roześmiany 30.05.2008 03:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Jak wykonczy to wykonczy. I zadnych wiencow, beddzie skremowana - taniej. tak matke szanujesz.he ps . tylko aby taniej bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 30.05.2008 03:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 A kto teraz matki szanuje, cos Pan Hrabia, z konia spadl ? ? ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roześmiany 30.05.2008 03:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 A kto teraz matki szanuje, cos Pan Hrabia, z konia spadl ? ja tego 93.7 nie slucham. Moge ci z buzi wyciagnac to, co sam sobie w nia wpakowalas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 30.05.2008 03:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Gdzie tam Hrabiemu do takiego urobku i ciezkiej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roześmiany 30.05.2008 03:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Gdzie tam Hrabiemu do takiego urobku i ciezkiej pracy. Degeneraci spoleczni tez musza czegos sluczac. ....moze w twoich slowach:" muzyka ludzi biednych, bez pracy, bez perspektyw - z housingow, tradycyjnych fortec przemocy i narkotykow. " ps. nawet inteligentna czesc afroamerykanow na nich "leje", ale sa i wierni sluchacze.he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 30.05.2008 03:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Ma Hrabia zakret do studiowana moich slow, juz o nich dawno zapomnialam. Przeciez jest jasne, ze jestem lumpem - wyraznie stoi, nie ? No to Hrabia sie zna - czarni na czarnych nigdy nie leja - oni mowia - nasza utallentowana , zblakana mlodziez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roześmiany 30.05.2008 03:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Ma Hrabia zakret do studiowana moich slow, juz o nichdawno zapomnialam. Przeciez jest jasne, ze jestem lumpem - wyraznie stoi, nie ? No to Hrabia sie zna - czarni na czarnych nigdy nie leja - oni mowia - nasza utaletowana, zblakana mlodziez. Co tu analizowac. Zyjesz na smietniku, matke chce spalic (aby bylo tanie), sluchasz muzyki bandziorow i narkomanow....... ps."leja" to tylko przenosnia , oni do siebie strzelaja jak zadna inna grupa etniczna. a-ha i narkotykami truja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 30.05.2008 03:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 To sie nazywa " bladzenie' panie Hrabio a nie zadne tam takie co Pan Hrabia raczyl wymienic. Ja bo tepa jestem i to dobrze, ze pan Hrabia mie tak uswiadamia, ze " lac" to nie naprawde "lac" a ja juz myslalam......wiec to dobrze, ze klasa wyzsza i lepiej swiadomoa mie tak uswiadamia za co bardzo serdecznie dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roześmiany 30.05.2008 03:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 To sie nazywa " bladzenie' panie Hrabio a nie zadne tam takie co Pan Hrabia raczyl wymienic. ...pewne grupy etniczne tak maja.he. ciekawe jest tylko to , ze gdy dociagna do 40 roku zycia to 94% calej populacji bladzila w kreminale.he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 30.05.2008 04:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Bladzi sie w kazdym wieku ....a w Polsce to wiezienia pustka swieca ? ? ? Podobno musza sie upychac kolanami zeby miejsce w celi znalezc. Przepelnienie niby takie. Ale ja rozumie, ze to propaganda taka, bo przeciez we wiezniu tylko czarni siedza a w Polsce nie ma duzo czarnych.Problem tylko taki, ze czarny w usa z wieznia wyjdzie i jeszcze jakas dobra muzyke nagra, piosenke zaspiewa, jak 50 Cent i jeszcze milionerem zostanie - i przez to radio jakby lepsze czy co....a w Polsce tez z wiezienia przeciez wychodza a nie spiewaja, nie nagrywaja i zycie muzyczne zamiera ....to ta roznica powiedzialabym, dosc fatalna. Bo ile mozna sluchac Maryli Rodowicz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roześmiany 30.05.2008 04:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Bladzi sie w kazdym wieku ....a w Polsce to wiezienia pustka swieca ? ? ? Podobno musza sie upychac kolanami zeby miejsce w celi znalezc. watpie w to, aby 90% polskiego spoleczenstwa w wiezieniu siedzilo osiagajac 40 rok zycia. ps. w stanach wydaje sie na wiziennictwo kilka razy wiecej jak na szkolnictwo, a ciekawym procentem sa sluchacze "hot93,7". malinowy nosie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 30.05.2008 04:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 A. No to co innego. W Polsce szkolnictwo na wysokim poziomie - szczegolnie te, no, co ja bym chciala miec a nie mam - ta matura .... Ale muzyka wraz kiepska. W Polsce , niestety. To niech zamkna troche wiecej spoleczenstwa we wiezniu to moze sie muzycznie zmobilizuje i radio lepsze bedzie. Bo slysze na wlasne uszy, ze ci kryminalisci dobra muzyke jakos robia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roześmiany 30.05.2008 04:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 ...jednym slowem zmarnowalas sobie zycie, jak widze. Pozostalo tylko tobie sluchac hot 93.7. ps. kup sobie wieksze kółko.he a-ha i wygrzeb sobie miod z uszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 30.05.2008 04:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 To tylko Hrabia zgarnia w zyciu same asy .......ja bylam, jestem i bede lumpem. Zapuszcze sobie kropelki .... zycze Hrabiemu milych wrazen przy sluchaniu nowych, pelnych ekspresji hitow Rodowicz Maryli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.05.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 ...lumpie i margos piszenie jakbyscie zycie przegraly w ameryce. Ciekawe, bo ja akurat mieszkam w Krakowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 30.05.2008 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 ... ... lubie ich podraznic - najfajniej reaguja na slowo ' Opera " ... Smiesznie bylo, jak zaczal mnie przepytywac z jakiej winnicy , jakie roczniki i za ile wina pijam ..... ... ... ależ, Szanownej Pani coś się pokręciło, (może warto by czapeczkę zdjąć, za mocno w główkę uciska, można od tego "wytrzeszczu" dostać ) ... przecież to Pani była uprzejma nas poinformować wcześniej, jakie i za ile, pija Pani winka więc uprzejmą prośbę wysłałem, o podzielenie się z nami tą wiedzą (dla Pani jednak, jak wnoszę z odpowiedzi, wciąż jednak tajemną ), gdzieżbym tam przepytywać chciał, ... dzielnicowym nie jestem, skromnym kuchtą jeno ... a śmieszna to Szanownej Pani odpowiedź była ... ps - "szczotka" to się Szanownej Pani chyba z pracą kojarzy, może nawet w Operze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 30.05.2008 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Kieruje sie stara zasadow kazdego rasowego lumpa , ktora brzmi - Pije i daje pic innym. A za ile pija, z kim pija, gdzie i co pija to mnie specjalnie nie obchodzi. I nigdy nikogo na ta okolicznosc nie przepytuje - zechce to sam/a powie. Dla ulatwienia dodam, ze watek ten mowi o beznadziejnych radiowych stacjach komercyjnych w Polsce, ktore mialy byc okretem flagowym : dobrej muzyki, profesjonalizmu i najnowszych trendow w muzyce rozrywkowej. Jesli chce mnie Sze (ry) f przekonac, ze jest wyzszy, silniejszy, grubszy, piekniejszy, madrzejszy a jego styl zycia jedynie sluszny - to nie musi - wierze na slowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.06.2008 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 ja to niektorzy lubia z wlasna ignorancja sie obnosic stacji w radiu znalezc nie umie ( guziczek ), ze szkoly tylko Maryle Rodowicz pamieta A co mi tam - w koncu dzisiaj dzien dziecka : Lao Che sobie posluchaj. Tylko w slowa sie dobrze wsluchaj. Ptys Mietowy okret flagowy skad Ty to bierzesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 01.06.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 ooo - także polecam Lao Che- jako przepełniona dumą krajanka do zaslyszenia często w Trójce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 01.06.2008 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Nie tylko pije co chce i kiedy chce, ale i slucham czego chce . Dziekujac za rade czego mam sluchac zostane sobie przy O p e r z e ( solowa Mimi w Cyganerii ) i 93.7 na co dzien ewnentualnie Smooth Jazz. Taki juz ze mnie ignorancki, zimny dran, a do tego lump i dobrze mnie z tym bez dwoch zdan... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts