Osówka 25.11.2003 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 Hej! Właśnie widziałam pnące się ku niebu wrzosowe mury!!! Ty chyba masz jakieś chody u Pana Boga? Zdecydowałeś stawiać ściany pod koniec listopada i masz pogodę wymarzoną, na termometrze + 12C. A w październiku nam woda zamarzała ... Nasz dom też był projektowany z ewentualną myślą o wygodzie na przyszłość - najważniejsze założenia to "parterowość", mało zakamarkowych i ciasnych korytarzyków, szerokie otwory drzwiowe, stosunkowo spory prysznic - nie kabina. Tak jest po prostu wygodnie, także w pełni sprawności. Pozdrawiamy sąsiadów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 28.11.2003 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 Sąsiedzie - Dzięki za zainsteresowanie. Masz całkowitą rację: jak na razie wygląda tak że to co nie niesie w sobie tzw. "czynnika ludzkiego" (np. pogoda) sprzyja fantastycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Osówka 07.12.2003 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2003 Wielki brat widział,że w sobotę wylewali u Was wieniec! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 02.01.2004 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2004 Kiedy ten Wielki Brat znajduje czas żeby to zauważyć skoro u siebie ciągle pracuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.03.2004 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 ja nie wiem, ale wczesniej gdzies mi uciekł chyba Twój dziennik - a tak fajnie się go czyta pozdrawiam i czekam na cd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 30.03.2004 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 bogus - bez drzwi wewnętrznych też da radę ...u nas nie ma od stycznia pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.04.2004 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 bogus - a jakie te drzwi wewnętrzne zamówiłeś i po ile?.....bo to dla mnie cały czas temat aktualny pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kafelka 21.04.2004 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 W kwestii rekuperatora zajrzyj na stronę http://www.tywent.com.pl ----------------------------------- Pozdrawiam - Kafelka PS. Chciałabym być na Twoim etapie budowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 26.04.2004 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 bogus - a jakie te drzwi wewnętrzne zamówiłeś i po ile?.....bo to dla mnie cały czas temat aktualny pozdrawiam Sorry że tak długo nie odpowiadałem. Zajmowałem się budową i przez ten młyn nie buszowałem po internecie. Ale już jestem w pracy Odpowiadając na twoje pytanie - drzwi porty, 5 za 3 300 zł. Kolor mahoniowy, frezowane. Powody - nawet nam się podobały, jakość wygląda na OK, a cena nie zależy od wielkości drzwi (mam wszystkie, nawet do łazienki, 90 czyli duże). Cena może nie najniższa, ale miała na nią wpływ ościeżnica - na ścianę o grubości 29 cm musiałem dać odpowiednią ościeżnicę. I jak rozumiesz w obecnych warunkach udało mi się uzyskać jedynie 5% upustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 26.04.2004 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 W kwestii rekuperatora zajrzyj na stronę http://www.tywent.com.pl Dzięki za namiar. Bardzo ciekawy. Niestety już kupiłem materiał na swój rekuperator typu "zrób to sam". Pewnie jak bym wcześniej miał ten namiar to bym się nie bawiał sam. Ale jest ciagle nadzieją że moja samoróbka nie zadziała PS. Chciałabym być na Twoim etapie budowania Nie martw się - będziesz szybciej niż myślisz. Pamiętam że pół roku temu tak mówiłem znajomemu który właśnie był na etapie końcowych wykończeń ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 26.04.2004 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 bogus - nie ma sprawy nie byłam niecierpliwa, wszak wiem jak to jest ...a jednak Porta.....u mnie jak na razie też w planach Porta, chyba że znajdziemy jakiegoś konkretnego stolarza pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbys 26.04.2004 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 Całkiem nieźle ci poszło z tą budową -tylko zazdrościć ale ja i tak swoje powoli będę robić. Powiem - podobał mi sie twó dziennik. byle tylko z górki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 29.04.2004 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2004 bogus - no dobrze że trafiają się takie osoby i takie miejsca z których człowiek może być zadowolony ....bo niestety czytając dzienniki przeważnie jest inaczej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 29.04.2004 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2004 Ivonesca - też uważam że większość ludzi jednak się żali. Może dlatego że są powody a może też bardziej jesteśmy skłonni się żalić niż chwalić. A swoją drogą jesteś strasznie szybka. Wrzucam post, odświeżam ekran, a tu już twój post Bardzo to miłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 29.04.2004 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2004 Całkiem nieźle ci poszło z tą budową -tylko zazdrościć ale ja i tak swoje powoli będę robić. Wiesz, ja nie miałem wyboru. Albo szybko, albo wcale. Z wielu powodów - np. 1) nie jestem już najmłodszy, 2) każdy miesiąc dłużej to jeszcze jedna opłata za wynajęcie mieszkania Powiem - podobał mi sie twó dziennik. byle tylko z górki!!! Dzięki za dobre słowo Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 29.04.2004 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2004 A swoją drogą jesteś strasznie szybka. Wrzucam post, odświeżam ekran, a tu już twój post Bardzo to miłe. staram się jak mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.05.2004 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 bogus - czy ten ładny widoczek można gdzies zobaczyc?? masz jakies zdjęcia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 05.05.2004 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Zdjęć trochę mam z tym że jakoś nie udało mi się żeby je zeskanować. Zawsze było coś pilniejszego Może w ten week-end? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.05.2004 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 jak tylko coś będziesz miał (nieważne kiedy ) to daj znać...z chęcią pooglądamy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.05.2004 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 bogus - aleś śmigał podczas tego weekendu ...w przeciwieństwie do mnie - ja w sobotę oglądałam maluteńkie potomstwo u mojej znajomej a w niedzielę wraz z innymi okołowrocławiakami piekliśmy kiełbaski na majówce u Smoka ...i weekend zleciał ... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts