efilo 25.05.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 a tu trzeba czekać dwa tygodnie na kolejną adrenalinkę no ale nic to - może mój ekiposzef zapewni mi coś na przetrwanie. oby strop albo chociaż nadproża mam nadzieje że nie w żaden negatywny sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 25.05.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Fajnie macie... ja nie mam Polsatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.05.2008 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Ojej... jak to możliwe?My wczoraj na szybko ustawialiśmy jeszcze Polsat Sport Extra bo gdzieś nam się zgubił (mamy kablówkę i ostatnio namieszali z kanałami) a w domku będziemy mieć satelitę a Wy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 26.05.2008 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Ojej... jak to możliwe? My wczoraj na szybko ustawialiśmy jeszcze Polsat Sport Extra bo gdzieś nam się zgubił (mamy kablówkę i ostatnio namieszali z kanałami) a w domku będziemy mieć satelitę a Wy? Oczywiście Satelitę, bo na peryferia to kablówek nie dociągają, chyba że mi podciągną linię telefoniczną z TP-S.A. to się weźmie jakiś pakiet TV+internet+telefon od nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 26.05.2008 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 ja niestety mam Cyfrę A w nowym chyba weźmiemy Polsat, to Tepsy jakoś nie mam serca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.05.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 my mamy tepse w granicy wiec pewnie stamtad i tak bedzie net. szczerze mowiac nie wiedzialam ze maja tez kablowke.na razie nastawialismy sie na cyfre ale faktycznie brak polsatu martwi zwlaszcza w takich sytuacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 26.05.2008 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 my mamy tepse w granicy wiec pewnie stamtad i tak bedzie net. szczerze mowiac nie wiedzialam ze maja tez kablowke. na razie nastawialismy sie na cyfre ale faktycznie brak polsatu martwi zwlaszcza w takich sytuacjach No mnie by martwiło , na szczęście nabyłem Polsat jeszcze przed sezonem F1 i jeszcze EURO 2008 się zbliża wielkimi krokami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 27.05.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Jak ładnie a mi kierbud zasugerował obniżenie o 1 bloczek u nas dom był posadowiony wyjatkowo wysoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 28.05.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Jak ładnie a mi kierbud zasugerował obniżenie o 1 bloczek u nas dom był posadowiony wyjatkowo wysoko. A mi zasugerował podnieść, bo od drogi przed działką mam lekki spadek, w dodatku garaż jest niżej niż parter. Poza tym łatwiej podsypać dom trochę - jak będzie za wysoko postawiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 28.05.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 jak się ma taką pustą posiadłość jak Ty, to wszystko można zrobić U mnie obok stoi drugi domek i nie może być niżej - wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 28.05.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Tyż prowda Ja sobie mogę kombinować jak chcę i nic mnie nie ogranicza tylko warunki zabudowy do 9m w kalenicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 28.05.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Czyli hulaj dusza Możesz mieć domek na górce lub w dołku Jakie masz plany co do ogrzewania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 28.05.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Czyli hulaj dusza Możesz mieć domek na górce lub w dołku Jakie masz plany co do ogrzewania? na pewno gaz, na jakimś kociołku kondensacyjnym Viessmana aczkolwiek kusi Pompa Ciepła - ale mam spore obawy. Kominek tylko rekreacyjnie. Oczywiście gdzie się da podłogówka na parterze. Na poddaszu w holu i w łazience też podłogówka, w sypialniach grzejniki. Boję się, że przeinwestuję przy instalacjach i kasiorki zabraknie na wykończenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 28.05.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Ja celuję w taki zestaw - ulotka Viessmanna - nie wiem na ile aktualna: http://www.empikfoto.pl/albumy31/15755/615799/previews/17885310_zestaw_viesmann.jpg Ma toto napędzać podłogówkę na całym parterze plus grzejniki na poddaszu. Pompa mi się nie zmieści podobnie jak wiele innych fajnych ustrojstw np GWC Ale za to dogaduję się właśnie z panem od Bartosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 28.05.2008 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 No właśnie taki zestawik by mi pasował, nawet tak strasznie cenowo nie wygląda Ale by trzeba sprawdzić czy go teraz nie można taniej dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 28.05.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 No... jakby co to wiesz, daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 28.05.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Masz znajomy model kibelka Jaka to kolekcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 28.05.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Masz znajomy model kibelka Jaka to kolekcja? Nie wiem jaka to kolekcja - nie znam się na takich przybytkach uciechy ale gdzieś widziałem już taki obiekt - u Ciebie na budowie Wiesz ten sam Wykonawca w tym samym miejscu wypożycza - "hurtem taniej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 31.05.2008 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Kris, jeszcze chwila i nas dogonisz Jak targi? Ja się zawiodłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 31.05.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Kris, jeszcze chwila i nas dogonisz Jak targi? Ja się zawiodłam... Raczej nie ma szans, żebym Cię dogonił. Jak strop dostaniesz to znowu pójdziesz jak burza Targi beznadziejne - zmarnowane 3 godziny Zaraz jedziemy podlewać ławy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts