_bogus_ 27.09.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Brak zdjęć gdyż lenistwo wspomagane przez kłopoty z dostępem do internetu Mówiąc jawnym tekstem - z pracy zdjęć wysłać nie mogę a z domu wysyłając przez GPRS zbankrutuję. Ponieważ nasz ukochany monopolista telekomunikacyjny woli wydawać forsę na kampanie marketingowe mające poprawić jego wizerunek niż wydać ułamek tej kwoty na infrastrukturę pozwalającą na podłączenie mnie do sieci tel. - zdjęcia się pojawią jak w końcu podłączę się jakoś sensownie do netu. Czyli jeszcze tylko kilka miesięcy, góra kilka lat ;-) ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 27.09.2005 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 witaj bogus miło Cię znów poczytać pozdrawiam serdecznie i oby kwitło w ogródku coraz więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 12.12.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Bogus................W takiej chwili trudno coś napisać.Zawsze brak słów..............Wyrazy współczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdaśP 12.12.2005 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Bardz mi przykro. Jedyne, co mogę napisać, to to, że czas leczy rany, niektóre co prawda tylko zabliźnia. Wiem to z własnego życia. Twój tata zawsze będzie w Waszych sercach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 13.12.2005 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 Bogus, był na pewno dumny z tej budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.12.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 wyrazy współczucia....trzymaj się bogus... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.12.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Zdrowych i spokojnych świąt oraz spełnienia wszelkich marzeń w nowycm rokuhttp://psphome.dhtml.pl/swieta/choinka2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.12.2005 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 http://www.tmzc.las.pl/img/paczka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 23.12.2005 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Bogus bardzo Ci dziękuję, Twoje życzenia bardzo mi się podobają i naprawde z serduszka dziękuję.Tobie i Twoim bliskim zyczę ciepła, ciepła i jeszcze raz ciepła, przeżycia bliskich, rodzinnych Świąt, takich, żebyś zawsze chętnie do nich wracał myślami!Wszystkiego Najlepszego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.12.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 W te piękne Święta niech każdy pamiętaz głębi serca płynące życzenia:zdróweczka, marzeń spełnienia, iskierek radościi dużo miłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.05.2006 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 a kiedy aparat odmoknie? ja mam ostatnio krecka na punkcie podlog egzo... merabu tez biore pod uwage ale juz mi sie wszystko merda - merabu z kempasem, ipe z badi ehhh... jak bedziesz mogl to cyknij fotke? (czy twoje merabu jest brazowe???? *) * mam nadzieje ze Boorg tego nie przeczyta bo sie zalamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.05.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 dzień dobry miło poczytać co tam u Ciebie się dzieje ...szkoda tylko że fotek nie będzie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 17.05.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 zielonooka - specjalnie dla Ciebie kilka z podłogi. Co do kolorów to na każdym ekranie wyglada inaczej. Daltego najlepiej oglądać na żywca. My planowalismy jatobę (bardzo mi się podoba). Ale jak przyszło do wyboru to mało brakowało by był kempas (w postaci paneli takich już polakierowanych - ale wąż w kieszeni podniósł łeb ). I ponieważ akurat jatoby nie było a merbau podobne i w dowolnej ilości - staneło na merbau. Tu kilka linków z dzrewem http://www.dlh.pl/?v=products&idc=2 http://www.dlh.pl/?v=products&idc=4 Na górze zrobił się od podłogi jakis taki ciepły kolorek (widać najlepiej na zdjęciu z małej sypialni poprze drzwi). I ten zapach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 17.05.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Ivo - pozazdrościłem Ci ogródka i wkleiłem kilka zdjęć z naszego ogródka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 17.05.2006 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Ivo - pozazdrościłem Ci ogródka i wkleiłem kilka zdjęć z naszego ogródka. bogus - jak mozna mi zazdrościć ogródka .....mam na razie "ogródeczek" a perz znów daje o sobie znać pozdrawiam PS. Podłogi piękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.05.2006 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 No kwiatki to masz bardzo ładne.... Pozazdrościc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 22.05.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 rewelacja ten tulipan różopodobny!!!!!!!!!!!!!!!!! też chcę takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.05.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 rewelacja ten tulipan różopodobny!!!!!!!!!!!!!!!!! też chcę takiego Ivo to mutant Śliczny rzeczywiście. Bogus czy te wszystkie piękne kwiatki, które są na zdjęciach, masz u siebie w ogródku? Jeśli tak to zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.05.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Swietne zdjecia - ehhh i kwiatów (widac ze TY umiesz robic fotki (mowie to w odniesieniu do siebie ) no i domu - bomba!!!! mam pytanie - ile m nad ziemaia lecieliscie ? to jest powiekszone zdjecie to w dzienniku czy mniej wiecej z takiej odleglosci widziales swoj dom???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.05.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Przy okazji weszlam do "fotek" i nie wiem czy juz to pisalam ... (chyba nie ) baaardzo podobaja mi sie takie wnetrza - biel polaczona z zieleniami (i brazem) sa takie "czyste" i lekkie... hmmm moja wizja urzadzenia chalupki w tonacjach bezowo-brazowych nie wiem czy sie nie przechyla w strone bieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts