lump praski 05.05.2008 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Jestem czlowiekiem radiowym - w Stanachi w samochodzie towarzyszy mi radio a w Polsce zawsze towarzyszyl mi w domu bo telewizji z zalozenia nie posiadam. Ale to co daja teraz na antenie komercyjne stacje radiowe w Polsce to gorzej niz dno. Jakies smetne wycia z lat osiemdziesiatych a i to nie najwyzszego lotu, od czasu do czasu pan zapowiada "hiciory" i jezyk, ktory nie razi moze w mtv brzmi jak zgrzyt tramwaju na zakrecie - zreszta te "hiciory" sa tylko takimi z nazwy bo nikt na swiecie ich nigdy nie slyszal, - brak jakiegolkolwiek muzycznego tematu przewodniego stacji - no oczywiscie oprocz " hiciorow" - wszystko podlane sosem reklam.Jedynie Radiostacja jakos starala sie rownac w gore, ale oczywiscie jakis komercyjniak ja kupil i sie skonczylo w miare prezne i dobre radio i jest totalna k i c h a z reklamami w tle. Podobno leci jeszcze czasami zeszloroczne rosyjskie disco polo, ale juz do tego hiciora nie dotrwalam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 05.05.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 załóż swoje radio i nie marudź .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 05.05.2008 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Zaloz swoj watek i nie marudz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 05.05.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Lump trojki nie "ściągasz"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 05.05.2008 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 A idzie sluchac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.05.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 co grają w Teatrze Kamienica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 05.05.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 A idzie sluchac ? Pewnie ) polecam. Zwłaszcza audycje P.Kaczkowskiego,P. Kosińskiego,P. Metza, P.Stelmacha hmm same Piotrki w tym radiu pracują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 05.05.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 A idzie sluchac ? z przerwami... W każdym razie to już chyba ostatnie radio, które nie jest "nieme". O, teraz gadają sobie Czubaszek z Andrusem. Za te dialogi można nawet wybaczyć popołudniową sieczkę muzyczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 05.05.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Zaloz swoj watek i nie marudz. cholera... całe życie z wariatami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 05.05.2008 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Juz mi wytlumaczono, ze to czego probowalam sluchac to radio dla taksowkarzy. a im muzyka w pracy nie przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 05.05.2008 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 a to nie mozna bylo od razu pytania odpowiednio sformuowac - np " jak obslugiwac wyszukiwarke stacji w radiu samochodowym ? x 10 "ech ta Ameryka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 05.05.2008 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Akurat postanowilam spedzic urlop w Polsce zahaczajac o weekend majowy zeby sie pospotykac i miec okazje do zlopania wina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 05.05.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Dobrze że można pokręcić gałką i już inna stacja leci. A moje typowania: trójka i radio Katowice. Komercyjnych nie za bardzo da sie słuchać bo: 1.wałkują 5 piosenek na krzyż do znudzenia. 2.mają bardzo duży poziom kompresji dynamiki w celu zwiększenia zasięgu (słyszalności),wychodzi z tego taka miazga dla uszu i mózgu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 05.05.2008 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Poinformowano mnie, ze owszem, istnieje fajne radio j a z z ale od drugiej w nocy - jak kiedys radio wolna europa czy cus jak slowo daje. A tak na marginesie ci co kreca radiem komercyjnym zamiast zatrudniac prezenterow po znajomosci i koneksjach rodzinnych niech zaczna zatrudniac prezenterki i prezenterow z audiofonicznym glosem ( zapewne znajda sie tacy w 40 milionowym narodzie) i wtedy ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 05.05.2008 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 trójka, trójka trójka oraz jak jestem w w-wie: radio PIN- świetna muzyka... czasem - antyradio... innych nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 05.05.2008 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 A tak na marginesie ci co kreca radiem komercyjnym zamiast zatrudniac prezenterow po znajomosci i koneksjach rodzinnych niech zaczna zatrudniac prezenterki i prezenterow z audiofonicznym glosem ( zapewne znajda sie tacy w 40 milionowym narodzie) i wtedy ....... zapewne. jestem zdruzgotana glebia wypowiedzi ,recepta na sukces i wiara w 40to milionowy narod. ide wrzucic trojke . dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 06.05.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Ja też trójeczką żyję, nawet teraz w norweskim hotelu ostatnio nawet muszę powiedzieć, że wracają na stare tory. pozdrawiam PS nie cierpię Bugalskiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 06.05.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 trójeczka byle nie popołudniu i wczesnym wieczorem nie cierpię szydłowskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 06.05.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 do Bugalskiego mam stosunek sympatyczny za to nie lubie mlodej Kaczkowskiej...za taka maniere "na tatusia" i "ciećkający" glosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 06.05.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 matka święte słowa Słuchałabym na okrągło, ale jakoś tak po 16.00 nawet mój kot już nie wytrzymuję i ciągnie mnie za rękaw żeby wyłączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts