wm78 07.04.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 GRATULUJE BOBASKA POWODZENIA!!! pozdrawiam p.s. mam nadzieję, że dziennik z tego powodu nie ucierpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 07.04.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 GRATULUJE BOBASKA POWODZENIA!!! pozdrawiam p.s. mam nadzieję, że dziennik z tego powodu nie ucierpi Dzięki Dziennik jak najbardziej będzie kontynuowany, teraz trzeba zagęścić ruchy na budowie, bo familia musi mieć gdzie mieszkać, a w 3 pokojowym mieszkanku 73,5m2 to już będzie ciasno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 07.04.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 no to gratulacje!!!! ja jeszcze 2 miechy i też będę ojcem Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.04.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 ojcem? tatusiem się mówi no to trzymamy kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 07.04.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 ojcem? tatusiem się mówi no to trzymamy kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 07.04.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 no to gratulacje!!!! ja jeszcze 2 miechy i też będę ojcem Pozdro Dzięki i też trzymam kciuki http://picsrv.fora.pl/images/smiles/new_thumbsup.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 07.04.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Ale zauważyłem pewną prawidłowość Jak ktoś już zacznie dom budować to tak jakoś go ciągnie do powiększania rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.04.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 u nas było na odwrót. projektowaliśmy w ciąży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 07.04.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 07.04.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 GRATULACJE Dzięki A u Was nie ma nic w drodze ? bo wiesz... nowy dom, nowi mieszkańcy, nowe dziecko... Chyba nie chcecie poprzestać tylko na Mai ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 07.04.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 GRATULACJE Dzięki A u Was nie ma nic w drodze ? bo wiesz... nowy dom, nowi mieszkańcy, nowe dziecko... Chyba nie chcecie poprzestać tylko na Mai ? no, teraz akurat nie jest najlepszy moment A 8 lat różnicy to już trochę za dużo, trzeba było się wcześniej brać do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 07.04.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 GRATULACJE Dzięki A u Was nie ma nic w drodze ? bo wiesz... nowy dom, nowi mieszkańcy, nowe dziecko... Chyba nie chcecie poprzestać tylko na Mai ? no, teraz akurat nie jest najlepszy moment A 8 lat różnicy to już trochę za dużo, trzeba było się wcześniej brać do roboty Ale mi też różnica, moja Ola jest starsza od Ani dokładnie 6 lat i 2 miesiące. Ola się bardzo cieszy, że już ma siostrzyczkę i się nie może doczekać kiedy ją zobaczy Ola dzisiaj aż się popłakała jak jej powiedziałem, że nie może pojechać, bo mama z Anią jeszcze są na oddziale położniczym, bo nie było miejsc gdzie indziej. Dopiero dzisiaj po południu je przenieśli na inny, gdzie mogą być odwiedziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 07.04.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Ale mi też różnica, moja Ola jest starsza od Ani dokładnie 6 lat i 2 miesiące. Ola się bardzo cieszy, że już ma siostrzyczkę i się nie może doczekać kiedy ją zobaczy Ola dzisiaj aż się popłakała jak jej powiedziałem, że nie może pojechać, bo mama z Anią jeszcze są na oddziale położniczym, bo nie było miejsc gdzie indziej. Dopiero dzisiaj po południu je przenieśli na inny, gdzie mogą być odwiedziny. Fajnie, że tak to odbiera, oby jej się nie zmieniło No wiesz, zazdrość jedynaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 07.04.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Ojej, fajnie, że tak czeka na siostrę - ja w temacie "nowy domek - nowy potomek" mówię zdecydowane pas! Kotka sobie sprawię, albo nawet dwa i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 07.04.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Ale mi też różnica, moja Ola jest starsza od Ani dokładnie 6 lat i 2 miesiące. Ola się bardzo cieszy, że już ma siostrzyczkę i się nie może doczekać kiedy ją zobaczy Ola dzisiaj aż się popłakała jak jej powiedziałem, że nie może pojechać, bo mama z Anią jeszcze są na oddziale położniczym, bo nie było miejsc gdzie indziej. Dopiero dzisiaj po południu je przenieśli na inny, gdzie mogą być odwiedziny. Fajnie, że tak to odbiera, oby jej się nie zmieniło No wiesz, zazdrość jedynaczki Od dłuższego czasu Olę przygotowujemy do tego, także nie powinno być większego problemu, mniejszych pewno się nie uniknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 07.04.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Ojej, fajnie, że tak czeka na siostrę - ja w temacie "nowy domek - nowy potomek" mówię zdecydowane pas! Kotka sobie sprawię, albo nawet dwa i tyle No u mnie kotek odpada a chętnie bym przyjął dodatkowo - nawet 2 , ale żona uczulona na koty i psy także klops. Nie mówię tego w sensie, że wolałbym kotki zamiast dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 07.04.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Ale mi też różnica, moja Ola jest starsza od Ani dokładnie 6 lat i 2 miesiące. Ola się bardzo cieszy, że już ma siostrzyczkę i się nie może doczekać kiedy ją zobaczy Ola dzisiaj aż się popłakała jak jej powiedziałem, że nie może pojechać, bo mama z Anią jeszcze są na oddziale położniczym, bo nie było miejsc gdzie indziej. Dopiero dzisiaj po południu je przenieśli na inny, gdzie mogą być odwiedziny. Fajnie, że tak to odbiera, oby jej się nie zmieniło No wiesz, zazdrość jedynaczki Od dłuższego czasu Olę przygotowujemy do tego, także nie powinno być większego problemu, mniejszych pewno się nie uniknie No u mnie główny problem polegał na tym, że młodsze nie przygotowane na starszego a że charakterne na dodatek okropnie, nijak sobie hierarchii w stadzie ustawić nie mogą - niby starszy dominować powinien, ale, że charakter spolegliwy ma, a młoda buntowniczy, to starcia ostre bywają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.04.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Gratulacje, GRATULACJE I JESZCZE RAZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 07.04.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Jak rozumiem kotka zamiast żony też nie wolisz? I dobrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zphugawronwp.pl 07.04.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 GRATULUJE NARODZIN PEREŁKI ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts