Damon 22.06.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Hej, mam pytanko odnośnie normstahlowej bramy, czy jak patrzysz od środka garażu i brama jest zamknięta, czy widzisz prześwit między metalową listwą a pierwszym panelem (od dołu), z zewnątrz jest taki jakiś płaszcz gumowy i wygląda ok, ale kurcze u nas od środka widzę szparę . Gartuluję drzwi i czekam na zdjęcie w realu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 22.06.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Hej, mam pytanko odnośnie normstahlowej bramy, czy jak patrzysz od środka garażu i brama jest zamknięta, czy widzisz prześwit między metalową listwą a pierwszym panelem (od dołu), z zewnątrz jest taki jakiś płaszcz gumowy i wygląda ok, ale kurcze u nas od środka widzę szparę . Gartuluję drzwi i czekam na zdjęcie w realu. Hej, Szpara u mnie też jest. Przy okazji zapytam jutro o tą szparę szefa firmy, u której kupowałem. Dzięki za zwrócenie uwagi Drzwi zewnętrzne wyszły super, jutro zrobię fotki i wkleję do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 23.06.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Drzwi fantastico. U mnie ekipa pana Z. aktualnie maluje i szef osobiście (podobno) kładzie plytki . Hmmm, ilość pracowników się zmniejszyła , ciekawe gdzie ich powiało........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 23.06.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Drzwi fantastico. U mnie ekipa pana Z. aktualnie maluje i szef osobiście (podobno) kładzie plytki . Hmmm, ilość pracowników się zmniejszyła , ciekawe gdzie ich powiało........... Załapali fuchę u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 23.06.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Drzwi fantastico. U mnie ekipa pana Z. aktualnie maluje i szef osobiście (podobno) kładzie plytki . Hmmm, ilość pracowników się zmniejszyła , ciekawe gdzie ich powiało........... No u mnie Szefa nie ma, to chiba jest u Ciebie i te płytki klei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 23.06.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 No myślę, że kładzie. Elewację zrobili b.ładnie, tylko finalną warstwę tynku kładła zaprzyjaźniona ekipa, bo oni sami nie mieli takich dużych rusztowań. Kurcze, nie mogę się napatrzyć na te drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 23.06.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 PIĘKNE te drzwi eeeeeeeeeech Poproszę jeszcze o zbliżenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 23.06.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Cieszę się, że Wam się podobają Zbliżenie będzie w sobotę, struktura drewna też fajnie wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 23.06.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Nie będę oryginalna - pieknie te drzwi wyszły!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 23.06.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Nie będę oryginalna - pieknie te drzwi wyszły!!! Cieszy mnie również, że Tobie również się podobają. Mam nadzieję, że drzwi wewnętrzne również będą piękne ale to dopiero na koniec sierpnia, bo tak mi będą potrzebne, a nie dlatego, że taki jest termin oczekiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 24.06.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Drzwi naprawdę ładne. Jestem bardzo ciekawa tych wewnętrznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 24.06.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 hej, najgorzej z kumplami się nie dogadać, u nas w cenie 45 zł/m2 był - komplet ocieplenie dachu z wszelkimi profilami, montaż płyty, narożniki, szpachlowanie łączeń i śrubek i wszystkiego co trzeba - wykonawca wiadomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 24.06.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 hej, najgorzej z kumplami się nie dogadać, u nas w cenie 45 zł/m2 był - komplet ocieplenie dachu z wszelkimi profilami, montaż płyty, narożniki, szpachlowanie łączeń i śrubek i wszystkiego co trzeba - wykonawca wiadomy 45zł ? Jakby pomęczyć to by zrobił za 40zł Ja miałem za 40zł, ale wyszło drożej bo se doliczali za podwójną wełnę w podłodze, za osadzenie schodów strychowych, za podłogę na stryszku nieużytkowym, za nawiercanie gradów, ... ech i nawet już nie wiem za co doliczali i suma sumarum wyszło sporo drożej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 24.06.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Drzwi naprawdę ładne. Jestem bardzo ciekawa tych wewnętrznych. Dzięki Ja też jestem ciekaw tych wewnętrznych, ale to trzeba się uzbroić w cierpliwość, bo będą na koniec sierpnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.06.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 hej, najgorzej z kumplami się nie dogadać, u nas w cenie 45 zł/m2 był - komplet ocieplenie dachu z wszelkimi profilami, montaż płyty, narożniki, szpachlowanie łączeń i śrubek i wszystkiego co trzeba - wykonawca wiadomy 45zł ? Jakby pomęczyć to by zrobił za 40zł Ja miałem za 40zł, ale wyszło drożej bo se doliczali za podwójną wełnę w podłodze, za osadzenie schodów strychowych, za podłogę na stryszku nieużytkowym, za nawiercanie gradów, ... ech i nawet już nie wiem za co doliczali i suma sumarum wyszło sporo drożej ale kumpel... rozumiem, że każdy chce żyć... ale znajomość do czegoś zobowiązuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 24.06.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 hej, najgorzej z kumplami się nie dogadać, u nas w cenie 45 zł/m2 był - komplet ocieplenie dachu z wszelkimi profilami, montaż płyty, narożniki, szpachlowanie łączeń i śrubek i wszystkiego co trzeba - wykonawca wiadomy 45zł ? Jakby pomęczyć to by zrobił za 40zł Ja miałem za 40zł, ale wyszło drożej bo se doliczali za podwójną wełnę w podłodze, za osadzenie schodów strychowych, za podłogę na stryszku nieużytkowym, za nawiercanie gradów, ... ech i nawet już nie wiem za co doliczali i suma sumarum wyszło sporo drożej ale kumpel... rozumiem, że każdy chce żyć... ale znajomość do czegoś zobowiązuje Ech Kasiu szkoda gadać, ... miało być tanio ... i teraz będę musiał się z nim wykłócać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.06.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 hej, najgorzej z kumplami się nie dogadać, u nas w cenie 45 zł/m2 był - komplet ocieplenie dachu z wszelkimi profilami, montaż płyty, narożniki, szpachlowanie łączeń i śrubek i wszystkiego co trzeba - wykonawca wiadomy 45zł ? Jakby pomęczyć to by zrobił za 40zł Ja miałem za 40zł, ale wyszło drożej bo se doliczali za podwójną wełnę w podłodze, za osadzenie schodów strychowych, za podłogę na stryszku nieużytkowym, za nawiercanie gradów, ... ech i nawet już nie wiem za co doliczali i suma sumarum wyszło sporo drożej ale kumpel... rozumiem, że każdy chce żyć... ale znajomość do czegoś zobowiązuje Ech Kasiu szkoda gadać, ... miało być tanio ... i teraz będę musiał się z nim wykłócać a może "kolega" pomyślał: - Tia...to on TAKĄ chatę stawia...a ja mam mu za pół darmo robić.... I zaczął doliczać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 24.06.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 hej, najgorzej z kumplami się nie dogadać, u nas w cenie 45 zł/m2 był - komplet ocieplenie dachu z wszelkimi profilami, montaż płyty, narożniki, szpachlowanie łączeń i śrubek i wszystkiego co trzeba - wykonawca wiadomy 45zł ? Jakby pomęczyć to by zrobił za 40zł Ja miałem za 40zł, ale wyszło drożej bo se doliczali za podwójną wełnę w podłodze, za osadzenie schodów strychowych, za podłogę na stryszku nieużytkowym, za nawiercanie gradów, ... ech i nawet już nie wiem za co doliczali i suma sumarum wyszło sporo drożej ale kumpel... rozumiem, że każdy chce żyć... ale znajomość do czegoś zobowiązuje Ech Kasiu szkoda gadać, ... miało być tanio ... i teraz będę musiał się z nim wykłócać a może "kolega" pomyślał: - Tia...to on TAKĄ chatę stawia...a ja mam mu za pół darmo robić.... I zaczął doliczać.... Całkiem możliwe, ten jego kumpel z którym razem robił ciągle marudził, że prawie za darmo u mnie robią. No i teraz se chcą wyrównać na doliczeniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.06.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 hej, najgorzej z kumplami się nie dogadać, u nas w cenie 45 zł/m2 był - komplet ocieplenie dachu z wszelkimi profilami, montaż płyty, narożniki, szpachlowanie łączeń i śrubek i wszystkiego co trzeba - wykonawca wiadomy 45zł ? Jakby pomęczyć to by zrobił za 40zł Ja miałem za 40zł, ale wyszło drożej bo se doliczali za podwójną wełnę w podłodze, za osadzenie schodów strychowych, za podłogę na stryszku nieużytkowym, za nawiercanie gradów, ... ech i nawet już nie wiem za co doliczali i suma sumarum wyszło sporo drożej ale kumpel... rozumiem, że każdy chce żyć... ale znajomość do czegoś zobowiązuje Ech Kasiu szkoda gadać, ... miało być tanio ... i teraz będę musiał się z nim wykłócać a może "kolega" pomyślał: - Tia...to on TAKĄ chatę stawia...a ja mam mu za pół darmo robić.... I zaczął doliczać.... Całkiem możliwe, ten jego kumpel z którym razem robił ciągle marudził, że prawie za darmo u mnie robią. No i teraz se chcą wyrównać na doliczeniach tak to juz jest.... Ja mam w dzienniku ciąg dalszy opowieści z cieśla... Wpadnij...i poczytaj...tylko wypij jednego głębszego, albo wygodnie usiądz...bo od opowieści można sie przewrócić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 30.06.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Jak tam mieszkanie? My mieliśmy dziś mieć kolejnych, umówieni na godzinę i sie nie pojawili i nie raczyli nawet zadzwonić ani nie odbierali telefonu. Tak sie zastanawiam czy za kilka dni jakieś nieruchomości nas nie nawiedzą, może nas zmiękczaja, ze sprzedaż bezpośrednia jest nieprzyjemna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts