Ivonesca 27.07.2004 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 ło ludzie ...operacja to operacja ...zyczę w takim razie aby wszystko się udało i szybkiego powrotu do zdrowia oczywiście pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.08.2004 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 bogus - jak możesz napisac że post można pominąć ...czekamy tu z utęsknieniem na każdy wpis....niekoniecznie o budowie.... ...ale fakt faktem....oby takich wpisów jak Twój ostatni było jak najmniej ...dobrze że wszystko skończyło się dobrze ..... życzę szybkiego powrotu do zdrowia Tobie i Małżonce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 11.08.2004 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 I ja się przyłączam. Nie pomijam zadnego postu, wybij to sobie z głowy Zdrowiejcie szybciutko i oby nie było więcej takich przygód z niespodziewanymi operacjami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr O. 24.08.2004 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 bogus Mam nadzieje, ze brak wiesci oznacza zapowiedz dobrych wiesci. Mam tez nadzieje, ze teraz jestescie na zasluzonych "wywczasach" lub w sanatorium i czujecie sie coraz lepiej. Przeczytalem Twoj pamietnik - dziennik budowy i jestem pod wrazeniem. A moze by to wszystko zlozych do "kupy" i wydac ksiazke dla potomnych? Zachecam. Sam opisuje teraz budowe swojego nietypowego domu dla pewnego ogolnopolskiego czasopisma i potem zamierzam to zebrac w mala ksiazeczke dla... dzieci, wnukow Serdecznie pozdrawiam Piotr O. P.S. A tak na kanwie Waszych przygod budowlanych i niespodziewanych klopotow zony ze zdrowiem nasuwa mi sie taka refleksja - jakiez zycie jest kruche, a czasem mozna zdrowie stracic na budowie. Dlatego w naszym przypadku na etapie planowania budowy bylismy zgodni z zona, ze chcemy zbudowac dom jednopokoleniowy (czyli nieduzy w granicach 100-120 m2 dla nas, bo dzieci nie koniecznie zostana w nim) i w miare szybko, by nie tracic nerwow i zdrowia. Udalo nam sie wprowadzic do domu w ciagu prawie trzech miesiecy od rozpoczecia budowy. Jest pieknie i jest co robic dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 25.08.2004 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 no własnie - bogus - jak tam Wasze zdrowie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 30.08.2004 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Dzięki wszystkim za troskę. Zdrowie - jak to zdrowie - odpukać - nie jest źle. Nawet do pracy chodzimy. A nie pisałem nie z powodów zdrowotnych - jeno pracowo (roboty po uszy) - technicznych (pad dysku w komputerze z którego zwykle korzystam). Piotr O. - dzięki za dobre słowo Ale jak czytam że przeprowadziłeś się po 3 miesiącach to te moje bite 7 strasznie długie się wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr O. 30.08.2004 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Bogus najwazniejsze, ze jestes. Niech komputery, dyski... wszystko pada, a Ty i twoi bliscy zyjcie zdrowo i jak to napisal pewien znany ksiadz: "Spieszmy sie kochac ludzi tak szybko odchodza". Serdeleczne pozdrowienia Piotr P.S. 3 czy 7 miesiecy to nic wobec lat nerwowki budowlanej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 21.09.2004 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 Bogus nie ma to jak kierat dla rekonwalescentów. A najzdrowszym kieracikiem to wasza budowa. Ale fajnie macie. Kominek tuż przed pluchą uruchomiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 21.09.2004 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 Pada czy nie pada - jeszcze nam się kominek nie opatrzył. Nawet wręcz przeciwnie - już dziwnie się czuję jak nic w nim nie buzuje . Podejrzewam że to jakiś atawizm. I wg mnie wyjaśnia on też fenomen telewizji - nic tam przecież zwykle nie ma ciekawego do oglądania a człowiek włącza pudło i się w nie gapi Można nawet zrobić ankietę kto za telewizją a kto za kominkiem. Kominek w stosunku do telewizora: Lepszy bo: - grzeje - nie trzeba płacić abonamentu (ale i tak ludziska nie płacą więc zaleta pozorna) Gorszy bo: - droższy w budowie i eksploatacji - gorzej się go przestawia w inne miejsce - nie ma pilota - w telewizorze można puścić film z płonacym ogniem - a w kominku nie można obejrzeć CNN - telewizor można tanio przerobić na kominek (np. scena z Terminatora) a w drugą stronę koszty większe Jak by nie patrzeć - kominek gorszy jest niż telewizor;) ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 21.09.2004 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 E z tym nie ma pilota to trochę przesadziłeś, bo na filmach z zaplutego kapitalizmu pakazywali takie kominki na pilota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 21.09.2004 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 Nie widziałem niestety takiego na pilota, nawet na filmie. Ale pomysł ciekawy - jak już tak wszystko, ale absolutnie wszystko będzie w domu jak trzeba - to dorobię pilota do kominka ! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 28.09.2004 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 no i co obfotografowaliście?? dawaj te zdjątka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 28.09.2004 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 czekamy, czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 11.10.2004 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Rok temu pierwsza łopata, mieszkasz 5 m-cy-świetny rezultat Zaśmiałam się czytając, że brak jest schodów tzn jest paleta. Potrzeba matką wynalazku Ja na to nie wpadłam i ostatnio szukałam jeleni co mi to zrobią bo wchodzenie i samo wejście bardzo mnie męczyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 12.10.2004 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 magi - paleta pewnie wytrzyma do przyszłego roku. Schody zewnętrzne mieli zrobić przy okazji goście od tynków zewnętrznych (jak by nie mieli już innej roboty) ale niestety tynki robili za dobrze a dom zbyt na widoku więc co dziennie ktoś ich zaczepiał i robotę znaleźli. Będą na wiosnę wiec wtedy liczę że schody zrobią. A propo zaś szybkości budowania - chyba żonie - mimo a może z powodu szybkości - budowanie się spodobało bo ostatnio przekonuje uparcie swojego kolegę z pracy by kupił działkę obok nas i zaczął się budować. Kolega (a właściwie cała jego rodzina jak się okazuje) dom chciałby mieć ale nie chce mu się budowąć. Więc wychodzi że budowa spadła by na nas. To tyle jeśli chodzi o to że buduje się ciężko i po zbudowaniu to człowiek jak najszybciej chciałby o nim zapomnieć ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.10.2004 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 bogus - ale masz superowe zdjęcie w emblemacie podoba mi sie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 19.10.2004 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Ivo - cieszę się że Ci się obrazek spodobał. To na razie jedyne zdjęcie mojego domku które udało mi się umieścić w necie. Ale z czasem pojawia się następne - i troszeczkę większe To konkretne zostało zrobione kilka tygodni temu, w piękną, księżycową noc. Widok od frontu (drogi). Przed drzwiami zaparkowany samochód (leniuszek ze mnie - nieprawdaż ). Oświetlone okno po prawej to kuchnia. Po lewej - pomieszczenie gospodarcze zwane też warsztatem. Dwa nieoświetlone to łazienka i toaleta. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 19.10.2004 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Zdjęcie super Czekam na jeeessszzzzccczzzzeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 29.10.2004 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 bogus przepraszam za wpisanie sie do dziennika budowy, wszystko to z zaspania. Jeszcze raz przepraszam, jesli mozesz napisz jak to usunac, zaraz to zrobie, probowalam sama ale cos mi niewychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 29.10.2004 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 bogus - czekamy, czekamy na te zdjęcia ...i fajnie że masz juz te płyty położone u mnie jeszcze całe poddasze będzie musiało poczekać chyba do przyszłego lata aik - jest taka ikonka w prawym górnym rogu "zmień/ usuń post" - powinno zadziałać i Twój post zniknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts