netoperka 08.02.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Witam Jestem nowa na forum Bardzo podoba się nam (mnie i mężowi) projekt Guliwer - jest w nim wszystko czego nam potrzeba (w wersji mini ) .Guliwer wydaje się być stosunkowo "tani" w realizacji.Jeśli jest to możliwe to prosze podać szacunkowy koszt budowy (stan zero, surowy otwarty itd..).Chciałabym skonfrontować moje wyobrażenia z rzeczywistością -żeby się "nie przeliczyć" .Z góry dziękuję za jakiekolwiek informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurasie 09.02.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 nie wiem czy tani w budowie. prawie 200 m2 dachu i 7 okien dachowych . za okna narozne tez trzeba doplacic, schody murowane (najtansze) trudno zmiescic) to nie zmienia faktu, ze jestesmy bardzo zadowoleni ze wlasnie ten projekt wybralismy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 09.02.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Wszystko zalezy od upodoban i wymagan inwestora. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwnn 16.02.2009 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Dawno nic nie smarowałem bo jakoś nie mam na nic czasu. Z wieści budowlanych mam taką, że ciąglę robię poddasze. I tak, mam już stelaże we wszystkich pomieszczeniach a w trzech pomieszczeniach: garderoba, łazienka i sypialnia położyłem już regipsy. Narazie same płyty, spoinowaniem zajmę się później. Fotki zapodam niedługo. Zakupiliśmy też miski do WC. Wybór padł na ROCA VIVA MADALENA. A dziś zaszalałem i kupiłem sobie taki oto gadżet do malowania: http://www.bosch-prasa.pl/dane/2007/pt27-05.08/PT27b-05_08_big.jpg Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Garbicz 26.03.2011 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Witam serdecznie! Zapraszam na stronę fanklubu domu Guliwer: http://www.domguliwer.pl Na stronie można umieszczać własne domy na mapie Polski i komunikować się z innymi właścicielami domów Guliwer. Dodatkowo można stworzyć własny kosztorys oraz przeglądać aktualne kosztorysy i galerie innych użytkowników. Pozdrawiam i do zobaczenia w naszym fanklubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek_i_Justyna 14.06.2011 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 mam pytanie bo na zdjecich niebardzo widac ale czy to nie blad ze brakuje izolacji fundamentu od gruntu??? mysle ze wilgoc bedzie wchodzic na budynek przy wyzszym poziomie wod gruntowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts