czarny jabol 29.05.2008 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 ... cześć Housik ... może masz bilety do Muzeum Tramwajów No "Szefie" , teraz to przesadziles.Ja lubie sie przedrzezniac ,ale Ty ublizasz wielbladom i innym zwierzetom. ps. hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 29.05.2008 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 ... cześć Housik ... może masz bilety do Muzeum Tramwajów No "Szefie" , teraz to przesadziles.Ja lubie sie przedrzezniac ,ale Ty ublizasz wielbladom i innym zwierzetom. ps. hi Przepraszam Hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarny jabol 29.05.2008 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 ... cześć Housik ... może masz bilety do Muzeum Tramwajów No "Szefie" , teraz to przesadziles.Ja lubie sie przedrzezniac ,ale Ty ublizasz wielbladom i innym zwierzetom. ps. hi Przepraszam Hi przez Ciebie noge sobie roz... o lawe, zaraz fote "fkleje". ps. przeprosiny przyjete , ale blizna zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 29.05.2008 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 ... cześć Housik ... może masz bilety do Muzeum Tramwajów No "Szefie" , teraz to przesadziles.Ja lubie sie przedrzezniac ,ale Ty ublizasz wielbladom i innym zwierzetom. ps. hi Przepraszam Hi przez Ciebie noge sobie roz... o lawe, zaraz fote "fkleje". ps. przeprosiny przyjete , ale blizna zostanie. ... idę zajarać ... a fuj (jakby powiedziały wyższe sfery) ... zaraz wracam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarny jabol 29.05.2008 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 o!!!!!!!!!!!!!!!! http://img207.imageshack.us/img207/6494/aaaro4.jpg ...a ja ide spac , juz sie najaralem i napilem, a jutro do filCHarmonii "jade". Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 29.05.2008 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 ... straszne ... jeszcze trochę muszę posiedzieć ... może nawet do śniadania ... przygotuję sobie "ptasi móżdżek" (na gorąco) cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarny jabol 29.05.2008 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 ... straszne ... jeszcze trochę muszę posiedzieć ... może nawet do śniadania ... przygotuję sobie "ptasi móżdżek" (na gorąco) cześć ....no nie, bo moze obamie tego jednego glosu zabraknac. ps. zamiast jutro , mialo byc dzis. Pozdrawiam jak za dawnych czasow.Szacunek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 29.05.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Ja tam mam problem z tym, że w naszym kraju lansuje się właśnie nie te Trebunie i Jamajczyków, tylko nic niewartą chałę - o proszę, co nasza TV z misją ostatnio puszczała, czy wmawianie ludziom że pani Isis potrafi śpiewać to jest misja? Akurat jesli chodzi o Isis, to kolejny przyklad na to, ze ktos jest doceniany gdfzie indziej, a u nas buuu. Isis potrafi spiewac. Ma na swoim koncie wystepy i trase koncertowa z Tony Bennettem i wystepy z McCoy Tynerem ( mam nadzieje, ze akurat w tym watku nie trzeba nikomu tlumaczyc, kto to ) Szkoda, ze u nas od razu przypieto jej latke kolejnej sztucznej plastikowej lali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 29.05.2008 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 ... Szanowna Pani pisze: ... ( szczegolnie jak musze caly dzien spedzic za kolkiem ) ... ... ledwie czasu jej starcza, na "chadzanie" i degustację win, a Ty się czepiasz Tak, tak robota za kółkiem w PKS-ie nie rozpieszcza. Zwłaszcza tych cwaniaków z malinowym nosem oraz miodem w uszach - jak to z pewnym szanownym forumowiczem Hausem ustalilismy onegdaj na typowym przykładzie gorzowskim. PS Miło Cię znów widzieć Paul. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 29.05.2008 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 ... ... ps. ale to co rosnie na "czaszce sarny" twego pokroju, to szczyt marzen na mojej scianie. Oczywiscie barwione na czarno. ... ... jak mogłem przegapić taką perełkę ... ... hmmm ... ciekawe co wewnątrz takiej "czaszki" się kłębi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 29.05.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 ... Szanowna Pani pisze: ... ( szczegolnie jak musze caly dzien spedzic za kolkiem ) ... ... ledwie czasu jej starcza, na "chadzanie" i degustację win, a Ty się czepiasz Tak, tak robota za kółkiem w PKS-ie nie rozpieszcza. Zwłaszcza tych cwaniaków z malinowym nosem oraz miodem w uszach - jak to z pewnym szanownym forumowiczem Hausem ustalilismy onegdaj na typowym przykładzie gorzowskim. PS Miło Cię znów widzieć Paul. Witaj Wojtku ... widzę, że "duch w narodzie nie ginie" ... coraz trudniej o "kulturalną komedię" ... skąd się tacy "aktorzy teatru dnia jednego" biorą ? ... czy człowiek "z tym się rodzi" ? czy to przypadłości nabyte ? pozdrówka ps - właśnie mam kilka dni "wolnego", więc "chadzam" na rybki, po necie trochę klikam, i rozglądam się za jakąś "czaszką" coby na sufit przywiesić (za radą House'a zabarwię na czarno - mnie się też trochę zbytku na stare lata należy, miast spijać te jabole po 20, ... i szmalcem się obżerać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 29.05.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 he,he Nie zapomnij tylko o radyjku na tych rybach. Hausik całkiem ciekawe i w dodatku czarne stacyje polecał. Aha! Ze zbytkiem nie przesadź, żebyś nie musiał potem za często chadzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.05.2008 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 he,he Nie zapomnij tylko o radyjku na tych rybach. Hausik całkiem ciekawe i w dodatku czarne stacyje polecał. Aha! Ze zbytkiem nie przesadź, żebyś nie musiał potem za często chadzać. bo w Hameryce poczują. one mają czuja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.05.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 kurna, ta zaraza z radyja przeniesła siem i na telewizyją. Własnie światowe agencyje podały, że polska telewizyja nie szanuje artystów! Otóż moja ulubiona solistka (na równi z Dodą), specjalistka od śpiewania Hymnu Państwowego, poskarżyła się agencjom i innym gazetom, że nie bedzie spiewać w Opolu, bo jej kazali śpiewać, kiedy jeszcze słońce świeci, czyli o 20.00. A ona nie wstaje tak rano, kiedy jest jeszcze widno! I spiewać tak rano nie ma zamiaru!A ja ją popieram. Nie może tak być, żeby telewizyja rządziła w naszym kraju i okreslała kiedy artyści (wielcy) wstawać mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.05.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 ps - właśnie mam kilka dni "wolnego", więc "chadzam" na rybki, po necie trochę klikam, i rozglądam się za jakąś "czaszką" coby na sufit przywiesić (za radą House'a zabarwię na czarno - mnie się też trochę zbytku na stare lata należy, miast spijać te jabole po 20, ... i szmalcem się obżerać) Kurna, muszę sporo szmalcu naszykować. Housik, Twój szmalec pojedzie już w tę sobotę do Wawy, odbierz sobie tam, będzie czekał. Chefie, już się topi, ale do naszego spotkania to chyba następny zrobię. Jako plebs, wsiura i typowy Polak bardzo lubię smaluszek, rodzina oczywiście też. Jak chorzy czasem bywamy (rzadko niezmiernie) to się nawet smarujemy i obstawiamy smalcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 29.05.2008 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Ten wasik, ten wasik, ten wasik .......arrrrrrrrrrrrr. Gory miecha z grilla mie nie pociagaja, pif - paf tez niet tudziez pelne gustu czaszeczki na scianach , , szlachckiego pochodzenia nie mam ( a wiadomo, ze k a z d y w Polszcze ma i sie legitymuje do siodmego pokolenia wstecz ) , komerycyjne stacje radiowe w Polsce uwazam za chlam jakiego swiat nie widzial , lubie Baracka Obame - a wiec nie tylko nie jezdem patryjotkom mozna powiedziec nawet, ze jestem renagatkom a nawet cyklistkom. Zdegenerowany North - East chadzajacy do Opery pozdrawia zdrowa tkanke spoleczna na Florydzie. Prosze ucalowac ode mnie pierwszego lepszego aligatora ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 29.05.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Wszystko już jasne.Ty się nazywasz albo Maślana, albo Konieczko. Wiem , że nie skumasz.Chciałbym jednak zwrócić uwagę , że jakość twoich wypowiedzi jest zawsze odwrotnie proporcjonalna do kwadratu ilości uzywanych "usmieszków"Zdziecinniała ci doszczętnie tkanka od tego chadzania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.05.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Ona tak chadza bo pewnie zajść nie może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 29.05.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 a nawet cyklistkom. to zapewne z powodu cyklicznych nawrotów frustracji. 3 strony zmagań z kondycja polskiego radia i wlasną elokwencją to wyczerpujące, zaiste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 29.05.2008 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Ona tak chadza bo pewnie zajść nie może... Ależ Stanisławie! Zeby zajść nie trzeba chadzać i to w dodatku z włączonym radiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts