aik 04.11.2004 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 bogus swietne zdjecia i oczywiscie domek tez. Moze w najblizsza niedz do was zajrzymy, choc nieobiecuje na sto procent. Ps koty tez ladne, choc ja za nimi niezbyt przepadam, taka glupia dolegliwosc jak przebywam w ich poblizu ; kicham, prycham i placze Pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 05.11.2004 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 aik - zapraszam. Jeszcze podesłałem Ci tel. na priv'a. A odnośnie kotów - bratu mojej żony też się wydawało że ma alergię na koty. Tak się złożyło że był zmuszony mieszkać przez 2 tyg w mieszkaniu z kotem. Po tym doświadczeniu zafundował sobie kota na stałe Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.11.2004 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 są zdjęcia ...super bardzo podoba mi się ciemny brąz na ścianach zewnętrznych....i taka rozbielona jadalnia...i prosty kominek...i dużo roślinek....i okolica jesienna śliczna....i w ogóle bardzo miły i przytulny domek GRATULACJE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 05.11.2004 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Jak umieszczłem zdjęcia to spodziewałem się opini typu - Podoba mi się ten głaz. To bardzo fainy głaz (cytat - każdy wie z czego).;) Sciany, może nietypowe, bo zwykle jednak są pastelowe kolorki, miały być od początku w takim kolorze. Inne rzeczy (np. okna) do tego były dobierane. Oczywiście poprzez różne uwarunkowania (czytaj - forsa i pośpiech) nie wszystko zrobiliśmy idealnie jak chcieliśmy - ale ściany miały być właściwie dokładnie takie. Ivo - powolutku idziemy dalej. Ostatnio stosuję terapię pracą: przychodzę do domu o 19-20 wypompowany psychicznie. Nic, ale tak już totalnie nic mi się nie chce. Jeno spać. To zaczynam coś robić - alarm rozbudowuję, wentylację wykańczam, światło na górze prowizoryczne zestawiam i tak o 23-24 łapię się na tym że właściwie wypadałoby sie już położyć a tu człowiek w najlepsze się bawi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.11.2004 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 a mnie te kolorki zewnętrzne naprawdę bardzo się podobają......wyszedł taki szwedzki domek ......ja sama też sie zastanawiałam nad brązami...ale nie pomyślałam wcześnie, mamy ceglastą dachówkę i jakoś to nie bardzo ni pasuje pozdrawiam...i miłego majsterkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.11.2004 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 _bogus_ Mam pytanie odnośnie Twojej stronki. Oba wskazane przez Ciebie programy już mam Nawet udało mi się takie HTML stworzyć wkładając tam odpowiednie zdjecia, wiem już jak się robi tytuły, tylko za nic w swiecie nie mogę dojść jak rozbija się ramki na kilka. U mnie wszystko wychodzi elegancko w jednej i nie da się dzielić. Jak Ty to zrobiłeś? Dodam, że w obsłudze FlashViewa i Netscape'a jestem zupełną początkującą. Mam je od wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 24.11.2004 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Aniu - jestem pełen podziwu - idziesz jak burza !! Postaram się odpowiedzieć na Twoje pytnie o rozbicie tabeli na kilka : Najprościej to nie robić tego graficznie. Jak już wejdziesz w Netscape w opcję File / Edit i bedziesz mogła edytować treść strony, to na dole będziesz miała 4 zakładki: Normal - normalna edycja (graficzna - kopiujesz, przenosisz, dopisujesz itd) HTML Tags - podobnie do tego powyżej ale dodatkowo coś tam - nie do końca wiem co Source - treść strony w formacie tekstowym (trochę podobnie jak gdy wpisujesz na forum te wszytske URL itd. Preview - podgląd jak wygląda strona. Ja tabelke podzieliłem w tym modzie Source. Po prostu w miejscu gdzie chciałem podzielić tabelke na dwie wpisałem (za ) następujący ciąg: Sam tego nie wymyśliłem - po prostu w pliku znalazłem że pierwsze 2 linie są na końcu tabelki więc ich umieszczenie w tym miejscu spowoduje zakończenie tabeli na górze. Ciąg oznacza naciśnięcie Entera (przejście do nowej linii) A ostatnie dwie linie to jest rozpoczęcie dolnej tabeli. W efekcie będziesz miała - z jednej tabeli dwie - jedna nad drugą. Jak się przełączysz z powrotem do zakładki Normal to zobaczysz zmianę. I jeśli już to zrobisz to z dumą będziesz mogła powiedzieć że stworzyłaś stronę programując w HTML-u ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.11.2004 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Dzięki! Twojego posta drukuję i w domu wieczorem drugie podejście Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 22.02.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 bogus - i zaczął się nam kolejny rok pełen budowania ......ja ścianki działowe na poddaszu mam....ale nie mam skosów przykrytych płyta k-g ...no i też musze zrobić schody...tylko całe drewniane....a Rintal niezłą cenę przyciął ja wiem na razie że ok. 4000 PLN będę musiała dać za stopnie, nie wiem jeszcze ile za balustradę, bo musze rozrysować i dać stolarzowi ... ....a kosz z jatoba na pewno jest oryginalny pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 22.02.2005 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Czyli wszystko normalnie. Wielkie plany a potem po prostu odpoczynek i delektowanie się domem. To chyba nigdy nie przechodzi _bogus_ A mógłbyś jeszcze troszkę fotek w domu popstrykać? Te kilka zdjęć które pokazałeś tak działa na wyobraźnię, że aż wytrzymać nie można Bardzo chciałabym móc obejrzeć więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 25.02.2005 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Ivo - jak z taką szybkością będę pracował to Ty szybciej będziesz miała płyty GK niż ja ścianki ;-) Ciągle sobie zadaję pytanie czy ta góra to jest mi potrzebna. Co do ceny schodów - z dwu innych firm - jedna milczy a druga dała ofertę niższą ale bez przesady (11 tys). Jak rozumiesz - jeszcze szukam. Aniu podziwiam Twoją enegię. Co do zdjęć to mam ich tony (kilka tysięcy) - ale jakoś nie mogę się zebrać żeby je publikować. Jak bym wybrał tylko te do których nie mam dużych zastrzeżeń - to zostałoby jedynie 100 zdjęć kotów A chyba nie o to chodzi Tak naprawdę to mój domek nie jest fotogeniczny - jest prosty i dla mnie funkcjonalny. Może za kilka miesięcy jak słoneczko letnie zaświeci - i nastrój się poprawi wenę jakowąś znajdę ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 27.04.2005 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 bogus - z tym oraniem to jesteśmy na tym samym etapie przerzucili u nas wszystko i okazało się że oprócz wielkich ilości perzu to jest jeszcze mnóstwo kamieni ...a ile już wczesniej wybraliśmy ......mówi się że ziemia rodzi cały czas kamienie ...i coś w tym chyba jest pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 27.04.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 bogus - z tym oraniem to jesteśmy na tym samym etapie przerzucili u nas wszystko i okazało się że oprócz wielkich ilości perzu to jest jeszcze mnóstwo kamieni ...a ile już wczesniej wybraliśmy ......mówi się że ziemia rodzi cały czas kamienie ...i coś w tym chyba jest pozdrawiam Z tym rodzeniem kamieni przez ziemię - to zdecydowanie nie wyzbierasz wszystkich. Za każdym zaoraniem będą nowe. Po prostu tak jest i trzeba się z tym pogodzić A z drugiej strony - o ile pamiętam nie masz jeszcze płota - to może z tych zebranych kamieni płotek powstanie, a przynajmniej słupki ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 27.04.2005 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 - o ile pamiętam nie masz jeszcze płota - to może z tych zebranych kamieni płotek powstanie, a przynajmniej słupki ;-) zastanowię się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 31.05.2005 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Bogus Dopiero teraz doczytałam, że fundnąłeś sobie kawałek płotu. Bardzo się cieszę, że inspirowany moim A pokażesz go kiedyś? Proooszę (szkoda, że wśród buziek nie ma "słodkich oczu" ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.08.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Bogus, piekny ten Wasz dom. Nic wiecej nie mam do powiedzenia. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 14.08.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 Jestem pod wrażeniem Pięknie macie Dom szczególnie ładnie prezentuje się jesienią I wnętrza takie jasne, słońca chyba nie brakuje wam nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 16.08.2005 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 andrzejka - miło czytać takie słowa. Może to mnie w końcu zmobilizuje i rozwiążę swoje problemy z siecią i umieszczę trochę nowych zdjęć na serwerze. Co do słońca - zdecydowanie go nie brakuje - kwiaty i koty je uwielbiają . Z drugiej strony nawet w upały to nie przeszkadza - bo dom jest stosunkowo niski a podcienia duże (90 cm). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.08.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Hej to ty masz jakieś nowe zdjęcia i nie pokazujesz ich Nieładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.09.2005 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 A gdzie te nowe zdjecia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts