Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarz do dziennika _bogusa_

HenoK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 222
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

bogus, ja dzis po dlugim czasie znow ogladalam Wasz domek i znow mi sie tak samo podobal jak kiedys....Jeden z tych domow co zostaja w pamieci...

Widze, ze teraz juz gore macie wykonczona i tez bardzo ladnie Wam to wyszlo. Piekna lazienka i parkiet tez... :p

p.s. Czy wasz domek jest we watku o elewacjach, bo jesli nie ma go tam, to wielka szkoda...Mysle, ze warto go pokazac, bo jest wyjatkowy... :p

Wiecie co mi sie jeszcze u Was podoba. Ta biel na scianach, ten prosty kominek, ladny ciemny stol i krzesla...niby to wszystko proste i bez ceregieli, a takie eleganckie sie wydaje. Spokojna elegancja...Do tego troche zieleni i te duze przeszklenia.., no bomba. Jeden z moich ulubionych domow... :D

Się bym zaczerwienił z tych komplementów - ale nie będę - bo to wszystko żony zasługa - ja tylko przytakiwałem :-)

Prawdę mówiąc czasami mam kompleksy jak patrzę na inne domy.

Domek się zmienia. Zarówno na zewnątrz jak i w środku. Czy będą się podobać - nie wiem. Np. skórzana kanapa w salonie. Albo centrum fitness w górnym saloniku :-) Albo otoczenie powoli zarastające jakąś zieleniną ;-) Jakoś widzę że dokumentacja zdjęciowa kuleje. Może w końcu się poprawię ...

Oj popraw sie popraw, każda zmiana w domku i dookoła niego powinna być pokazana braci forumowej p[od ocene :wink:

A tak na powąznie to wiesz przeciez , ze wszyscy lubią oglądać twój domek , dla mnie jest on piękny w swej prostocie, bez zbędnych bajerów, ozdobników i takich tam- choć niektóre domy z tym tez dobrze wyglądają ale twój jest ładny taki jaki jest i jest naprawdę oryginalny 8)

Pozdrówka dla żony 8)

Ty masz kompleksy, a np z jakiego powodu :roll: :roll:

8)

Fotki, fotki prosimy i tej kanapy w salonie i tego fitnes saloniku i roślinek co zarastają wam podwórek 8) 8) 8) 8)

Pewnie, ze domek sie zmienia i bedzie sie zmianial...Nawet jak przybedzie kolorow albo dupereli i takich tam, to jestem pewna, ze bedzie to ze smakiem i elegancja, tak jak dotychczas.... :p :wink: Ja nawet nie wiem jak to nazwac, ale jest tu na forum pare (wcale nie malo) domow, co maja w sobie to cos i bardzo sie ludziom podobaja...A style maja ruzne, od nowoczesnych, po rystykalne...Tylko, ze w kazdym z nich jest to cos, co ja nazywam elegancja.., a mozna by to nazwac tez i "dobrze sie czuje patrzac na takie wnetrza" albo po prostu "podoba mi sie". :D

A teraz jak juz po woli wykanczamy nasz domek, to wiem, ze nie jest to wcale takie proste uzyskac taki efekt i tym bardziej podziwiam tych ktorym to sie udaje.... :wink: Wiec, tutaj tez pochwaly dla Twojej zony i Ciebie.

A nowe fotki musza byc koniecznie, bo wielbiciele czekaja... :wink: :D

darpil - miała być jatoba - ale trzeba było czekać - a ja już wziąłem urlop żeby kłaść to wziołem to co było czyli merbau. Jatoba jest trochę bardziej "czerwona". Mam stolik z jatoby - jak taki stolik stoi na podłodze z merbau to widać różnicę w odcieniu - ale tak normalnie to chyba tylko specjaliści są w stanie odróżnić.

Milo znowu zobaczyc nasze Zacisze w innym wydaniu!!! Masz moze gdzies wiecej zdjec z aktualnego stanu??? Ja dopiero porobie nowosci i powklejam do naszego starego albumu (ale na nowym serwerze)

http://foto.onet.pl/0,606938,user.html

Jesli tylko bedziecie w okolicach Opola, zapraszam na konfrontacje. Od nowego roku moj maz zaczyna prace pod Warszawka, wiec bedziemy bywac w stolycy, to chetnie zobaczymy wasze poczynania....

Pozdrawiam serdecznie!

Ola

Milo znowu zobaczyc nasze Zacisze w innym wydaniu!!! Masz moze gdzies wiecej zdjec z aktualnego stanu??? Ja dopiero porobie nowosci i powklejam do naszego starego albumu (ale na nowym serwerze)

http://foto.onet.pl/0,606938,user.html

Jesli tylko bedziecie w okolicach Opola, zapraszam na konfrontacje. Od nowego roku moj maz zaczyna prace pod Warszawka, wiec bedziemy bywac w stolycy, to chetnie zobaczymy wasze poczynania....

Pozdrawiam serdecznie!

Ola

Super! Jak pod W-wą to musicie wpaść! Jak będziesz miała konkretne terminy proszę napisz na priv'a. Twój domek jest zdecydowanie bardziej dopieszczony - więc mam tylko nadzieję że za bardzo nie będziecie się śmiać :-)

• 1 month później...

Dużo zdrówka, szczęścia, pomyślności, wesołych i spokojnych Świąt Bożego narodzenia oraz spełnienia wszystkich marzeń i planów w 2007 roku - Tobie, Twojej rodzinie i przyjaciołom

Neferka

http://www.cardsdirect.com/images/christmascards/X3352_M.jpg

• 2 weeks później...