Barth3z 14.06.2015 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 200zł trzeba liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna88 07.07.2015 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Witam, planuje w przyszłym miesiącu zamontować maty w swoim domu, zarówno na podłodze jak i na suficie. Znalazłam maty w firmie I-BS w Stalowej Woli. Mają solidne materiały i doświadczenie w wykonaniu. Słyszał ktoś coś o tej firmie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 16.07.2015 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 120 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamesbonk 16.09.2015 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Witam,Firma I-BS jest firma która nie jest dobra i rzetelna firma. Miała mi wycenić i zrealizować montaż kompleksowy mat Beka wraz z osprzętem . Na wycenę nie mogłem sie doprosić i dopiero po miesiącu raczyli mi przysłać ofertę. Oferta była ogólnikowa i trzy krotnie zawyżona. Na pytania czemu taka cena to odpowiedz była ze tak wychodzi. Osobiście polecam kupić maty na wyżej wymienionym adres lub u Hennlicha. U Hennlicha kupiłem po takiej cenie 120zl. Ostrzegam jednak ze trzeba sie targować bo ceny oferowane na poczatek siegaja 200zl. Co do sterowania poleca poszukać hurtowni takiej jak Em-Tor Marek Głowacki. Cena o połowe tańsza niż u Hennlicha. Oprócz dobrej ceny fachowa pomoc. Jeśli jednak dogadacie sie z firma Hennlich proszę o potwierdzenie oferty pisemnie. Słownie miałem ustalony cenę na pompę cieplną firmy Wtterkote. Dali mi 40procent upustu na 20kw pompe ale gdy zblizała sie realizacja przectawiciel Pan Grzegorz Zbik z złaska dał mi 25procet. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swiergol.t 02.11.2015 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 (edytowane) Witam mi maty robił pan z Tarnowskich Gór z firmy ,zresztą całą instalację i pompę powietrzną z rekupuracją człowiek o wiele bardziej kompetentny niż ludzie z Hennlicha z którymi też miałem małe problemy i po zagłębieniu się w temat doszedłem do jednej rzeczy że firma Hennlich nie wykonuje sama prac tylko zleca zewnętrznym firmą.Panowie z T-G mają swoje maty,montaż oraz służą pomocą.No i najważniejsze całkiem rozsądne ceny,polecam... Edytowane 13 Grudnia 2015 przez finlandia Reklamy są niezgodne z regulaminem forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 03.11.2015 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 dlaczego posty od forowiczów z tak małym stażem, zawierające peany lub negatywne opinie na temat firm wykonawczych, zaświecają mi w głowie czerwoną lampkę ?no czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 03.11.2015 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Bo Ty taki zupełnie podejrzliwy jesteś. Czemu? No czemu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 03.11.2015 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 chyba masz rację,no cóż, wypada mi się pokajać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swiergol.t 04.11.2015 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Nie wiem po co ta ironia, nie wiem również jakie znaczenie ma kto ile jest na forum. Jestem nowym użytkownikiem oraz od niedawna posiadaczem systemu opartego na matach. Wszyscy wyrażają opinie na temat producentów oraz wykonawców, ale moja opinia wzbudziła jakąś podejrzliwość. Dlaczego mam nie pisać o firmie dobrze, bądź źle jeśli były ku temu powody. To co napisałem wcześniej było wynikiem moich osobistych doświadczeń, z którymi chciałem się podzielić. Z resztą nie jestem przecież jedyny, inny użytkownicy również opisywali oraz wymieniali z nazwy firmy, z którymi mieli problemy bądź byli zadowoleni. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamesbonk 14.04.2016 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Witam, Od niedawna jestem na razie szczęśliwym posiadaczem mat kapilarnych i pompy ciepła Waterkotte . Na razie pracuje dobrze. Nie wiem czy ktos inny moze podzielić sie wrażeniami jak te maty sie spisują. Czy opcja chłodzenia ktos uzywał jak to sie sprawdza. PozdrawiamJames Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosc na forum 19.09.2016 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2016 Witam, Od niedawna jestem na razie szczęśliwym posiadaczem mat kapilarnych i pompy ciepła Waterkotte . Na razie pracuje dobrze. Nie wiem czy ktos inny moze podzielić sie wrażeniami jak te maty sie spisują. Czy opcja chłodzenia ktos uzywał jak to sie sprawdza. Pozdrawiam James James, czy mozesz sie podzielic patentem na montaz np. lamp nastropowych po pokryciu mat tynkiem? chyba, ze masz to jakos inaczej rozwiazane. Nam wlasnie klada na suficie, ktorego nie planujemy podwieszac i wlasnie mamy problem jak pozniej wiercic cos w suficie, zeby nie uszkodzic kapilarow.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamesbonk 20.09.2016 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Witam, Co do sufitów to po założeniu mat instalatorzy wywiercili mi kołki do haczykow . Po tym wkręcili je a tynkarze musieli wokół ich obrobic. Wiec lampy beda przymocowana na hakach. Nie wiem czy to Ci cos pomoze. Jesli to nie tajemnica to jakiej firmy masz maty i jaka do tego pompe. PozdrawiamJamesbonk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosc na forum 22.09.2016 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2016 Maty mamy BEKA a pompe IVT Geo 312.Z tymi lampami to znaczy, ze wszystkie masz wiszace i oslonki hakow nie beda mocowane do sufitu? Zwykle nawet lampy wiszace maja taki montaz oprawy, ktory trzeba przykrecic do sufitu. Szczegolnie takie nastropowe, wiec de facto trzeba nawiercic dziure pod konkretna lampe. My mamy na czesci sufitu np plafoniery... i okazalo sie, ze przed tynkowaniem musimy nawiercic na nie dziury pod mocowanie co wiaze sie z tym, ze juz teraz musimy wiedziec jakie to beda lampy.... chyba, ze jest jakis inny sprytny patent?jak na razie to maty rzucaja nam same klody pod nogi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts