Gość Gosc_gość 05.05.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 A tu oczywiście czekam na wszelkie uwagi, rady, wskazówki i inne komenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 05.05.2008 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 No normalnie się wzruszyłam, że się doczekałam Chlebem i solą powitać! http://projekt2005pu.republika.pl/rok_201.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 05.05.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 He, He Wiedziałem, że tu będziesz pierwsza Dzięki Tobie ten dziennik powstał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 05.05.2008 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 No i teraz będzie, że nic innego nie robię tylko poluję na świeżutkie dzienniki... Ale wiesz sam jakie to jest ekscytujące na początku - dziś kopią dziurki, jutro mi zalewają ławy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 05.05.2008 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 No i teraz będzie, że nic innego nie robię tylko poluję na świeżutkie dzienniki... Ale wiesz sam jakie to jest ekscytujące na początku - dziś kopią dziurki, jutro mi zalewają ławy! Wiem, wiem To też czekam na kolejne relacje z Twojej budowy, jakby to była moja własna. W końcu tymi samymi rękami będzie robiona (znaczy się ten sam wykonawca) A swojej budowy to już się tak nie mogę doczekać, że ech. Zaraz zacznę ryć na biurku kreski odliczając dni do budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 05.05.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 To też czekam na kolejne relacje z Twojej budowy, jakby to była moja własna. W końcu tymi samymi rękami będzie robiona (znaczy się ten sam wykonawca) to zapraszam, wkleiłam nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek EM08 06.05.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Tu sąsiad zza miedzy czyli Krzesin... To widzę, że musicie być fanami tenisa, skoro się na nią zdecydowaliście. Rano będzie Was budziło z kortów wieczne pyk-pyk i okrzyki z wynikami... Bo my natomiast jesteśmy fanami myśliwców F16, które mamy bliżej niż Wy, i których ryk silników będzie nas kołysał do snu... Powodzenia w budowie! PS. Gdy Ci się chciało zmieniać mapkę satelitarną, to na Google Maps znajdziesz lepszą, bo kolorową, bez zbędnych napisów i aktualniejszą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 06.05.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Tu sąsiad zza miedzy czyli Krzesin... To widzę, że musicie być fanami tenisa, skoro się na nią zdecydowaliście. Rano będzie Was budziło z kortów wieczne pyk-pyk i okrzyki z wynikami... Bo my natomiast jesteśmy fanami myśliwców F16, które mamy bliżej niż Wy, i których ryk silników będzie nas kołysał do snu... Powodzenia w budowie! PS. Gdy Ci się chciało zmieniać mapkę satelitarną, to na Google Maps znajdziesz lepszą, bo kolorową, bez zbędnych napisów i aktualniejszą... Witam sąsiada A to czy jesteśmy fanami tenisa to się okaże, bo nigdy nie graliśmy Ale mamy duże chęci, żeby się nauczyć O te wieczne pyk-pyk to się nie obawiam, bo są to tylko prywatne korty nie publiczne i tylko od czasu do czasu właściciel gra, albo jego znajomi. Zresztą w sobotę byłem na działce, akurat grali i te pykanie jakoś mi nie przeszkadzało, bardziej mnie to upajało wraz ze śpiewem ptaszków z pobliskich drzew Co do F16-ek to też jestem ich fanem i tego to Ci zazdroszczę poważnie , ale u nas też je trochę słychać. Aha i dzięki za sugestie co do Google Maps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 12.05.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 http://stepmothersmilk.com/wp-content/uploads/2007/12/champaign.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 16.05.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Gratulacje Obebraliście PnB !!!! - najważniejsza część papierologii za Wami .Czekamy na info o rozpoczęciu budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 16.05.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Gratulacje Obebraliście PnB !!!! - najważniejsza część papierologii za Wami . Czekamy na info o rozpoczęciu budowy Dzięki pado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 21.05.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Widzę, że sprawy nabierają tempa A tak z ciekawości - czy Twój kierbud to mój kierbud, czy inny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 21.05.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Widzę, że sprawy nabierają tempa A tak z ciekawości - czy Twój kierbud to mój kierbud, czy inny? Oj nabierają, dzisiaj rano przed pracą miałem 2 sprawy do załatwienia idę do garażu a tam laczek dobrze, że nie za duży profil i opona sztywna. Wolno pojechałem do wulkanizatora i tak uciekło rano 40 minut. Jakąś śrubkę trafiłem po wczorajszej jeździe. A KierBuda pewno mamy tego samego sławny Pan Z.K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 21.05.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Tak, ten sam... własnie się dziwiłam w zeszłym tygodniu jak mówił, że u Ciebie będzie też... Z tego co pamiętam, chciałeś mieć jeszcze inspektora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 21.05.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Tak, ten sam... własnie się dziwiłam w zeszłym tygodniu jak mówił, że u Ciebie będzie też... Z tego co pamiętam, chciałeś mieć jeszcze inspektora? Dobrze to określiłaś "chciałem" - zbędny wydatek przy takim Wykonawcy i takim Kierbudzie mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 25.05.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 No pięknie Fajne uczucie, kiedy to budowanie staje się w końcu namacalne a nie tylko papierowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.05.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 będę kibicować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 25.05.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 No pięknie Fajne uczucie, kiedy to budowanie staje się w końcu namacalne a nie tylko papierowe A no fajne - od Teściów mieliśmy odjeżdżać ok 16-ej po wyścigu F1 w Monaco, ale wczoraj jak się dowiedzieliśmy, że kopara buszuje po działce to dzisiaj zaraz po śniadaniu w samochód i wziu do domciu ( prawie 300km), przynajmniej ruch był sporo mniejszy niż by był po południu Prosto z trasy na działkę zobaczyć efekty i jeszcze zdążyłem na Kubicę Gratulacje dla Roberta za 2 miejsce - bezbłędna jazda w trudnych warunkach deszczowych. Witam także nowego Kibica efilo http://www.emotka.net/emots/h/hopsa.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.05.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 my specjalnie pojechaliśmy na działkę tak żeby zdążyć przed wyścigiem ależ nerwowy ten wyścig. a jak kubica zaczął prowadzić to już nerwy mnie zjadły bardziej niż na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 25.05.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 my specjalnie pojechaliśmy na działkę tak żeby zdążyć przed wyścigiem ależ nerwowy ten wyścig. a jak kubica zaczął prowadzić to już nerwy mnie zjadły bardziej niż na budowie Ja miałem to samo, gdyby nie budowa to pewno bym siedział na widowni w Monaco i machał polską flagą http://www.e-gify.strefa.pl/gify/lokomocja/samochody_osobowe/osobowe12.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts