efilo 27.04.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Nic się nie zmieniło. Głosuję za pierwszymi. Chociaż jak ich nie chcesz (tak wynika z całej akcji i tego jak je 'zareklamowałeś') to po prostu je wywal. Jak nie ma nr 1 to w takim razie nr 2. 2 i 3 wyglądają strasznie sztucznie ale to pewnie przez te Twoje machloje z wydłużaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 27.04.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Nic się nie zmieniło. Głosuję za pierwszymi. Chociaż jak ich nie chcesz (tak wynika z całej akcji i tego jak je 'zareklamowałeś') to po prostu je wywal. Jak nie ma nr 1 to w takim razie nr 2. 2 i 3 wyglądają strasznie sztucznie ale to pewnie przez te Twoje machloje z wydłużaniem. Nr 1 wcale nie przekreślam, wszystko da się zrobić, a te 195cm trochę mało - przydało by się jeszcze 5 cm, ale u nas w rodzinie takich wielkoludów nie ma na szczęście drzwi nr 1 (3 naświetla) - 1 głos drzwi nr 2 (2 naświetla z podziałem) - 0 głosów drzwi nr 3 (2 naświetla bez podziałów) - 1 głos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 27.04.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Głosuję za 1. Wizualnie najbardziej mi się podobają. Jeśli sądzisz, że nie są funkcjonalne to je od razu odrzuć pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 27.04.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Głosuję za 1. Wizualnie najbardziej mi się podobają. Jeśli sądzisz, że nie są funkcjonalne to je od razu odrzuć pozdro Dzięki za głos i uwagi jak pisałem wyżej nr 1 cały czas jest w grze Aktualne notowanie: drzwi nr 1 (3 naświetla) - 2 głosy drzwi nr 2 (2 naświetla z podziałem) - 0 głosów drzwi nr 3 (2 naświetla bez podziałów) - 1 głos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jablo 27.04.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 jak dla mnie nr 1 pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 27.04.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 jak dla mnie nr 1 pozdr. Dzięki za głos Aktualne notowanie: drzwi nr 1 (3 naświetla) - 3 głosy drzwi nr 2 (2 naświetla z podziałem) - 0 głosów drzwi nr 3 (2 naświetla bez podziałów) - 1 głos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AKISHA 28.04.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Powiększałeś otwory okienne o wielkość skrzynek na rolety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mort 28.04.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Ze względu na wygląd wybrałbym drzwi nr 1, choć praktyczniejsze pewnie byłyby 3.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 28.04.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Powiększałeś otwory okienne o wielkość skrzynek na rolety? Dobry Tak, otwory okienne są powiększone o miejsce na rolety, czyli 20cm. Rolety są takie zamontowane, Termolux model BPR200 http://portos-rolety.pl/images/stories/produkty/rolety_nadstawne/pl_rol_nadst_termolux.jpg Link do strony: http://portos-rolety.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=35&Itemid=28&lang=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 28.04.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Ze względu na wygląd wybrałbym drzwi nr 1, choć praktyczniejsze pewnie byłyby 3. Pozdrawiam Witam Chodzi bardziej o aspekt wizualny, więc głos zaliczę na drzwi nr 1 i dzięki za głos i opinię Aktualne notowanie: drzwi nr 1 (3 naświetla) - 4 głosy drzwi nr 2 (2 naświetla z podziałem) - 0 głosów drzwi nr 3 (2 naświetla bez podziałów) - 1 głos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 28.04.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 a ja jak zwykle z zupelnie innej beczki - przeglądałem wlasnie ponownie Twój dziennik i zwróciłem uwagę ze ciągnąłeś przewody wentylacyjne z kuchni i kotłowni na dach. czy to jest konieczne jeśli stosuje się wentylację mechaniczną - czy moze ja czegos nie wiem lub niezrozumialem jutro mam spotkanie z instalotorem i to też chciałbym omowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 28.04.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 a ja jak zwykle z zupelnie innej beczki - przeglądałem wlasnie ponownie Twój dziennik i zwróciłem uwagę ze ciągnąłeś przewody wentylacyjne z kuchni i kotłowni na dach. czy to jest konieczne jeśli stosuje się wentylację mechaniczną - czy moze ja czegos nie wiem lub niezrozumialem jutro mam spotkanie z instalotorem i to też chciałbym omowić W kotłowni zrobiłem kratkę do wentylacji grawitacyjnej jakby co - jakby się jakiś palant trafił co by nie chciał odebrać instalacji, bo tam będzie kocioł gazowy. A kanał w kuchni wykorzystałem do poprowadzenia wyciągu wentylacji mechanicznej - przez to ten kanał idzie w ścianie i nie ma problemu z jego zabudowaniem To samo w spiżarni. I najlepiej jak chcesz zrobić tak samo to od razu ładuj tam sztywną rurę od wentylacji, bo mi musieli trochę nadkuwać te kanały od góry, ale to dlatego, że nie było wcześniej koncepcji jak te kanały prowadzić. Te kanały w kuchni i w spiżarni nie są wyprowadzone nad dach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 28.04.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 a ja jak zwykle z zupelnie innej beczki - przeglądałem wlasnie ponownie Twój dziennik i zwróciłem uwagę ze ciągnąłeś przewody wentylacyjne z kuchni i kotłowni na dach. czy to jest konieczne jeśli stosuje się wentylację mechaniczną - czy moze ja czegos nie wiem lub niezrozumialem jutro mam spotkanie z instalotorem i to też chciałbym omowić W kotłowni zrobiłem kratkę do wentylacji grawitacyjnej jakby co - jakby się jakiś palant trafił co by nie chciał odebrać instalacji, bo tam będzie kocioł gazowy. A kanał w kuchni wykorzystałem do poprowadzenia wyciągu wentylacji mechanicznej - przez to ten kanał idzie w ścianie i nie ma problemu z jego zabudowaniem To samo w spiżarni. I najlepiej jak chcesz zrobić tak samo to od razu ładuj tam sztywną rurę od wentylacji, bo mi musieli trochę nadkuwać te kanały od góry, ale to dlatego, że nie było wcześniej koncepcji jak te kanały prowadzić. Te kanały w kuchni i w spiżarni nie są wyprowadzone nad dach. no to teraz juz jestem w domu Wielkie dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 28.04.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 no to teraz juz jestem w domu Wielkie dzięki za pomoc Nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AKISHA 28.04.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Widać komu się nudzi w pracy... Może wersja 7? http://img147.imageshack.us/img147/364/xxxe.jpg Ja na waszym miejscu zaczęłabym szukać innych skoro ciągle macie wątpliwości.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 28.04.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Widać komu się nudzi w pracy... Może wersja 7? http://img147.imageshack.us/img147/364/xxxe.jpg Ja na waszym miejscu zaczęłabym szukać innych skoro ciągle macie wątpliwości.... Troszku się nudzi, większość klientów chyba już myśli o weekendzie - ale to i dobrze, bo można o drzwiach pomyśleć Ta wersja jakoś mi nie podchodzi Skłaniam się jakoś do wersji 4 lub 5, ale jeszcze muszę to z połowinką obgadać. Najgorzej, że juz czas je zamawiać, a na nie się czeka 2 miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AKISHA 28.04.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Ja się cały czas szarpie z oknami. Jak robią zwykłe to nie chcą zrobić przesuwnego, a jak robią przesuwne to nie chcą reszty okien z salonu. To znaczy chcą ale bez gwarancji, a to nie o to chodzi w końcu... Pewnie się skończy, że każde kupie w innej firmie Między 4 a 5 wielkiej różnicy nie ma. 4 wydaje się dłuższa dzięki tej dysproporcji i jednocześnie bardziej przejrzysta i prosta, bo nie ma zbyt wielu szczegółów w jednym miejscu tak jak w 5 (zamek i podział drzwi na jednej wysokości). Prześlij mi na priv ile cie wyszło okno luksferowe w garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 28.04.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Ja się cały czas szarpie z oknami. Jak robią zwykłe to nie chcą zrobić przesuwnego, a jak robią przesuwne to nie chcą reszty okien z salonu. To znaczy chcą ale bez gwarancji, a to nie o to chodzi w końcu... Pewnie się skończy, że każde kupie w innej firmie Między 4 a 5 wielkiej różnicy nie ma. 4 wydaje się dłuższa dzięki tej dysproporcji i jednocześnie bardziej przejrzysta i prosta, bo nie ma zbyt wielu szczegółów w jednym miejscu tak jak w 5 (zamek i podział drzwi na jednej wysokości). Prześlij mi na priv ile cie wyszło okno luksferowe w garażu. Dobrze prawisz z tym 4 A luksfery to nie pamiętam, ale materiał czyli pustaki szklane niecałe ok. 280 zł, krzyżyki 0.6cm, pręty zbrojeniowe (pion) 3m 3 szt, drabinka zbrojeniowa 3m 2 szt na poziom, zaprawa do pustaków szklanych ok 200 zł. Tynkarze wymurowali mi je gratis czyli razem mnie wyniosło ok. 500 zł Sam osobiście to przewoziłem moim sedanem to pamiętam - cudem wlazło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AKISHA 28.04.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Qrcze, to ja też chyba tak zrobię ze swoimi dwoma w garażu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 28.04.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Qrcze, to ja też chyba tak zrobię ze swoimi dwoma w garażu.... No i nie trzeba zachowywać odległości 4m od granicy działki, a daje wystarczające doświetlenie garażu. Bo jeszcze tego by brakowało, żeby w garażu wstawić normalne okna i powiesić firanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts