Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Co sie stalo w polskim radiu ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

lump praski

Recommended Posts

• Odpowiedzi 243
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ktos wie o czym gaworza panstwo Szlachta, Sto Pif i Paf, ......

Boś tępa, jak mawia znajomy karbowy jąkała i po pytaniu stawia "pytajnik".

Wojtek, z kulturą...najsapierw z baśki a później zapytaj czy można pomóc 8) :wink:

Tak, jest tak jak piszesz a piszesz tak pieknie. Daj jeszcze probke tej nowo-mowy, ktora tak pieknie sie perli na forum. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tak a pro po...

ktoś Cię lubi, szanuje...

masz interes żeby się męczyć...czy nikt Cię nie chce :roll:

Jest znacznie gorzej, malgos, znacznie gorzej.........nie kibicuje juz nawet polskiej druzynie pilkarskiej. Musza chyba tego s(z)malcu za duzo uzywac bo nawet biegac im sie juz nawet nie chce.

No coz, ja tez mam tak, ze jak wracam po dlugiej nieobecnosci do PL, wlaczam sobie radio i mysle: "ciekawe, co teraz graja?", to graja to samo, co pol roku, rok, 3 lata temu... No przyznaje, ze Trojka trzyma poziom, chociaz momentami z ta niszowoscia przesadza. Wiem dokladnie, o co Ci chodzi, ale tak juz jest, ze ilekroc na tym Forum wspomnisz, ze cos Ci sie podoba w Stanach, to zakrzycza Cie, zezra... Trudno. Tak juz po prostu jest.

A niech ta sobie pokrzycza........ 8) 8) 8) lubie ich podraznic - najfajniej reaguja na slowo ' Opera " :D :D :D :D a radio komercyjne w Polsce jest do bani.

Smiesznie bylo, jak zaczal mnie przepytywac z jakiej winnicy i, jakie roczniki i za ile wina pijam ..... :lol: :lol: :lol: :lol:

Fajna jesteś boćwina , chociaż stara nacja , bo aż z siódmego pokolenia. :D