że na budowie dzieje sie w tej chwili nic pobuszowaliśmy sobie troche w necie w poszukiwaniu osprzętu elektrycznego. Wybraliśmy QUATTRO System z ELEKTRO-PLAST Nasielsk. Tak się to prezentuje: http://www.dobregniazdka.pl/kategoria/quattro/1 Po przeliczeniu wszystkiego co będzie potrzebne wyszło jakies 1,5k za wszystko Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizela 09.12.2008 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Gratuluje postępów na budowie i okien Jezierskiego Ja moze zadam głupie pytanie ale ja to baba i sie nie znam ale co to jest studnia wodomierzowa? Planuję mieć studnię na dzialce. Wiem, że są głąbinowe i z kręgów a i w tym przypadku moze i coś pomieszałam P[ozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwnn 09.12.2008 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 studnia wodomierzowa to takie cudo gdzie mieszczą się wodomierze pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 09.12.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Witam Bardzo fajny fotodziennik, tylko dlaczego ja od 15.11 zamiast zdjęć mam same krzyżyki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwnn 09.12.2008 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 czasami też tak mam, ale tylko wtedy gdy mam łącze obciążone.wtedy pomaga kliknięcie prawym mychy na tym krzyżyku i wybranie "pokaż obraz" powinno pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 10.12.2008 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Chyba rzeczywiście to była przyczyna, bo dzisiaj jest już znacznie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 12.12.2008 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Hej, ile m2 powierzchni tynkow wewnetrzych Wam wyszło? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwnn 12.12.2008 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Z tego co pamiętam to było ok 530m2, ale nie tynkowaliśmy: WC na dole, 2 łazienek na górze oraz sufitów w garażu i kotłowni. Dodam jeszcze, że podnosiliśmy ściankę kolanową o jeden pustak (24 cm) więc to swoje metry też dodało. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 23.12.2008 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 ŻYCZYMY ZDROWYCH I POGODNYCH ŚWIĄT ORAZ POMYŚLNOŚCI W NOWYM ROKU!http://img376.imageshack.us/img376/8000/misof6.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaSeba 23.12.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 WESOŁYCH ŚWIĄT I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !!! http://www.wrotapomorza.pl/res/wizytowka/galerie/bombki1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurasie 28.12.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 A fanów Guliwera wciąż przybywa Kiedy zaczynaliśmy budowę znalazłam tylko dwa wpisy odnośnie tego projektu, a teraz dzienniki budowy Guliwera wyrastają jak grzyby po deszczu. Gratulujemy wyboru i życzymy dużo cierpliwości w Nowym Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 14.01.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 I co tam slychac ciekawego?? Kiedy przeprowadzka? Wpadlam do Was na chwilke aby powiedziec, ze tez mielismy mala przygode z oknami Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwnn 14.01.2009 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 robię poddasze (sam), ale mam małą przerwę bo choruję ostatnio :/ jak się uda wprowadzić w marcu to będzie dobrze. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 15.01.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 uhuhuhuto zyczymy w takim razie zdrowka i szybkiego powrotu do pelni sil ... no i szybkiej przeprowadzki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts