_bogus_ 10.05.2004 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 A żona nie pozwoliła mi zawiesić żadnej szmaty zamiast drzwi w łazience Stwierdziła, zresztą słusznie, że jak nie mam zamkniętej łazienki to "przynajmniej wracam spać do domu" ... Czyli dopóki nie przyjadą drzwi (tydzień - dwa) się nie przeprowadzę .... Bo mówiąc prawdę to w nowym domu mamy, nie licząc drzwi, lepszą łazienkę niż w mieszkaniu które do tej pory wynajmujemy. Nowa wanna jest dłuższa niż ja a obecnie by się cały zanurzyć, kolana muszę trzymać pod brodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 11.05.2004 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 Strasznie ci współczuję, normalnie idzie się załamać z jednej strony rząd i vat w plecy z drugiej strony też złodzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 11.05.2004 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 Ech, nóż się w kieszeni otwiera, nie wiadomo kto i kiedy Cię okradnie. To koszmar jakiś! Bardzo Ci współczuję, a tym złodziejom najchętniej poobrywałabym ... coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.05.2004 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 kurczę to jest straszne a niedawno gdzies czytałam własnie na forum że jak jest okno rozszczelnione to łatwo można wyważyć całe.....nie przejęłam się tym jakoś ...ale jak teraz przeczytałam u Ciebie współczuję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 12.05.2004 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 a to gnoje pi#%@&*! współczuję szczerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 14.05.2004 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2004 Dzięki wam wszystkim za słowa otuchy. Ja przy okazji dowiedziałem się kilku ciekawych rzeczy. Np. mam działkę nieogrodzoną. Ciągle ktoś sobie przez nią skraca drogę, a to dzieci do szkoły, a to sąsiedzi idący do innych sąsiadów w gości. Wręcz wytyczyli sobie drogę którą jeżdżą samochodami i to nie krępując się moją obecnością. Ja tam nie interweniuję zgodnie z zasadą: żyj i daj żyć innym – na razie zajmuję się wnętrzem domu – na zewnętrze przyjdzie czas później. W związku z tym wydawałoby się że ktoś coś musiał zauważyć. Ale mimo ogłoszenia o nagrodzie za jakiekolwiek informacje o włamaniu - okazuje się że nikt nic nie widział i nie słyszał. Gdybym nie przeżył tego sam - bym nie uwierzył. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.05.2004 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2004 Bogus Od budowy też trzeba mieć przerwy. Wtedy nabiera się dystansu i spokojnie można wziąć się do roboty po powrocie. Miłego i ciepłego weekendu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.05.2004 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 bogus- trochę się zaniepokoiłam tą Portą ale pewnie w innych firmach to samo ..no i nieźle z tymi czujnikami...brawo dla firmy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.05.2004 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 no to trzymamy kciuki za przeprowadzkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alis 21.05.2004 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 Witam i życzę sprawnej przeprowadzki. Troszkę to stresująca, ale i upragniona chwila dla każdego inwestora. Jeszcze raz powodzenia . Pozdrawiam, Alis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 23.05.2004 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2004 Gratulacje!!! Oby się mieszkało jak najlepiej, a satysfakcja z wybudowania własnego domu towarzyszyła KAŻDEJ Twojej kąpieli we własnej, dobrze zasłużonej wannie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 24.05.2004 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Gratulacje !!! Miłego mieszkania i użytkowania wanny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.05.2004 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 I ja się przyłączam do gratulacji! Życzę jeszcze miłego i relaksującego użytkowania własnej wanny jak najczęściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 24.05.2004 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Serdeczne dzieki za życzenia. W części to też Wasza zasługa - czytanie Waszych postów pomagało. Bardzo. Co do tej wanny. Dla mnie to był prawdziwy problem. Naprawdę lubie sobie poleżeć w ciepłej wodzie. A mieszkanie które wynajmowaliśmy dotychczas, mimo wielu zalet, miało niestety tą wadę że wykompać się praktycznie nie dało. Przez 3 lata, kompałem się tylko 3 razy. (Nie, nie - nie jest tak jak myślicie - oprócz tego czasami brałem prysznic ). Wanna była mała, głęboka i żeliwna a woda na gazowy ogrzewacz przepływowy. Może też przekrój rur był za mały? Nie wiem. Ale efekt był taki że zanim się woda nalała do wanny to już zimna była. Brrrr. Ale w nowym domu - wanna dłuuuga, 200 l bojlera, mocny strumień ciepłej wody Pytanie tylko czy mnie będzie stać na grzanie wody... Ale to sprawdzimy przy rachunkach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rammzes1 27.05.2004 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 MOJE GRATULACJE!!!!!!! Kiedy zdjęcia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 27.05.2004 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 Gratulki !!!! a więc przeprowadzka się udała ..nawet z kotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.05.2004 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 Ja to będę wypróbowywać na kotku rozmiarów minimalnych. Świeżowyklutym. Może też będzie śmiesznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 28.05.2004 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 bogus - a jest jakaś stronka tej firmy od kuchni, bo bym sobie chciała popodglądać zanim będą zdjęcia ....i fajnie z tymi instrukcjami, fajnie...niezły ubaw pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 28.05.2004 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 ivo - próbowałem znaleźć na stronie producenta. Można wejść http://www.rust.com.pl/ , później z menu "Kuchnie" i kuchnia "Nebraska". Tylko że moja jest zuuupełnie inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 28.05.2004 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 aniu - świeżowykluty kotek jest sam z siebie przekomiczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts