p_i_o_t_r 05.05.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Witam, poszukuję instalatora instalacji alarmowej (do domu 170m2). Tynkowanie mam umówione na początku czerwca, więc do tego czasu chciałbym aby zostały rozłozone przewody a "kolejne etapy" później. głównie chciałbym miec kontaktrony w oknach, aby dało sie jakoś funkcjonować po uzbrojeniu alarmu. czy mozeie kogo polecić, ew czekam na odzew "instalatorów" pozdrawiampiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.05.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 owszem mogę pan Tomasz Kuciński (numer z prośby tylko na priv) u mnie kładł całą instalacje w miłej cenie w kórej jest wszystko co potzreba czyli 2 klawiatury, system nadapowdy, kontaktrony i czujki zbicia szyby na każdym oknie i czujki ruchu - to tak z grubsza lub forumowy _ZBYCH_ a tu tylko mail. pozdrawim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts