Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarz do dziennika _bogusa_

HenoK

Recommended Posts

Brak zdjęć gdyż lenistwo wspomagane przez kłopoty z dostępem do internetu ;-) Mówiąc jawnym tekstem - z pracy zdjęć wysłać nie mogę a z domu wysyłając przez GPRS zbankrutuję. Ponieważ nasz ukochany monopolista telekomunikacyjny woli wydawać forsę na kampanie marketingowe mające poprawić jego wizerunek niż wydać ułamek tej kwoty na infrastrukturę pozwalającą na podłączenie mnie do sieci tel. - zdjęcia się pojawią jak w końcu podłączę się jakoś sensownie do netu. Czyli jeszcze tylko kilka miesięcy, góra kilka lat ;-) ;-) ;-) ;-)

• Odpowiedzi 222
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 months później...
  • 2 weeks później...

Bogus bardzo Ci dziękuję, Twoje życzenia bardzo mi się podobają i naprawde z serduszka dziękuję.

Tobie i Twoim bliskim zyczę ciepła, ciepła i jeszcze raz ciepła, przeżycia bliskich, rodzinnych Świąt, takich, żebyś zawsze chętnie do nich wracał myślami!

Wszystkiego Najlepszego!

• 4 months później...

a kiedy aparat odmoknie?

ja mam ostatnio krecka na punkcie podlog egzo...

merabu tez biore pod uwage

ale juz mi sie wszystko merda - merabu z kempasem, ipe z badi

ehhh...

jak bedziesz mogl to cyknij fotke?

(czy twoje merabu jest brazowe???? :lol: *)

* mam nadzieje ze Boorg tego nie przeczyta :lol: bo sie zalamie :oops: :D

zielonooka - specjalnie dla Ciebie kilka z podłogi. Co do kolorów to na każdym ekranie wyglada inaczej. Daltego najlepiej oglądać na żywca.

My planowalismy jatobę (bardzo mi się podoba). Ale jak przyszło do wyboru to mało brakowało by był kempas (w postaci paneli takich już polakierowanych - ale wąż w kieszeni podniósł łeb ;-) ). I ponieważ akurat jatoby nie było a merbau podobne i w dowolnej ilości - staneło na merbau.

Tu kilka linków z dzrewem

http://www.dlh.pl/?v=products&idc=2

http://www.dlh.pl/?v=products&idc=4

Na górze zrobił się od podłogi jakis taki ciepły kolorek (widać najlepiej na zdjęciu z małej sypialni poprze drzwi). I ten zapach ...

Przy okazji weszlam do "fotek" i nie wiem czy juz to pisalam ... (chyba nie ) baaardzo podobaja mi sie takie wnetrza - biel polaczona z zieleniami (i brazem) sa takie "czyste" :roll: i lekkie...

hmmm moja wizja urzadzenia chalupki w tonacjach bezowo-brazowych nie wiem czy sie nie przechyla w strone bieli :wink: