Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Uli i Krzysztofa Krzewuszka Poznań

Gość Gosc_gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 827
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość Gosc_gość
No i teraz będzie, że nic innego nie robię tylko poluję na świeżutkie dzienniki... Ale wiesz sam jakie to jest ekscytujące na początku - dziś kopią dziurki, jutro mi zalewają ławy!

Wiem, wiem :wink:

To też czekam na kolejne relacje z Twojej budowy, jakby to była moja własna.

W końcu tymi samymi rękami będzie robiona (znaczy się ten sam wykonawca) 8)

A swojej budowy to już się tak nie mogę doczekać, że ech.

Zaraz zacznę ryć na biurku kreski odliczając dni do budowy :p

Tu sąsiad zza miedzy czyli Krzesin...

To widzę, że musicie być fanami tenisa, skoro się na nią zdecydowaliście. Rano będzie Was budziło z kortów wieczne pyk-pyk i okrzyki z wynikami... :) Bo my natomiast jesteśmy fanami myśliwców F16, które mamy bliżej niż Wy, i których ryk silników będzie nas kołysał do snu... :)

Powodzenia w budowie!

PS. Gdy Ci się chciało zmieniać mapkę satelitarną, to na Google Maps znajdziesz lepszą, bo kolorową, bez zbędnych napisów i aktualniejszą...

Gość Gosc_gość
Tu sąsiad zza miedzy czyli Krzesin...

To widzę, że musicie być fanami tenisa, skoro się na nią zdecydowaliście. Rano będzie Was budziło z kortów wieczne pyk-pyk i okrzyki z wynikami... :) Bo my natomiast jesteśmy fanami myśliwców F16, które mamy bliżej niż Wy, i których ryk silników będzie nas kołysał do snu... :)

Powodzenia w budowie!

PS. Gdy Ci się chciało zmieniać mapkę satelitarną, to na Google Maps znajdziesz lepszą, bo kolorową, bez zbędnych napisów i aktualniejszą...

Witam sąsiada :wink:

A to czy jesteśmy fanami tenisa to się okaże, bo nigdy nie graliśmy :p

Ale mamy duże chęci, żeby się nauczyć :wink:

O te wieczne pyk-pyk to się nie obawiam, bo są to tylko prywatne korty

nie publiczne i tylko od czasu do czasu właściciel gra, albo jego znajomi.

Zresztą w sobotę byłem na działce, akurat grali i te pykanie jakoś mi nie przeszkadzało,

bardziej mnie to upajało wraz ze śpiewem ptaszków z pobliskich drzew :D

Co do F16-ek to też jestem ich fanem i tego to Ci zazdroszczę :wink:

poważnie :p , ale u nas też je trochę słychać.

Aha i dzięki za sugestie co do Google Maps

Gość Gosc_gość
Widzę, że sprawy nabierają tempa :D A tak z ciekawości - czy Twój kierbud to mój kierbud, czy inny?

Oj nabierają, dzisiaj rano przed pracą miałem 2 sprawy do załatwienia

idę do garażu a tam laczek :evil: dobrze, że nie za duży profil i opona sztywna.

Wolno pojechałem do wulkanizatora i tak uciekło rano 40 minut.

Jakąś śrubkę trafiłem po wczorajszej jeździe.

A KierBuda pewno mamy tego samego :D sławny Pan Z.K. 8)

Gość Gosc_gość
Tak, ten sam... własnie się dziwiłam w zeszłym tygodniu jak mówił, że u Ciebie będzie też... Z tego co pamiętam, chciałeś mieć jeszcze inspektora?

Dobrze to określiłaś "chciałem" - zbędny wydatek przy takim Wykonawcy i takim Kierbudzie :wink: mam nadzieję

Gość Gosc_gość
No pięknie :D Fajne uczucie, kiedy to budowanie staje się w końcu namacalne a nie tylko papierowe :D

A no fajne - od Teściów mieliśmy odjeżdżać ok 16-ej po wyścigu F1 w Monaco, ale wczoraj jak się dowiedzieliśmy,

że kopara buszuje po działce :p to dzisiaj zaraz po śniadaniu w samochód i wziu do domciu ( prawie 300km),

przynajmniej ruch był sporo mniejszy niż by był po południu :roll: Prosto z trasy na działkę zobaczyć efekty :o

i jeszcze zdążyłem na Kubicę :p Gratulacje dla Roberta za 2 miejsce - bezbłędna jazda w trudnych warunkach deszczowych.

Witam także nowego Kibica efilo http://www.emotka.net/emots/h/hopsa.gif

Gość Gosc_gość
my specjalnie pojechaliśmy na działkę tak żeby zdążyć przed wyścigiem :lol: :lol: :lol:

ależ nerwowy ten wyścig. a jak kubica zaczął prowadzić to już nerwy mnie zjadły bardziej niż na budowie :D

Ja miałem to samo, gdyby nie budowa to pewno bym siedział na widowni w Monaco i machał polską flagą :D

http://www.e-gify.strefa.pl/gify/lokomocja/samochody_osobowe/osobowe12.gif