agakz 24.04.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 co do drzwi to ładne jedne i drugie, ale głosuję na pierwsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 24.04.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 co do drzwi to ładne jedne i drugie, ale głosuję na pierwsze 1 głos na pierwsze przyjęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.04.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 ja się boję tych parapetów w trakcie bo w mieszkaniu mam do tej pory zniszczone po remoncie - wszystko tam kładli i wszystkim co się dało zapaprali. poza tym my chcemy drewniane raczej? a właśnie - drzwi - ja zdecydowanie pierwsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 24.04.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 aha, do castingu na elewacje mogę Ci dołożyć jeden namiar, jak chcesz mieć szerszy przegląd ofert U nas nie robili, bo był GW, ale robili nam potem gładzie, choć w sezonie, jak warunki pozwalają, to zasadniczo robią ocieplenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 24.04.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 ja się boję tych parapetów w trakcie bo w mieszkaniu mam do tej pory zniszczone po remoncie - wszystko tam kładli i wszystkim co się dało zapaprali. poza tym my chcemy drewniane raczej? a właśnie - drzwi - ja zdecydowanie pierwsze Parapety będą ładnie zabezpieczone - także nie powinni mi ubrudzić - poza tym wykoczeniówkę robi mój kolega także jak coś popsuje, albo pobrudzi to on dobrze wie, że go moja żoneczka przymusi do wyczyszczenia dokładnie drzwi nr 1 (3 naświetla) - 2 głosy drzwi nr 2 (2 naświetla) - 0 głosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 24.04.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 aha, do castingu na elewacje mogę Ci dołożyć jeden namiar, jak chcesz mieć szerszy przegląd ofert U nas nie robili, bo był GW, ale robili nam potem gładzie, choć w sezonie, jak warunki pozwalają, to zasadniczo robią ocieplenia. To bardzo chętnie poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Foczki 24.04.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Krsit, możesz mnie trochę oświecić w kwestii tego żółtego opierzenia kiedyś jak nie mielismy jeszcze wylewek to nam woda wypłyneła na środku salonu. Szok był nieziemski ale doszliśmy skąd sie tam wzięła, właśnie woda lejąca się po ścianie domu wlatywała w niewykończoną szczelinę przy tarasie i ciągnęła dalej izolacją poziomą. Myślałem o uszczelnieniu jakimś kombinowałem a widzę właśnie u Ciebie rozwiązanie jakieś. Blachy Jaka grubość i czy to się kupuje czy wycina z arkusza? czemu żółte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 24.04.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Krsit, możesz mnie trochę oświecić w kwestii tego żółtego opierzenia kiedyś jak nie mielismy jeszcze wylewek to nam woda wypłyneła na środku salonu. Szok był nieziemski ale doszliśmy skąd sie tam wzięła, właśnie woda lejąca się po ścianie domu wlatywała w niewykończoną szczelinę przy tarasie i ciągnęła dalej izolacją poziomą. Myślałem o uszczelnieniu jakimś kombinowałem a widzę właśnie u Ciebie rozwiązanie jakieś. Blachy Jaka grubość i czy to się kupuje czy wycina z arkusza? czemu żółte? Żółte, bo takie się trafiły wykonawcy - podobno lepiej zabezpieczone przed korozją Opierzenia tarasu i balkonów są zrobione przed wylewkami, potem na wylewkę pójdzie dodatkowy izolator ( ale jaki to jeszcze nie wiem) i potem płytki. Opierzenia robił gość z Kostrzyna Kierbud był zachwycony jego robotą i też polecił gościa agakz i u niej też zrobił opierzenia tarasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 26.04.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Krzychu tak sobie przegladalam Twoje fotki a ze jestem na etapie rolet tez i u Ciebie zwrocilam na nie uwage.Czy Ty masz system RKS-sow czy cos innego?Zastanawiam sie ze jak polozysz na to wszystko ocieplenie ( mysle ze na zewnetrzna czesc rolety rowniez) to jak sie pozniej dostaniesz do wnetrza kasety w razie jakiejs usterki?(ODPUKAC) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 26.04.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Krzychu tak sobie przegladalam Twoje fotki a ze jestem na etapie rolet tez i u Ciebie zwrocilam na nie uwage.Czy Ty masz system RKS-sow czy cos innego? Zastanawiam sie ze jak polozysz na to wszystko ocieplenie ( mysle ze na zewnetrzna czesc rolety rowniez) to jak sie pozniej dostaniesz do wnetrza kasety w razie jakiejs usterki?(ODPUKAC) Nie wiem czy to się nazywa RKS-y, ale mam zintegrowane rolety, na które pójdzie ocieplenie tak jak na pozostałą część elewacji. Od środka mam rewizję od dołu kasety - także dojście jest bez problemu. Klapka jest całkiem estetyczna i nawet tego nie będę niczym obtynkowywał, ani też malował. Takie mam rolety - model BPR-200 http://portos-rolety.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=35&Itemid=28&lang=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 26.04.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 A to jeszcze cos innego-jakies rolety nadstawne Rzeczywiscie bardzo estetycznie to wyglada.Dzieki za linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 26.04.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 A to jeszcze cos innego-jakies rolety nadstawne Rzeczywiscie bardzo estetycznie to wyglada.Dzieki za linka nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.04.2009 03:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Krzysio już wiem czemu moich wydawało się być więcej. Ja mam 330 paczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 27.04.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Krzysio już wiem czemu moich wydawało się być więcej. Ja mam 330 paczek To masz tylko na elewację ? czy na dach też ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AKISHA 27.04.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Ja jestem za drzwiami nr2. Wyglądają prościej i bardziej elegancko. Nie jestem wysoka wiec mnie ciarki przechodzą jak pomyśle o lataniu ze ściereczką i odkurzaniu tych "158" przeszkleń u góry w wariancie pierwszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 27.04.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Ja jestem za drzwiami nr2. Wyglądają prościej i bardziej elegancko. Nie jestem wysoka wiec mnie ciarki przechodzą jak pomyśle o lataniu ze ściereczką i odkurzaniu tych "158" przeszkleń u góry w wariancie pierwszym Dzięki za kolejny głoś i opinię drzwi nr 1 (3 naświetla) - 2 głosy drzwi nr 2 (2 naświetla) - 1 głos Dodam, że te drzwi nr 2 są o 1tys tańsze i na pewno będą miały solidniejszą ramę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AKISHA 27.04.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 A co sądzisz o likwidacji podziałek w przeszkleniach? Jedna większa szybka chyba lepsza by była... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 27.04.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 A co sądzisz o likwidacji podziałek w przeszkleniach? Jedna większa szybka chyba lepsza by była... Nam się te podziałki podobają,ale w tej wersji z 3 doświetlami aczkolwiek trzeba by to rozważyć jakby to wyglądało 2 naświetlami i bez podziałek. Dzięki za wskazówkę, zaraz wkleję 3 opcję do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AKISHA 27.04.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Głosuję na drzwi nr 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 27.04.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Głosuję na drzwi nr 3 Dzięki Notowania od nowa drzwi nr 1 (3 naświetla) - 0 głosów drzwi nr 2 (2 naświetla z podziałem) - 0 głosów drzwi nr 3 (2 naświetla bez podziałów) - 1 głos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts