Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Co sie stalo w polskim radiu ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

lump praski

Recommended Posts

Kieruje sie stara zasadow kazdego rasowego lumpa , ktora brzmi

- Pije i daje pic innym.

A za ile pija, z kim pija, gdzie i co pija to mnie specjalnie nie obchodzi. I nigdy nikogo na ta okolicznosc nie przepytuje - zechce to sam/a powie.

8) 8) 8) 8)

Dla ulatwienia dodam, ze watek ten mowi o beznadziejnych radiowych stacjach komercyjnych w Polsce, ktore mialy byc okretem flagowym : dobrej muzyki, profesjonalizmu i najnowszych trendow w muzyce rozrywkowej.

8) 8) 8) 8)

Jesli chce mnie Sze (ry) f przekonac, ze jest wyzszy, silniejszy, grubszy, piekniejszy, madrzejszy a jego styl zycia jedynie sluszny - to nie musi - wierze na slowo.

-

Chłe, chłe, chłe

:D:D:D:D

Się podpiszę :D:D:D

Dodam jeszcze , że w PO lsce sytuację ratuje Radio Maryja :D:D:D:D

Ci, którzy go nienawidzą zasypiają chyba i budzą sią słuchając tego radia :D:D:D

Każda stacja chciałaby mieć tak wiernych słuchaczy :lol::lol::lol::lol::lol:

Buhahahahahahahahahahahahahah :D:D:D:D:D:D

-

• Odpowiedzi 243
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jestem czlowiekiem radiowym - w Stanachi w samochodzie towarzyszy mi radio a w Polsce zawsze towarzyszyl mi w domu bo telewizji z zalozenia nie posiadam. Ale to co daja teraz na antenie komercyjne stacje radiowe w Polsce to gorzej niz dno. Jakies smetne wycia z lat osiemdziesiatych a i to nie najwyzszego lotu, od czasu do czasu pan zapowiada "hiciory" i jezyk, ktory nie razi moze w mtv brzmi jak zgrzyt tramwaju na zakrecie - zreszta te "hiciory" sa tylko takimi z nazwy bo nikt na swiecie ich nigdy nie slyszal, - brak jakiegolkolwiek muzycznego tematu przewodniego stacji - no oczywiscie oprocz " hiciorow" - wszystko podlane sosem reklam.

Jedynie Radiostacja jakos starala sie rownac w gore, ale oczywiscie jakis komercyjniak ja kupil i sie skonczylo w miare prezne i dobre radio i jest totalna k i c h a z reklamami w tle.

Podobno leci jeszcze czasami zeszloroczne rosyjskie disco polo, ale juz do tego hiciora nie dotrwalam....

-

cool :D

-

Juz nie zdazylam posluchac Trojki bo musialam zmienic ponownie strefe czasowa - ale jesli jest cos naprawde fajnego w stanach to wlasnie radio a jesli jest cos naprawde paskudnego w Polsce to radiowe stacje komercyjne. Chlam i dno dna. Juz nie mozna gorzej.

-

Nadal tak seplenią i chrzęszczą prezenterzy komercjalnych stacji radiowych w PO lsce :D:D:D:D:D ?

-