tiguan 04.05.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Kupiłem sobie 14 letnie mieszkanko. Po zdrapaniu wszystkich farb ze ścian zauważyłem jak ściany są spękane i krzywe. Ze ścianami poradziłem sobie ale zostały mi sufity w kształcie fali która by zadowoliła niejednego surfera. Chciałem zmontować sufit podwieszany (oczywiście żeby nie wychodziły pęknięcia na łączeniu płyt) ale niestety pomiedzy światłem okna a sufitem mam tylko 20 cm. Da się spore nierówności wyrównać np.: kasetonami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 04.05.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Kupiłem sobie 14 letnie mieszkanko. Po zdrapaniu wszystkich farb ze ścian zauważyłem jak ściany są spękane i krzywe. Ze ścianami poradziłem sobie ale zostały mi sufity w kształcie fali która by zadowoliła niejednego surfera. Chciałem zmontować sufit podwieszany (oczywiście żeby nie wychodziły pęknięcia na łączeniu płyt) ale niestety pomiedzy światłem okna a sufitem mam tylko 20 cm. Da się spore nierówności wyrównać np.: kasetonami? jak pamiętam to minimalne obniżenie to 4 cm, wieszaki ES wiec chyba jednak płyta GK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts