mazo 01.10.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Świetna kuchnia! Piękne deski! Podoba mi się też kanapa, nie doczytałam, czy ktoś pytał, gdzie kupiona - można prosić o namiary? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 23.12.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 http://lh4.ggpht.com/_s9QJncbwfnM/SzE0bDTSLCI/AAAAAAAAOxw/2wHWbPU9gA4/boze_narodzenie21.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 01.04.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Pełnych nadziei i radości ŚWIĄT WIELKIEJ NOCY życzy Nel z rodzinką http://arch.blox.pl/resource/marthastewart_com_dekoracje_wielkanocne_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dora516 02.07.2010 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Witam! ja też proszę o namiary na ten szary wypoczynek stół też bombowy..... wszystko cacy i z dobrym gustem. pozdrawiam serdecznie! w pełni podbijam poprzedni wpis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1kinia1 18.08.2010 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 oj dawno mnie tutaj nie było, daaaaaaaawno - co niektórzy to już pewnie zapomnieli także o mnie, tak jak też o pytaniach które mi zadali. życie jest chore. ciągle do czegoś dążymy, brak nam czasu na cokolwiek... kanapa jest nie do kupienia w Polsce - dostałam ją z wystawki za pół darmo z firmy która robiła meble dla firmy z Holandii... pozdrawiam jeśli ktoś odwiedza jeszcze moje komentarze i dziennik bardzo cieplutko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miplomar 22.08.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Witam, Buduję idalię więc, zaglądam, by korzystać z doświadczeń Proszę o informacje: czy powiększone okna w salonie/jadalni to fixy - "nieotwieralne" ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1kinia1 13.09.2010 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 wysokie: 173x170 szerokie - zmierzyłam ramy od środka - faktycznie to Fixy - żaden z wykonawców nie zgodził się wykonać nie dzielonych okien o takim rozmiarze - ponoć z zawiasami byłby problem - co prawda okna są na parterze ale raz na jakiś czas muszę się trochę pobawić w Spider-women.. ażeby je umyć ale nie żałuję...pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miplomar 24.10.2010 04:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Dziękuję za informacjęPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 24.03.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Witam. Ślicznie się zapowiadało, ale brakuje mi końcowych zdjęć... Namawiam gorąco do uzupełnienia dziennika Bardzo jestem ciekawa jak salon wyszedł Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.05.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Witak Kinia Czy możesz napisać na jakiej wysokości masz blat w kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts