agakz 10.11.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Piękny dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 10.11.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Piękny dach Ja dziękować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jablo 10.11.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Witam! Wchodze, patrze... jaki dach domek robi wrażenie Ad. wypowiedzi kolegi szysza. Miałem taki sam problem, z tym że u mnie szerokość elewacji frontowej do 15m !!! Szybki telefon do Pani urbanistki (całe szczęście wniosek jeszcze był w jej rękach) i po sprawie, obeszło się bez dodatkowych kosztów. Trochę się tylko zdziwiła, że mam już kupiony plan nie mając warunków zabudowy Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 10.11.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Witam! Wchodze, patrze... jaki dach domek robi wrażenie Ad. wypowiedzi kolegi szysza. Miałem taki sam problem, z tym że u mnie szerokość elewacji frontowej do 15m !!! Szybki telefon do Pani urbanistki (całe szczęście wniosek jeszcze był w jej rękach) i po sprawie, obeszło się bez dodatkowych kosztów. Trochę się tylko zdziwiła, że mam już kupiony plan nie mając warunków zabudowy Pozdrowionka Ech, no nie powiem daszek ładny się zrobił - 2 miesiące latania za dachówką i teraz widać efekt. Będzie jeszcze lepiej jak solidnie popada i zmyje ten pył Ad. wypowiedzi kolegi szysza najgorsze jest to, że to zależy od konkretnego widzimisię konkretnego ludka w urzędzie - przez takie drobne decyzje mogą nie jednemu człowiekowi utrudnić życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 13.11.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Witaj, Piękny dom, piękny dach! A komin... to po prostu cudny! Ale nie napisałeś (albo już mam jakieś problemy z koncentracją?) - z czego ten komin jest zrobiony. Klinkier wygląda ciekawie, zaczynam żałować, że takiego nie wybrałam... pozdrawiam ciepło, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 13.11.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Witaj, Piękny dom, piękny dach! A komin... to po prostu cudny! Ale nie napisałeś (albo już mam jakieś problemy z koncentracją?) - z czego ten komin jest zrobiony. Klinkier wygląda ciekawie, zaczynam żałować, że takiego nie wybrałam... pozdrawiam ciepło, Witam u się Jest to cegła klinkierowa Vandersanden model Sepia. i do tego zaprawa specjalna do klinkieru: Quick-mix WK-Plus ciemnobrązowa Cegła klinkierowa należy do tych nasiąkliwych i jest zabezpieczona odpowiednio impregnatem BOTAZITŽ MS 80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 05.12.2008 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 przywitam się i powiem ,że całkiem przypadkiem wpadłam na twój dziennik z czego bardzo się cieszę, dom robi wrażenie a dach ech poprostu cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 05.12.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 przywitam się i powiem ,że całkiem przypadkiem wpadłam na twój dziennik z czego bardzo się cieszę, dom robi wrażenie a dach ech poprostu cudo Witam w moich skromnych progach Cieszę się, że się podoba Zajrzę do Twojego dziennika, pewno coś ciekawego podpatrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 06.12.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 no ........u mnie na tym etapie nic ciekawego się nie dzieje , różnica jest jedynie taka że zamiast myśleć o wystroju np, wnętrz to modły odprawiam i pogodę bezdeszczową wypatruję bo to jest dla mnie teraz najważniejsze ale z tego co słyszę to o zimie w tv mówią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 07.12.2008 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 no, no, no widziałam i gratuluję SSZ ,ładniutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.12.2008 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Domek coraz ładniejszy się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 07.12.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Rossa, verunia dzięki Swoją drogą verunia chciałbym być już na Twoim etapie a u mnie jeszcze sporo pracy trzeba włożyć, żeby można było zamieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 07.12.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Rossa, verunia dzięki Swoją drogą verunia chciałbym być już na Twoim etapie a u mnie jeszcze sporo pracy trzeba włożyć, żeby można było zamieszkać dużych wymagań nie mam, a ja bym chciała być przynajmniej na tym etapie co ty a tu doooooopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 07.12.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Rossa, verunia dzięki Swoją drogą verunia chciałbym być już na Twoim etapie a u mnie jeszcze sporo pracy trzeba włożyć, żeby można było zamieszkać dużych wymagań nie mam, a ja bym chciała być przynajmniej na tym etapie co ty a tu doooooopa A to tak zawsze jest - pamiętam jak się nie mogłem doczekać rozpoczęcia budowy, a potem kolejnych etapów ech Szczerze mówiąc po Stanie Surowym Otwartym wykonanym przez GW ( zamknięcie budynku to już moja brocha ) jestem pełen obaw i rozterek jak ja sobie poradzę ciągnąc dalej budowę systemem gospodarczym aż mi się w głowie kręci od tego ile rzeczy trzeba dokładnie przemyśleć, nie wspominając o kupowaniu materiałów i zatrudnianiu ekip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 08.12.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 witam cię o porankuNa pewno nie jest to łatwe szukać na każdy etap fachowców ,ważne jest sprawdzić ich poprzednią pracę opinię inwestorów gdzie pracowali wiem ,że niektóre ekipy kantują na materiałach . Ja jak do tej pory miałam to szczęście ,że się nie spotkałam z czym takim ale znajomi moi owszem .Chodzi mi o to , że kupując materiał sam PRZYNAJMNIEJ widzisz go fizycznie .Chyba ,że masz kogoś komu możesz w zupełności zaufać.Na pewno nie jest łatwo ,ale trzymam kciukasy coby było wszyćko OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 15.12.2008 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 No, jak pięknie z okienkami. A czy montaż mieliście tzw "ciepły" czy nie? Co do fachowców, no niestety, nie ma lekko. My najprawdopodobniej będziemy wszystkim sami kierować, od początku. A marzylismy o GW... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 15.12.2008 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 A marzylismy o GW... to chyba jak wszyscy albo przynajmniej większość ja też z tych rozmarzonych jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 15.12.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 No, jak pięknie z okienkami. A czy montaż mieliście tzw "ciepły" czy nie? Co do fachowców, no niestety, nie ma lekko. My najprawdopodobniej będziemy wszystkim sami kierować, od początku. A marzyliśmy o GW... Montaż mieliśmy .... nie wiem jaki - chyba zwykły - Kierbud mówi, że dobrze zamontowali Co do kierowania prac samemu to nie jest to takie straszne, mi co prawda robili GW do stanu surowego otwartego (aczkolwiek jeszcze nie skończyli, bo nie posprzątali ) i dalej organizuję sam. Największą zaletą samokierowania jest to, że sporo kasy zostaje w kieszeni. Na samych oknach z roletami z 6 tys, a na elektryku myślę, że z 5 tys do przodu . Z Elektryka już jestem bardzo zadowolony ( w trakcie prac), bo dużo nie bierze i kładzie kabelki bardzo równo i estetycznie fotki niebawem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 16.12.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Oj to czekamy, czekamy na zdjęcia.Rzeczywiście sporo pieniędzy, kurcze. Jak pomyslę ile za to można kupić, albo co zrobić, hmmm, nieźle. Powodzenia i "do przodu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 16.12.2008 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Największą zaletą samokierowania jest to, że sporo kasy zostaje w kieszeni. Na samych oknach z roletami z 6 tys, a na elektryku myślę, że z 5 tys do przodu Tak z ciekawości - skąd takie liczby? To jest porównanie do najtańszej czy najdroższej oferty na stan developerski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts