jea 29.05.2008 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Ona tak chadza bo pewnie zajść nie może... Ależ Stanisławie! Zeby zajść nie trzeba chadzać i to w dodatku z włączonym radiem. taaa...ino gdzie antene nadawczą znaleść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 29.05.2008 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Ktos wie o czym gaworza panstwo Szlachta, Sto Pif i Paf, niech da znac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 29.05.2008 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Ktos wie o czym gaworza panstwo Szlachta, Sto Pif i Paf, ...... Boś tępa, jak mawia znajomy karbowy jąkała i po pytaniu stawia "pytajnik". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 29.05.2008 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Ktos wie o czym gaworza panstwo Szlachta, Sto Pif i Paf, ...... Boś tępa, jak mawia znajomy karbowy jąkała i po pytaniu stawia "pytajnik". Wojtek, z kulturą...najsapierw z baśki a później zapytaj czy można pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 29.05.2008 23:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Tak, jest tak jak piszesz a piszesz tak pieknie. Daj jeszcze probke tej nowo-mowy, ktora tak cudnie sie perli na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 29.05.2008 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Tak, jest tak jak piszesz a piszesz tak pieknie. Daj jeszcze probke tej nowo-mowy, ktora tak pieknie sie perli na forum. tak a pro po... ktoś Cię lubi, szanuje... masz interes żeby się męczyć...czy nikt Cię nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 29.05.2008 23:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Pro po.....pro po... po pro ...po pro.....jedz miecho z grilla, smalec i ceres a nie stanie ci nigdy interes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 29.05.2008 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Nowo-mowa? A cóż to takiego? Czyżby chodziło o nowomowę? Widać Orwella panienka zna jedynie z opowiadań. I powiedzonka takie przaśne zapodaje Jea pewnie masz racje , ale ja na Placu Biegańskiego już dawno nie byłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 29.05.2008 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 nie ma jak frystrat jadłem wszystko...a Ty masz...(co?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 29.05.2008 23:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Bedem plakac .... nikt mnie nie chce, nikt mnie nie piesci, znam Orwella z opowiesci .....buuuuuu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.05.2008 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Bedem plakac .... nikt mnie nie chce, znam Orwella z opowiesci .....buuuuuu. A to wszystko dlatego, ze nie lubisz piosenek, ktore juz kiedys slyszalas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 29.05.2008 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Jea pewnie masz racje , ale ja na Placu Biegańskiego już dawno nie byłem. teraz jest za Puchatkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 29.05.2008 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Jea pewnie masz racje , ale ja na Placu Biegańskiego już dawno nie byłem. teraz jest za Puchatkiem Dobrze wiedzieć! A więc najpierw z baśki, potem wołać pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 29.05.2008 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Bedem plakac .... nikt mnie nie chce, znam Orwella z opowiesci .....buuuuuu. No i robisz w PKSie. Raczej przechlapane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 29.05.2008 23:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Jest znacznie gorzej, malgos, znacznie gorzej.........nie kibicuje juz nawet polskiej druzynie pilkarskiej. Musza chyba tego s(z)malcu za duzo uzywac bo nawet biegac im sie juz nawet nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 29.05.2008 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Jest znacznie gorzej, malgos, znacznie gorzej.........nie kibicuje juz nawet polskiej druzynie pilkarskiej. . To straszne! Jak sobie z tym radzisz? Chcesz o tym porozmawiać? Dżizys rulez, alleluja i do przodu w rytmie hip-hop też nie pomaga ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.05.2008 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Jest znacznie gorzej, malgos, znacznie gorzej.........nie kibicuje juz nawet polskiej druzynie pilkarskiej. Musza chyba tego s(z)malcu za duzo uzywac bo nawet biegac im sie juz nawet nie chce. No coz, ja tez mam tak, ze jak wracam po dlugiej nieobecnosci do PL, wlaczam sobie radio i mysle: "ciekawe, co teraz graja?", to graja to samo, co pol roku, rok, 3 lata temu... No przyznaje, ze Trojka trzyma poziom, chociaz momentami z ta niszowoscia przesadza. Wiem dokladnie, o co Ci chodzi, ale tak juz jest, ze ilekroc na tym Forum wspomnisz, ze cos Ci sie podoba w Stanach, to zakrzycza Cie, zezra... Trudno. Tak juz po prostu jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 29.05.2008 23:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 A niech ta sobie pokrzycza........ lubie ich podraznic - najfajniej reaguja na slowo ' Opera " a radio komercyjne w Polsce jest do bani. Smiesznie bylo, jak zaczal mnie przepytywac z jakiej winnicy , jakie roczniki i za ile wina pijam ..... Juz nie zdazylam zlapac Trojki tym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 29.05.2008 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 A niech ta sobie pokrzycza........ lubie ich podraznic - najfajniej reaguja na slowo ' Opera " a radio komercyjne w Polsce jest do bani. Smiesznie bylo, jak zaczal mnie przepytywac z jakiej winnicy i, jakie roczniki i za ile wina pijam ..... Fajna jesteś boćwina , chociaż stara nacja , bo aż z siódmego pokolenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 29.05.2008 23:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Za malo smalcu, za duzo pif.Nie no, cafka.....Za duzo smalcu, za malo pif. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts