Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Co sie stalo w polskim radiu ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

lump praski

Recommended Posts

• Odpowiedzi 243
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gdzie tam Hrabiemu do takiego urobku i ciezkiej pracy.

Degeneraci spoleczni tez musza czegos sluczac.

....moze w twoich slowach:" muzyka ludzi biednych, bez pracy, bez perspektyw - z housingow, tradycyjnych fortec przemocy i narkotykow. "

ps. nawet inteligentna czesc afroamerykanow na nich "leje", ale sa i wierni sluchacze.he

Ma Hrabia zakret do studiowana moich slow, juz o nichdawno zapomnialam. :D :D :D Przeciez jest jasne, ze jestem lumpem - wyraznie stoi, nie ?

No to Hrabia sie zna - czarni na czarnych nigdy nie leja - oni mowia - nasza utaletowana, zblakana mlodziez.

Co tu analizowac. Zyjesz na smietniku, matke chce spalic (aby bylo tanie), sluchasz muzyki bandziorow i narkomanow.......

ps."leja" to tylko przenosnia , oni do siebie strzelaja jak zadna inna grupa etniczna. a-ha i narkotykami truja.

To sie nazywa " bladzenie' panie Hrabio a nie zadne tam takie co Pan Hrabia raczyl wymienic. Ja bo tepa jestem i to dobrze, ze pan Hrabia mie tak uswiadamia, ze " lac" to nie naprawde "lac" a ja juz myslalam......wiec to dobrze, ze klasa wyzsza i lepiej swiadomoa mie tak uswiadamia za co bardzo serdecznie dziekuje.

Bladzi sie w kazdym wieku ....a w Polsce to wiezienia pustka swieca ? ? ? Podobno musza sie upychac kolanami zeby miejsce w celi znalezc. Przepelnienie niby takie. Ale ja rozumie, ze to propaganda taka, bo przeciez we wiezniu tylko czarni siedza a w Polsce nie ma duzo czarnych.

Problem tylko taki, ze czarny w usa z wieznia wyjdzie i jeszcze jakas dobra muzyke nagra, piosenke zaspiewa, jak 50 Cent i jeszcze milionerem zostanie - i przez to radio jakby lepsze czy co....a w Polsce tez z wiezienia przeciez wychodza a nie spiewaja, nie nagrywaja i zycie muzyczne zamiera ....to ta roznica powiedzialabym, dosc fatalna. Bo ile mozna sluchac Maryli Rodowicz !

Bladzi sie w kazdym wieku ....a w Polsce to wiezienia pustka swieca ? ? ? Podobno musza sie upychac kolanami zeby miejsce w celi znalezc.

watpie w to, aby 90% polskiego spoleczenstwa w wiezieniu siedzilo osiagajac 40 rok zycia.

ps. w stanach wydaje sie na wiziennictwo kilka razy wiecej jak na szkolnictwo, a ciekawym procentem sa sluchacze "hot93,7". malinowy nosie. :p

A. No to co innego. W Polsce szkolnictwo na wysokim poziomie - szczegolnie te, no, co ja bym chciala miec a nie mam - ta matura .... Ale muzyka wraz kiepska. W Polsce , niestety. To niech zamkna troche wiecej spoleczenstwa we wiezniu to moze sie muzycznie zmobilizuje i radio lepsze bedzie. Bo slysze na wlasne uszy, ze ci kryminalisci dobra muzyke jakos robia.

...

... lubie ich podraznic - najfajniej reaguja na slowo ' Opera " :D :D :D :D ...

Smiesznie bylo, jak zaczal mnie przepytywac z jakiej winnicy , jakie roczniki i za ile wina pijam ..... :lol: :lol: :lol: :lol:

...

... ależ, Szanownej Pani coś się pokręciło, (może warto by czapeczkę zdjąć, za mocno w główkę uciska, można od tego "wytrzeszczu" dostać :wink: ) ... przecież to Pani była uprzejma nas poinformować wcześniej, jakie i za ile, pija Pani winka :lol: więc uprzejmą prośbę wysłałem, o podzielenie się z nami tą wiedzą (dla Pani jednak, jak wnoszę z odpowiedzi, wciąż jednak tajemną :) ), gdzieżbym tam przepytywać chciał, ... dzielnicowym nie jestem, skromnym kuchtą jeno :wink: ... a śmieszna to Szanownej Pani odpowiedź była :lol: ...

ps - "szczotka" to się Szanownej Pani chyba z pracą kojarzy, może nawet w Operze :o

Kieruje sie stara zasadow kazdego rasowego lumpa , ktora brzmi

- Pije i daje pic innym.

A za ile pija, z kim pija, gdzie i co pija to mnie specjalnie nie obchodzi. I nigdy nikogo na ta okolicznosc nie przepytuje - zechce to sam/a powie.

8) 8) 8) 8)

Dla ulatwienia dodam, ze watek ten mowi o beznadziejnych radiowych stacjach komercyjnych w Polsce, ktore mialy byc okretem flagowym : dobrej muzyki, profesjonalizmu i najnowszych trendow w muzyce rozrywkowej.

8) 8) 8) 8)

Jesli chce mnie Sze (ry) f przekonac, ze jest wyzszy, silniejszy, grubszy, piekniejszy, madrzejszy a jego styl zycia jedynie sluszny - to nie musi - wierze na slowo.

ja to niektorzy lubia z wlasna ignorancja sie obnosic :D

stacji w radiu znalezc nie umie ( guziczek ),

ze szkoly tylko Maryle Rodowicz pamieta :D

A co mi tam - w koncu dzisiaj dzien dziecka :

Lao Che sobie posluchaj. Tylko w slowa sie dobrze wsluchaj. Ptys Mietowy :D

okret flagowy :lol: skad Ty to bierzesz :lol:

Nie tylko pije co chce i kiedy chce, ale i slucham czego chce .

Dziekujac za rade czego mam sluchac zostane sobie przy O p e r z e ( solowa Mimi w Cyganerii ) i 93.7 na co dzien ewnentualnie Smooth Jazz.

Taki juz ze mnie ignorancki, zimny dran, a do tego lump i dobrze mnie z tym bez dwoch zdan... 8) 8) 8)