Gość Gosc_gość 16.06.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Witam, Mam pytanie. Po jakim czasie od położenia tynków i posadzek ociepliliście poddasze wełną? Nie boicie się że wilgoć w nią wejdzie? Nie trzeba dłużej odczekać? Nie wiem. Dlatego się pytam. Dzięki za odp. Ewelina i Michal [/img] Witam Tynki miałem zrobione w pierwszej połowie marca, a ocieplenie poddasza robiłem dopiero pod koniec maja, także nie widzę problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 16.06.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Krzysztof...to kiedy dzielimy sie tą kasą za mieszkanie...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 16.06.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Krzysztof...to kiedy dzielimy sie tą kasą za mieszkanie...??? Jejciu Nie wiem... zara, chwila moment, jak to się dzielimy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 16.06.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Krzysztof...to kiedy dzielimy sie tą kasą za mieszkanie...??? Jejciu Nie wiem... zara, chwila moment, jak to się dzielimy ? no normalnie...za trzymanie kciuków..... bo wiesz...ja teraz bezużyteczna jestem.... nic nie mogę robić...bo kciuki trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 16.06.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Krzysztof...to kiedy dzielimy sie tą kasą za mieszkanie...??? Jejciu Nie wiem... zara, chwila moment, jak to się dzielimy ? no normalnie...za trzymanie kciuków..... bo wiesz...ja teraz bezużyteczna jestem.... nic nie mogę robić...bo kciuki trzymam He, He ... coś słabo trzymasz te kciuki, bo efektu nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 16.06.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Krzysztof...to kiedy dzielimy sie tą kasą za mieszkanie...??? Jejciu Nie wiem... zara, chwila moment, jak to się dzielimy ? no normalnie...za trzymanie kciuków..... bo wiesz...ja teraz bezużyteczna jestem.... nic nie mogę robić...bo kciuki trzymam He, He ... coś słabo trzymasz te kciuki, bo efektu nie widać bo ogólnie ciężki rynek jest...i nie ma to nic wspólnego z moimi kciukami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 16.06.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Ty tu się rynkiem nie tłumacz Dzwoniłem do gościa od Kuchni i wstępnie na sobotę go ustawiłem Jeszcze będzie dzwonił. Może Ty też go pogoń niech się skonkretyzuje co do godziny, bo mi się kalendarz szybko zapełnia ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 16.06.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Ty tu się rynkiem nie tłumacz Dzwoniłem do gościa od Kuchni i wstępnie na sobotę go ustawiłem Jeszcze będzie dzwonił. Może Ty też go pogoń niech się skonkretyzuje co do godziny, bo mi się kalendarz szybko zapełnia ostatnio ach to forum.... wkleiłeś swoje zdjęcie i od razu masz branie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 16.06.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Ty tu się rynkiem nie tłumacz Dzwoniłem do gościa od Kuchni i wstępnie na sobotę go ustawiłem Jeszcze będzie dzwonił. Może Ty też go pogoń niech się skonkretyzuje co do godziny, bo mi się kalendarz szybko zapełnia ostatnio ach to forum.... wkleiłeś swoje zdjęcie i od razu masz branie Szkoda, że ten kalendarz wypełnia się spotkaniami z Majstrami i nie ma tam żadnej Kobitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 16.06.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Ty tu się rynkiem nie tłumacz Dzwoniłem do gościa od Kuchni i wstępnie na sobotę go ustawiłem Jeszcze będzie dzwonił. Może Ty też go pogoń niech się skonkretyzuje co do godziny, bo mi się kalendarz szybko zapełnia ostatnio ach to forum.... wkleiłeś swoje zdjęcie i od razu masz branie Szkoda, że ten kalendarz wypełnia się spotkaniami z Majstrami i nie ma tam żadnej Kobitki Przecież Twój domek jest już prawie skończony....to jakich Ty majstrów jeszcze szukasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 16.06.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Ty tu się rynkiem nie tłumacz Dzwoniłem do gościa od Kuchni i wstępnie na sobotę go ustawiłem Jeszcze będzie dzwonił. Może Ty też go pogoń niech się skonkretyzuje co do godziny, bo mi się kalendarz szybko zapełnia ostatnio ach to forum.... wkleiłeś swoje zdjęcie i od razu masz branie Szkoda, że ten kalendarz wypełnia się spotkaniami z Majstrami i nie ma tam żadnej Kobitki Przecież Twój domek jest już prawie skończony....to jakich Ty majstrów jeszcze szukasz? Prawie robi wielką różnicę niestety ale nie mam co narzekać na brak Kobitek w moim kalendarzu, w domu ich mam pod dostatkiem, a ta najmłodsza najfajniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 16.06.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Ty tu się rynkiem nie tłumacz Dzwoniłem do gościa od Kuchni i wstępnie na sobotę go ustawiłem Jeszcze będzie dzwonił. Może Ty też go pogoń niech się skonkretyzuje co do godziny, bo mi się kalendarz szybko zapełnia ostatnio ach to forum.... wkleiłeś swoje zdjęcie i od razu masz branie Szkoda, że ten kalendarz wypełnia się spotkaniami z Majstrami i nie ma tam żadnej Kobitki Przecież Twój domek jest już prawie skończony....to jakich Ty majstrów jeszcze szukasz? Prawie robi wielką różnicę niestety ale nie mam co narzekać na brak Kobitek w moim kalendarzu, w domu ich mam pod dostatkiem, a ta najmłodsza najfajniejsza mam nadzieję, że żona tego nie czyta..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 16.06.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 mam nadzieję, że żona tego nie czyta..... Przeca nic takiego tu nie wypisujemy ... Podczytuje sobie od czasu do czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 16.06.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 mam nadzieję, że żona tego nie czyta..... Przeca nic takiego tu nie wypisujemy ... Podczytuje sobie od czasu do czasu no nie wiem...czy to nic takiego..... ja bym mojego prześwięciła.... za: [guote=Kristofuros]a ta najmłodsza najfajniejsza [/guote] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 16.06.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 mam nadzieję, że żona tego nie czyta..... Przeca nic takiego tu nie wypisujemy ... Podczytuje sobie od czasu do czasu no nie wiem...czy to nic takiego..... ja bym mojego prześwięciła.... za: [guote=Kristofuros]a ta najmłodsza najfajniejsza [/guote] Toć ta najmłodsza ma dopiero ciut ponad 2 miesiące i potrafi powiedzieć tylko aguu i czasem bananka do tatusia strzelić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 16.06.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 mam nadzieję, że żona tego nie czyta..... Przeca nic takiego tu nie wypisujemy ... Podczytuje sobie od czasu do czasu no nie wiem...czy to nic takiego..... ja bym mojego prześwięciła.... za: [guote=Kristofuros]a ta najmłodsza najfajniejsza [/guote] Toć ta najmłodsza ma dopiero ciut ponad 2 miesiące i potrafi powiedzieć tylko aguu i czasem bananka do tatusia strzelić miałes mo pokazać zdjęcia...maluszka.... obiecałeś na 5 sekund... i prosze ...nie doczekałam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 16.06.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 mam nadzieję, że żona tego nie czyta..... Przeca nic takiego tu nie wypisujemy ... Podczytuje sobie od czasu do czasu no nie wiem...czy to nic takiego..... ja bym mojego prześwięciła.... za: [guote=Kristofuros]a ta najmłodsza najfajniejsza [/guote] Toć ta najmłodsza ma dopiero ciut ponad 2 miesiące i potrafi powiedzieć tylko aguu i czasem bananka do tatusia strzelić miałes mo pokazać zdjęcia...maluszka.... obiecałeś na 5 sekund... i prosze ...nie doczekałam się Pokazałem wtedy i żeście się zwinęły... To komu miałem pokazywać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 16.06.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 mam nadzieję, że żona tego nie czyta..... Przeca nic takiego tu nie wypisujemy ... Podczytuje sobie od czasu do czasu no nie wiem...czy to nic takiego..... ja bym mojego prześwięciła.... za: [guote=Kristofuros]a ta najmłodsza najfajniejsza [/guote] Toć ta najmłodsza ma dopiero ciut ponad 2 miesiące i potrafi powiedzieć tylko aguu i czasem bananka do tatusia strzelić miałes mo pokazać zdjęcia...maluszka.... obiecałeś na 5 sekund... i prosze ...nie doczekałam się Pokazałem wtedy i żeście się zwinęły... To komu miałem pokazywać ? Ja na drugi dzień prosiłam z Romem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 16.06.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 mam nadzieję, że żona tego nie czyta..... Przeca nic takiego tu nie wypisujemy ... Podczytuje sobie od czasu do czasu no nie wiem...czy to nic takiego..... ja bym mojego prześwięciła.... za: [guote=Kristofuros]a ta najmłodsza najfajniejsza [/guote] Toć ta najmłodsza ma dopiero ciut ponad 2 miesiące i potrafi powiedzieć tylko aguu i czasem bananka do tatusia strzelić miałes mo pokazać zdjęcia...maluszka.... obiecałeś na 5 sekund... i prosze ...nie doczekałam się Pokazałem wtedy i żeście się zwinęły... To komu miałem pokazywać ? Ja na drugi dzień prosiłam z Romem... No dobra, to zrób zbiórkę u Siebie i zaraz pokażę, ok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 16.06.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 mam nadzieję, że żona tego nie czyta..... Przeca nic takiego tu nie wypisujemy ... Podczytuje sobie od czasu do czasu no nie wiem...czy to nic takiego..... ja bym mojego prześwięciła.... za: [guote=Kristofuros]a ta najmłodsza najfajniejsza [/guote] Toć ta najmłodsza ma dopiero ciut ponad 2 miesiące i potrafi powiedzieć tylko aguu i czasem bananka do tatusia strzelić miałes mo pokazać zdjęcia...maluszka.... obiecałeś na 5 sekund... i prosze ...nie doczekałam się Pokazałem wtedy i żeście się zwinęły... To komu miałem pokazywać ? Ja na drugi dzień prosiłam z Romem... No dobra, to zrób zbiórkę u Siebie i zaraz pokażę, ok ? ja jestem w pełnej gotowości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts